- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Bence ağda yaptır.. 4 günlük bir tatil zaten rahat edersin.. Tüy dökücü ya da jiletle hiç uğraşma derim..
Bencede ağda kuzum dönünce yine diğerlerine geçersin
Sen hangisini kullanıyorsun bende alıcam ama bir türlü karar veremedimEn güzeli evde lazer aleti ben çok memnunum keşke ağdayı bıraktığında lazere geçseydin
En güzeli evde lazer aleti ben çok memnunum keşke ağdayı bıraktığında lazere geçseydin
Sen hangisini kullanıyorsun bende alıcam ama bir türlü karar veremedim
Philips lumia kızlar konumda var bakabilirsiniz kullanan arkadaşlarda yazmışYa güvenemedim Lina'nın dediği gibi hangi markayı kullanıyorsun? Biraz lazere giderek lazer yaptırdıktan sonra kalan tüyler için almayı düşünüyorum ben de.
Simdi bende bunu yazacaktimEn güzeli evde lazer aleti ben çok memnunum keşke ağdayı bıraktığında lazere geçseydin
Hemen bakıyorumPhilips lumia kızlar konumda var bakabilirsiniz kullanan arkadaşlarda yazmış
Öyle bişey yok canım giderken jilet yapman yeterliKışın ben de 3 yıldan sonra tekrar lazer başlayacağım. Agdayı öncesinde bırakmak mi gerekiyor ??
Ben de öyle bişey duymadım da yukarıdaki muhabbeti yanlış anlamışım o zaman :)Öyle bişey yok canım giderken jilet yapman yeterli
Canım konuma bak orda kullananlarda yorum yapmış bendeBen de öyle bişey duymadım da yukarıdaki muhabbeti yanlış anlamışım o zaman :)
Siz kullanmissiniz heralde philips Lumia , memnun musunuz? Salona gitmek yerine bunu mu almaliyim kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?