• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil ve eşimin baskıcı tutumu

Aiyy bende karadeniz turu diye toto yirtiyorum
Aydere cikicam diye sayikliyorum.
Adaletini sevim dünya.
Ben oraları sevdim zaten ama kayınvalide ve görümcemle tatil fikri hoşuma gitmiyor uslüpları çok kötü ve saygısızlar

senin düşüncen önemliyse eşinin düşüncesi de önemli olmalı.. senin isteğin yerine getirilince iyi onunkine sıra gelince mi kötü oluyor hayır daha 2 sene sonrasının yasını şimdiden mi tutuyorsun? anın keyfini çıkarsana
Fikrimi önemseyip sorsa bende ona gitmek istediğimi babasıyla tatil yapmak çok hoşlanacağımı ve ailemi de götürmek istediğimi öyle bir hayalim olduğunu söylerdim .kaldi ki annem çok sever oraları.:) eşimde bu sene ailelerle birlikte gidelim diye ikna etmeye çalıştı ama olmadı.bakalım bu fikrime nasıl yaklaşacaklar.

Fikrimi önemseyip sorsa bende ona gitmek istediğimi babasıyla tatil yapmak çok hoşlanacağımı ve ailemi de götürmek istediğimi öyle bir hayalim olduğunu söylerdim .kaldi ki annem çok sever oraları.:) eşimde bu sene ailelerle birlikte gidelim diye ikna etmeye çalıştı ama olmadı.bakalım bu fikrime nasıl yaklaşacaklar.
Eşimin bit cümlesi vardı hiç unutmuyorum yeni evliyiz ben kendimi kullandıttırmam demişti maddi anlamda .kıyafet almak istedim diye.o kadar ağrıma gitmişti ki .kaldı ki çalışıyorum ve senin paran benim param yapmıyorum. Ben bunu bile bile kendimi sömürttüRumeli miyim ?

eşinizin üslubu hoş değil, tatil için ortak karar almak gerekiyor sizi haklı buluyorum ama adamcağıza da hak vermeden edemiyorum.
doğma büyüme Doğuluyum, Karadeniz'i 32 yaşımda gördüm ama Allah'ım nasıl özlüyorum nasıllll!
ne güzel yerler oralar... :KK36:6 gün boyunca her gün bir yeri gördük, her seferinde daha ayrılmadan özledim
eşinizin memleket tutkusunu yadırgayamıyorum :)

Kendi yazdim zannettim.bizim durum daha farkli..talep etmedigim halde kp koye ev yapti.sagda solda da sizin icin yaptim diyor
Bu senede butun cocuklari emri vaki ile toplamaya calisiyor.geleceksiniz diyor
Gecen sene insaata bile gelin diye soyleniyordu.desin dursun.onemli olan esinin tavri cok sevimsiz
allah tan esim köyu sevmiyor.gezmeyi seviyor

Eşim Rize li ve köy hastası daha önceki konumunda bahsetmiştim.bu sene baktık ben istemiyorum ailesiyle tatil yapmak antalyada bir otelde yer ayırdık bu sene oraya gideceğiz. Ama telefonda ailesiyle konuşurken sürekli bu sene de gidemedik hep birlikte vs gibi saçma sapan bir tavra girdi.geçen gün babasıyla konuşurken seneye birlikte köydeyiz diyor.babası carmina bilir onun fikri önemli dedi bizim ki yok öyle filan diyor sözde şakacı bir uslüpla.salon erkeğimiymiş. Eşim bu sene sana istediğin gibi bir tatil imkanı sunuyorum ama seneye benim istediğim olacağa getiriyor çirkin bir şekilde ben daha hiç yorum yapmadım.ikimizde çalışıyoruz ve annesi ve kızkardeşi yle birlikte bir kere gidip pişman olmuştum tüm masraflar bizden olmasına ragmen sürekli oraya gitmek orayı sevmek zorundaymışım gibi itici bir uslüpşa yaklaşmışlardı bana .kayınpederimin hasta annesine baktığından gelememişti. Yıllardır birlikte çıkamamışlar ( sanki benim suçum ! ) seneye böyle bir karar almış beyefendi.fikrimi sormasını mı bekleyim ( umudum yok ama ) babasıyla yaptığı telefon konuşmasından duyduğum rahatsızlığı mı ?
iyide senelik tatilniz en az 15 20 gundur dimi siz 1 hafta birlikte otelde tatilini yap sonra 1 haftada gitsin rizede kalsın gelsin bende sevmem köyü bizim esimle anlasmamız böyledir önce benim tatilim sonra ailensinm yanına gider o kalır benim ne isim var kaynanamda öyle tatil mi olur zaten bi ... yapmaz hazırlamaz hizmetci olmayamı gitcem oraya calısıyosun bide git ailenin yanına takıl gezz

Back
X