- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Abur cubur çocuk için bi öneri olmamalı benceAyrıca bolca bez al. Yol boyunca oyalansin diye abur cubur al.
Tatil şimdi dönüşte olan bir insan olarak diyorum ki rezil geçti cocukla. Kesinlikle havuzda dikkat et Manavgat acil de çocuk dolu havuz suyu yutmaktan. Kesinlikle şurup al ağrı kesici ateş düşürücü olan. Yolda kusar poşet al. Hava aşırı sıcak 4ten sonra çıkar havuza veya denize. Benim çocuk korktuğu için denize birkere gidebildim. şuanda da hasta kuzum. Hava değişikliği ve havuz mahvediyor. Moralin bozuldu ama şuanda o durumdayım. Çok dikkat et canım. Bir poşet ilaçla döndüm. Kesinlikle dikkat et havuz suyu icmesin
Uçak için 4 saat araçla gitmek gerekiyor. Yaşadığımız yere en yakın hava alanı. Ayrıca hem uçak hem araba kiralama falan heleki yaz sezonu baya pahalıya mal olur o kadar bütçe yok malesefuçak yok mu? neden 12 saat araç?
Uçak için 4 saat araçla gitmek gerekiyor. Yaşadığımız yere en yakın hava alanı. Ayrıca hem uçak hem araba kiralama falan heleki yaz sezonu baya pahalıya mal olur o kadar bütçe yok malesef
Zaten kızım tatlı abur çubur yemiyor çok şükür. İnş. Korktuğum kadar kötü olmaz ama dün araçla 1 saatlik yolu ağlaya ağlaya geçirdikKızım 18 aylık,3. Ayından beri sayısız tatile gitmişizdir. Hiçte pişman olmadım. Arabada bebek şarkıları ve oyuncakla oyalanıyor. Abur cubur fikri hiç hoş değil.. biz tatil olmazsa bunalıyoruz,tatile giden yoldaki hiçbişeyi zorluk olarak kabul etmiyoruz:)
Mecbur risk alacam canım benim ben gitmezsem eşim tek giderse ihtimali olamaması gerekanladım. ben olsam risk alır çıkardım tatile.
Benim kızımda esmer İnş. Sıkıntı olmazBen kizimla 6 aylik oldugundan beri defalarca kez tatil yaptim, hatta ilk tatilimizde ilk dişini cikarmisti, artik 5.5 yasinda, hicbirinden pisman donmedim.
Cocuklar cok egleniyor, onlarin mutluluguna deger :)
Gunes kremine gelince abcderm kullandik biz doktorumun onerisiyle, simdi sebamed kullaniyoruz. Kizim esmer oldugu icin midir bilmiyorum ama hic yanma acima sorunu olmadi bugune kadar.
Mecbur risk alacam canım benim ben gitmezsem eşim tek giderse ihtimali olamaması gerek
Abur cubur önerisi vardı mesajlarda onun için yazdım onu. Bazen kısa mesafede kudurabiliyor çocuk,bazendr uzun yolda arabada var mı yok mu belli olmuyor.. gece çıkın yola,sbaaha kadar uyur zaten. Araba sesi ve sarsıntı uykusunu getirir zaten. Korkmayın,alıştırın arabaya.Zaten kızım tatlı abur çubur yemiyor çok şükür. İnş. Korktuğum kadar kötü olmaz ama dün araçla 1 saatlik yolu ağlaya ağlaya geçirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?