Tatil ve hala oglu dügün ile catismasi

Merhaba Hanimlar,
Fikirlerinize ihtiyacim var, önce biraz kendimden bahsedeyim. Ben gecen yil evlendim. Almanyada dogdum büyüdüm esim ise türk burda buyudu evlendikten sonra türkiyeye yerlestik. Türkcem pek iyi olmayabilir simdiden kusura bakmayin. 🙏🏻

Konuma geleyim: Biz gecen yil cok istedigimiz halde balayina gidemedik coronadan cekindik.tabikide icimizde ukte kaldi.

Bi kac ay önce erken rezervasyon yaparak eylül icin tatil rezervasyonumu gerceklestirdim. Esim is yerinden iznini almisti.
Simdi sorun ise esimin halasinin oglu o günlerde dügün yapmak istiyor. Daha hic bisey belli degil tarih bukadar yakin olmasina ragmen hic bisey tutmadilar. Sözde o tarihlerde yapmak istiyorlar. Simdi ben ne yapim?

Rezervasyonumu simdiden iptal etsem baska zaman alsam daha fazla fiyat ödeyecegim, ve hani daha net bi sekilde tarih belirlemediler belki öbür hafta yaparlar bos bosuna iptal etmis olucagim. Ve neticede tatilde önceden ayarlamam gereken bisey

Napsam bilemedim kimseyi de kirmak istemiyorum
Ben tatilime giderdim. Zamanında kuzenim için vize sınavıma girmedim ama değmiyor be :D Çok pişman oldum okulun düzenlediği geziye katılmadığım için kekovaya gidecektik hala içimdedir o benim :D Bence tatilinize gidin

anlatım tarzınız çok itici.

bence eşiniz ve kuzeni birbirlerine sahiden değer veriyorlarmış. sonuçta insan değer verdiği kişinin parasının boşa gitmesini istemez, eşiniz mantıklı bişey söylemiş yani. karşı taraf iptal etmeyi de gündeme getirmişken. insanların tatilinin saçmalık seviyesine de siz karar vermeyin bi zahmet.
Sizin de benim yorumuma yorum katmaya çalışmanız itici akabinde garip?
Konu sahibine aklın yolu bir minvalinde fikir belirttik. Yorumum gayet doğal,gerçek.Size ne oluyor ki? Sataşacak üye ararken bugün benim yorumumu mu kestirdiniz gözünüze?

Size ilk ve son yorumum olsun, üyelerle değil konularla ilgilenin.
Mune Mune bu tarz profillerin bu platformu aşağıya çektiğini düşünüyorum.Burada bir çok insan yorumlara sataşan profillerden ciddi şikayetçi.Lütfen bu konuya çözüm bulabilir misiniz?

Degerli arkadaslarim yorumlariniz icin gercekten cok tesekür ederim☘️
Konuyu halletik halasina söyledim biraz üzüldügnü hissetim ama yapabilecegimiz bisey yok hala hic bisey tutmadilar napalim kismet böyleymis sayenizde gönül rahatliyla tatlimizi yapacagiz ❤️

Acik iletisim en iyisi. Belki de o tarihlerde olmayacak. Benimde bir kuzenim dügünüme gelmedi. Tatil gibi bir sebebi de yoktu. Sadece gelmek istememis. Eh ne yapalim. Silah zoruyla olmuyor ki. Cani sag olsun. Iyi tatiller

Ağustosun ortasına geldik daha ortada net bir tarih yok hem tarih belli olmuş olsa bile bu kadar kısa sürede düğün salonu, ev tutulması, eşya dizilmesi bile çok mümkün görünmüyor. Siz gönül rahatlığıyla tatilinize gidin o hafta içerisinde olursa nasip der geçersiniz ama pek sanmıyorum

Sizin de benim yorumuma yorum katmaya çalışmanız itici akabinde garip?
Konu sahibine aklın yolu bir minvalinde fikir belirttik. Yorumum gayet doğal,gerçek.Size ne oluyor ki? Sataşacak üye ararken bugün benim yorumumu mu kestirdiniz gözünüze?

Size ilk ve son yorumum olsun, üyelerle değil konularla ilgilenin.
Mune Mune bu tarz profillerin bu platformu aşağıya çektiğini düşünüyorum.Burada bir çok insan yorumlara sataşan profillerden ciddi şikayetçi.Lütfen bu konuya çözüm bulabilir misiniz?
Ahahhaha talebiniz forum yapısına ters. Burası bir forum, herkes her şeye cevap verebilir. Tabii herkes verdiği cevaplarla kendi seviyesini belirtir. Öyle yazarsanız böyle bir şey duyarsınız. Ben kötü birşey demedim, asıl saldırganın kim olduğu belli. Herkes fikrini söylemekte özgür. Yazdıklarınızı seviyenize, kendinize yakıştırıyorsanız bu sizlik bir konu :)

Ağustosun ortasına geldik daha ortada net bir tarih yok hem tarih belli olmuş olsa bile bu kadar kısa sürede düğün salonu, ev tutulması, eşya dizilmesi bile çok mümkün görünmüyor. Siz gönül rahatlığıyla tatilinize gidin o hafta içerisinde olursa nasip der geçersiniz ama pek sanmıyorum
Dügün salon tutmayacaklarmid ev dügünü olacak sazcisi yemekcisi falan tutulcak bi ama bence yinede önceden ayarlamalari gereken biseydir neyse kendileri bilir ben tatilime bakayim🤣🤣

Dügün salon tutmayacaklarmid ev dügünü olacak sazcisi yemekcisi falan tutulcak bi ama bence yinede önceden ayarlamalari gereken biseydir neyse kendileri bilir ben tatilime bakayim🤣🤣
Sazı yemeği ayarladılar diyelim, ev tutulup eve uygun eşyanın seçimi hatta eşyaların teslimi bile 1 ay sürüyor neredeyse maşallah ne rahatlar 🫠 planınıza uyun siz, iyi tatiller

Back
X