Tatil

cookie34

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
55
32
8
30
Merhaba hanımlar. Size kısa bir soru sormak istiyorum. Biz aylar öncesinden eşimle 18ağustosta fethiyeye tatil ayarlamıştık. Fakat şuan malesef biliyorsunuz ki ülke yangın yeri. Geleceğimizi, ülkemizi, hayvanlarımızı, ağaçlarmızı kısacası doğamızı kaybettik. İçimiz acıyor bu duruma😔 herkes gibi bizde yılboyunca çalışan fakat yazın bir kere tatile giden insanlarız. Ama bu durumda nasıl gidilir nasıl onca insan acı içindeyken havuza girip keyif yapılır bilmiyorum. Siz olsanız iptal edermiydiniz

Malesef ülkenin sürekli bir yerlerinde olaylar oluyor. Biz insanlarsa hayatımıza devam etmek zorundayız.
Aylar öncesinden yapılmış bir plan var ve bütün sene zaten yorulmuşsunuz.
Bence gidin.
Gittiğiniz yerde bir yangın olmadığına vs bakın mutlaka ve dikkatli olun bence.

Merhaba hanımlar. Size kısa bir soru sormak istiyorum. Biz aylar öncesinden eşimle 18ağustosta fethiyeye tatil ayarlamıştık. Fakat şuan malesef biliyorsunuz ki ülke yangın yeri. Geleceğimizi, ülkemizi, hayvanlarımızı, ağaçlarmızı kısacası doğamızı kaybettik. İçimiz acıyor bu duruma😔 herkes gibi bizde yılboyunca çalışan fakat yazın bir kere tatile giden insanlarız. Ama bu durumda nasıl gidilir nasıl onca insan acı içindeyken havuza girip keyif yapılır bilmiyorum. Siz olsanız iptal edermiydiniz
18’ine kadar ülkenin %90’ı yangınları unutacak zaten. Tatilinizi iptal etmeyin.

Bizde eşimle Ege turu ayarlamıştık ama iptal ettik başka yerlere gitcez , benim gönlüm el vermedi gidip orda tatil yapmaya zaten görüntüleri görünce içim parçalandı her defasında, yine de sizin tercihinize kalmış..

direkt sizin gideceğiniz yerde yangın var mı bu konuyu yakından takip edin. ayın 18'ine kadar o yangın konusu kapanmıyorsa zaten bu ülkeden bi cacık olmaz. ama yurt dışından uçaklar vs geldi illa ki gereken yapılır o vakte kadar. ben olsam iptal etmezdim ki ben de ayın 10'unda başka bir yere gidiyorum, benim gideceğim yerde yangın yok mesela çok şükür. ha çıkamaz mı çıkabilir ama müdahale edileceğine eminim zira denizin dibinde ve artık destekler de sağlandı, sağlanmaya devam ediyor. rezervasyon vs hepsi aylar öncesinden yapılıyor sonuç olarak, senede 1 kez adam akıllı tatilimiz var. evet üzülüyoruz ama bireysel anlamda o yangını söndüremeyeceğimize göre çok da yapacak bişey yok. şu an rezervasyon değiştirmek isteseniz boş yer de yoktur diğer bölgelerde.

Bence iptal etmeyin. Yangının olduğu bir yerdeyse Farklı bir yere geçiş yapın. Koskoca sene calısıp didinip kendinizi ödüllendirecektiniz. Yazık olur.

Fethiyeden bildiriyorum, kimsenin tadı tuzu yok.

Yani gelseniz de keyifli olmayabilir. Denizin üzerinde is vs yok ama hava korkunç sıcak, üzerine yangınların da sıcağı vuruyor merkeze. Şu saat oldu daha balkona bile çıkamıyoruz.

Bir de yangınlar başladığı an müthiş bir çıkış oldu buradan, tüm tatilciler ardına bakmadan kaçtı. İnsanlar biraz da ona tepkili, zor zamanlarında terk edildiler diye düşünüyorlar. Devletin bir şey yaptığı pek yok. Yangın listesinde bile yer almıyor Seydikemer tarafları ama tüm şehir olarak teyakkuzdayız. Tüm köyler gece nöbette gündüz yangın müdahalesinde.

Gelirseniz Fethiyenin ne tarafına geleceksiniz bilmiyorum ama özellikle Kayaköy-Hisarönü tarafları biraz daha riskli.

Tabiki iptal edin hatta varsa imkaniniz yardıma gidin

Back
X