Tatil

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Kizlar günaydın derdim yokta fikir almak istiyorum.
Eşimle tatildeyiz aslında lux bir otel ama animasyon sıfır yani ben eğlenemiyorum. Eşimde gece otelin diskosuna gitmek istiyor ki onda da eglenmiyorum bana saçma geliyor. Eşime nezaketen sen gidebilirsin ben uyuyacam dedim kendisi de ben uyur uyumaz gitti sağolsun. Bu defa da huzurum kaçtı sinirim bozuldu. Hayır kendisi de bişey yapmiyo ki aliyo ickiyi duruyo öyle. Simdi diyeceksiniz ki madem öyle izin vermeseydin, o zaman da söylenir dururdu bide kıskanç durumuna düşmek istemedim. Şimdi ben istiyorum ki eşimi kiskandirayim ama dünden beri aklıma bi fikir gelmedi sizlerin varsa bi fikri almak isterim.

Azıcık büyüyün ve evli gibi davranın ne olacak yni eşinizi kıskandıracaksınız da madem kıskanacaksınız neden izin verdiniz adama? Hem evli olmak böyle bi şey hoşlanmadan da yaparsın baZen sırf eşlik etmek için.

Bu kısmı geçtik. Bakın fikri olan varsa fikir istiyorum yazmışım lütfen fikriniz yoksa bu konuda elestirmeyin

Aslında söylüyorum eğlenmiyorum diye ama pek bi fayda etmiyo

peki ne olsa eğleneceksiniz ben o kısmı anlamadım.
Gece eğlencesi sevmiyorsunuz, gündüzkü aktiviteleri sevmiyorsunuz, çok zor biri misiniz acaba?

ki gece alıp içkiyi oturuyor bir şey yaptığı yok demişsiniz, asında tam da çok güzel bir şey yapıyor, içerken insan biraz gevşer, sohbet daha tatlı olur, keşke eşlik etseymişsiniz.

bu konuyu açarken sorduğunuz şeyi yapsanız bence tatilin içine edersiniz.

Ne yapsanız egleneceksiniz?
Önce bunu düşünün. Sonra da eşinizden talep edin.
Biraz siz biraz o birbirinize uyum sağlayın.
Bu kadar memnuniyetsiz olmayın. Nasıl bir tatil sevdiğinizi bilmiyor muydunuz? Ona göre seçin yapsaydınız.
Kıskandırma işine girmeyeceğim. Zira kıskandırmak için harcayacağınız enerjiyi eşiniz için harcasanız siz de o da mutlu olursunuz.
Gidip plajda orada burada flört edip elin adamlarına yalandan Güleryüz göstereceğinize eşinize gösterin, isteklerinizi tatlı tatlı söyleyin tatiliniz zehir olmasın.

Senede bır kez. Bır kaç gün gıttıgın yer ıcın bu kadar sorun çıkarma burnunuzdan getırme bence

Birini bile bile kiskandirip bundan zevk alacak kadar ofkeliyseniz o tatile neden devam ediyorsunuz?
Devam ediyorsaniz da tadini cikarmaya bakin, olay yaratip tatilinizi zehir etmeyin.

Bu otelin ne oldugu onceden belli degilmiydi? Adam teklif etmis gitmemissin, bu seferde kiskanip misilleme yapim diyosun:) bence tatilde sklmissin:) geri donun:)

Tatilde uyumlu olmak bence büyük bir erdem. O yüzden herkesle tatile çıkmam, eşimle arkadaşlarla gideceksek o arkadaşları dikkatle seçerim. Onu istemem, bunu sevmem diyen tiplere deli olurum.

Size gelince canınız istemese de eğlenmeseniz de uyumsuzluk çıkarmamak adına gidin kaç gün kalıyosunuz sanki ya? Başka bir gün için de siz önerin ne sizi eğlendiriyorsa. Bu kadar basit. ‘Ben sıkılıyorum gelmicem’ tavrı inanın çok itici.

Back
X