Tatil ve hala oglu dügün ile catismasi

Halasini cok seviyorum gercekten kendi öz halamdan daha yakindir ve o tarihde yapacaklarini acikladiginda esimle birbirimize baktik ve bisey diyemedik. Kirilmaz umarim 🙁
Neden o an tatil ayarladığınızı söylemediniz? Tam zamanıymış.

Bile bile o tarihe ayarladığınızı düşünecekler muhtemelen.

Ama bence de henüz kesin olmayan bir düğün için planı bozmayın. Sonra hediyenizle gidersiniz.

Yani her şey ayarlanmış izinler ayarlanmış iptal etmezdim ben.
Aileleriniz katılacak yetmez mi .
Hem zaten tarih bile ortada yokmuş belki de o tarihlerde olmayacak siz niye gitmeyesiniz.
Hediyenizi de alın öncesin de verin onlarda anlayacaklardır sizi.

Merhaba Hanimlar,
Fikirlerinize ihtiyacim var, önce biraz kendimden bahsedeyim. Ben gecen yil evlendim. Almanyada dogdum büyüdüm esim ise türk burda buyudu evlendikten sonra türkiyeye yerlestik. Türkcem pek iyi olmayabilir simdiden kusura bakmayin. 🙏🏻

Konuma geleyim: Biz gecen yil cok istedigimiz halde balayina gidemedik coronadan cekindik.tabikide icimizde ukte kaldi.

Bi kac ay önce erken rezervasyon yaparak eylül icin tatil rezervasyonumu gerceklestirdim. Esim is yerinden iznini almisti.
Simdi sorun ise esimin halasinin oglu o günlerde dügün yapmak istiyor. Daha hic bisey belli degil tarih bukadar yakin olmasina ragmen hic bisey tutmadilar. Sözde o tarihlerde yapmak istiyorlar. Simdi ben ne yapim?

Rezervasyonumu simdiden iptal etsem baska zaman alsam daha fazla fiyat ödeyecegim, ve hani daha net bi sekilde tarih belirlemediler belki öbür hafta yaparlar bos bosuna iptal etmis olucagim. Ve neticede tatilde önceden ayarlamam gereken bisey

Napsam bilemedim kimseyi de kirmak istemiyorum
Tabikide iptal etmeyin. Başkalarına göre yaşamak zorunda değilsiniz.

Daha hiçbir şey ayarlamamışlar. Tarihi değiştirebilirler durumunuzu söylerseniz.

Öncelikle size göre düğün tarihi ayarlayamazlar zaten ama bir şekilde katılmayı çok isterdik aylar önce parasını ödedik umarım düğün cok güzel diyebilirsiniz. İyi niyetlerini ve takısını yollayan akrabalarım oldu benimde sonradan görüştük geldiklerinde sehrime. Bence sorun olacak bir şey yok :)

Merhaba Hanimlar,
Fikirlerinize ihtiyacim var, önce biraz kendimden bahsedeyim. Ben gecen yil evlendim. Almanyada dogdum büyüdüm esim ise türk burda buyudu evlendikten sonra türkiyeye yerlestik. Türkcem pek iyi olmayabilir simdiden kusura bakmayin. 🙏🏻

Konuma geleyim: Biz gecen yil cok istedigimiz halde balayina gidemedik coronadan cekindik.tabikide icimizde ukte kaldi.

Bi kac ay önce erken rezervasyon yaparak eylül icin tatil rezervasyonumu gerceklestirdim. Esim is yerinden iznini almisti.
Simdi sorun ise esimin halasinin oglu o günlerde dügün yapmak istiyor. Daha hic bisey belli degil tarih bukadar yakin olmasina ragmen hic bisey tutmadilar. Sözde o tarihlerde yapmak istiyorlar. Simdi ben ne yapim?

Rezervasyonumu simdiden iptal etsem baska zaman alsam daha fazla fiyat ödeyecegim, ve hani daha net bi sekilde tarih belirlemediler belki öbür hafta yaparlar bos bosuna iptal etmis olucagim. Ve neticede tatilde önceden ayarlamam gereken bisey

Esımın halasının oglu..Tatılden magnet getirin dugun hedıyesı gklşfgklfg
Onun ıcın tatıl ıptal edemem vala.

Tatilinize gidin ortada daha gün yok birşey yok.

olurda sizin tatil zamanınıza denk gelirse dönünce alır hediyenizi evine gidersiniz hayırlamaya.

bugün hala oğlu için bozulan plan yarın bir başkası tarafından da beklenir.

Bu sebeble kimseye bağlı kalmadan yaşamayı öğrenin derim.

iyi tatiller

Neden o an tatil ayarladığınızı söylemediniz? Tam zamanıymış.

Bile bile o tarihe ayarladığınızı düşünecekler muhtemelen.

Ama bence de henüz kesin olmayan bir düğün için planı bozmayın. Sonra hediyenizle gidersiniz.
Haklisiniz keske hemen söyleseydim ama ben ozaman degistirim tarihi diye düsündüm cünkü halasini cok seviyorum esim ve kuzeni de cok samimiler. Ama eve gelince tam düsündüm ve buraya yazmaya karar verdim.
Tavsiyeniz icin tesekür ederim ☘️

Tatilinize gidin ortada daha gün yok birşey yok.

olurda sizin tatil zamanınıza denk gelirse dönünce alır hediyenizi evine gidersiniz hayırlamaya.

bugün hala oğlu için bozulan plan yarın bir başkası tarafından da beklenir.

Bu sebeble kimseye bağlı kalmadan yaşamayı öğrenin derim.

iyi tatiller
Evet onu hic düsünmemistim haklisiniz
Tatile gidin tabi ki
Şimdiden halasının bilmem nesi için bu kadar taviz verirseniz ilerde çok sıkıntı çekersiniz.
El alemin düğünü için sen niye balayını erteleyeceksin?
Saçmalama !
Dogru söylüyorsunuz Tesekür ederim yorum icin 🙏🏻

dünya yanmadığı sürece tatil için yapmış olduğum erken rezervasyonu iptal etmem ben. bu sene için rezervasyon yapmadığıma çok pişmanın, önümüzdeki yaz için rezervasyonu ocak ayından yapıcam valla ölüm kalım olmadığı sürece de iptal miptal yok.

Merhaba Hanimlar,

Şimdiden iptal etmeyin tatili. Tarih belli olsun önce. Eğer yakın olduğunuz biriyse düğün sahibi bence tarih belli olduğunda çakışıyorsa ertelersiniz tatili. Yakın değilseniz bahane bulun.

Ne gerek var dugune gitmeyin sonra hediyenizi verirsiniz bu sebepten tatil ertelenirmi

Bizde birkaç yıl önce, 7 ay öncesinden gidiş dönüş uçak bileti almıştık. Bu süre zarfında kardeşim nişanlandı. Ve benim tarihimi söylememe rağmen dönüşümden 1 hafta öncesine düğün tarihi aldı. Bı iki hafta sonraya da alabilirdi ama neymiş kayın ailesine karşı gelemiyormuş. Benim orda olmamı çok istedeydi ayarlardi. İstesem erken dönerdim ama dönmedim. Benim tarihim 7 ay öncesinden belliydi. Gördüğün değeri karşı tarafa ver ki ezilmeyesin. Ve sen hala oğlu diyorsun. Boşversene bu sebepten kardeşimin düğününe gitmedim.

Programımın bozulmasından asla hoşlanmam, dayıoğlu kaçmıyor gelince de hayırlı olsun hediyesi verirsiniz..

ortada bir tarih yok henüz. Olsun öyle düşünürsünüz. Şimdiden iptal etmeye kalkmayın boşuna, bakarsınız sonuna veya başına denk gelir bir gün geç gidersiniz ya da bir gün erken dönersiniz. Yani onların düğünü ise sizin de balayınız sonuçta. Eğer hiçbir türlü ayarlayamazsanız dönünce altınınızı takarsınız.

Back
X