Tatil yeri öneri

Tosbikellim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
1.587
3.677
63
Kizlar merhaba . Eşimle yeni evliyiz balayina kış düğünü olduğu için gitmedik. Bayramdan sonra gitmek istiyoruz . Antalya tarafları gittiginiz ,önerdiğiniz tatil yeri , otel adı varsa paylaşır misiniz :spor::KK6: :)

Bütçeniz ile alakalı bir durum bence.
Antalya'da Belek'te şahane oteller var.
Bu bölgeye bir bakın derim.

Bütçeniz daha kısıtlı ise, Side bölgesine bakabilirsiniz.
Antalya dediğiniz zaman seçenek çok...

Fiyatlara baktık bi hafta için 2500 gözden çıkardık gibi çok fazla ama napalım :/

Bütçeniz ile alakalı bir durum bence.
Antalya'da Belek'te şahane oteller var.
Bu bölgeye bir bakın derim.

Bütçeniz daha kısıtlı ise, Side bölgesine bakabilirsiniz.
Antalya dediğiniz zaman seçenek çok...
Alanya nasıl sizce

Fiyatlara baktık bi hafta için 2500 gözden çıkardık gibi çok fazla ama napalım :/
Çok geç kalmışsınız bence.
Yılbaşında veya hemen sonrasında tatil rezervasyonu yaptığınız zaman çok kaliteli bir otelde o fiyata kalabilirsiniz 1 haftadan fazla bile olabilir.
Çünkü ciddi indirimler oluyor.

Çok geç kalmışsınız bence.
Yılbaşında veya hemen sonrasında tatil rezervasyonu yaptığınız zaman çok kaliteli bir otelde o fiyata kalabilirsiniz 1 haftadan fazla bile olabilir.
Çünkü ciddi indirimler oluyor.
YOK canım inan dediğin tarihlerde baktım şimdi de baktim hep aynı fark yok fazla

Alanya nasıl sizce

YOK canım inan dediğin tarihlerde baktım şimdi de baktim hep aynı fark yok fazla

Biz o şekilde almıştık tatilimizi, pahalı bir otelde çok uyguna denk gelmişti. Oradan biliyorum.
Herneyse, Alanya'ya hiç gitmedim.
Antalya & Fethiye oldu tatillerim hep ama hepsi de çok güzeldi.
O yüzden internet üzerinde seçenek çok Tripadvisor diye bir site var. Oradan otelleri aratıp yorumları okuyabilirsin.
Genelde yorumlar doğru şekilde yönlendiriyor.

Zaten son zamanlarda turist problemi var diye fiyatları da indirmişler sanırım.

antalya side ally otel fıyat uygun canm 2 yetıskın 1 cocuk 5 gece 6 gunduz hersey dahil 1280 TL 8. Ayın 28 i ne ustelik tavsıye ederım bı bak bence

Back
X