Tatilde kayınvalide

Postmodernik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
924
530
merhaba kızlar benim sorunum şu eşimin bir aylık izni var ve Karadeniz'de ailesiyle birlikte geçirmek istiyor ama ben istemiyorum istersen sen gelme dedi ben çok itiraz edince iki ay sonra görümcemin düğünü var zaten yine gideceğiz sizce ne yapmalıyım

Biraz oraya gidelim biraz da baş başa kalalım birşeyler yapalım denize vs. gidelim gezelim diye bir teklifte bulunabilirsiniz . Bütün 1 ayı orda geçirmeyelim de gidelim kalalım ama biraz da ikimize zaman ayırmalısın de

Evet bende çalışıyorum beni tatilim iki ay eşimin işi çok yoğun buralardan uzaklaşıp Köyde kafa dinlemek istiyorum diyor

Bence görümcenizin düğününe iki-üç hafta kala filan oraya gidecek şekilde bir program yapabilirsiniz. Hem düğün hazırlıklarına da yardımcı olursunuz.

1 aylık tatilde gitmek istemesi çok doğal, ama 1 ay kalmak istemesi size haksızlık.

Ama oraya gidip de sık sık kaçamaklar yapabilecekseniz(yakın şehirlere gezi, hatta Karadeniz turu) mantıklı olabilir.

Eşimin köyü Dağın başı çok güzel yeşil deresi var vs ama bir ay orada kalıp Kafamı dinlemek istiyorum diyor bende söyledim ilk önce başbaşa bir Şeyler yapalım diye ama kabul etmiyo annesi abileri ablaları da oraya gidecek bütün aile orada olacağız annesi emri vaki yaptığı için eşimde tamam Demiş şimdi de vazgeçemem diyor

Kesinlikle bana haksızlık olarak görüyorum bende

Zevk alacaksınız gidin bu sene için.

Eşiniz neden en azından bir haftasını kendinize ayırmamakta bu kadar ısrarlı?

1 hafta tatil yapsanız, 1-2 hafta orda kalsanız, baktınız sıkılıyorsunuz siz ailenizin yanına gitseniz veya farklı bir plan yapsanız sıkıntıya girmemiş olursunuz.
Eşiniz de 3 hafta kalmış olur işte.

Zevk alacaksınız gidin bu sene için.

Eşiniz neden en azından bir haftasını kendinize ayırmamakta bu kadar ısrarlı?

1 hafta tatil yapsanız, 1-2 hafta orda kalsanız, baktınız sıkılıyorsunuz siz ailenizin yanına gitseniz veya farklı bir plan yapsanız sıkıntıya girmemiş olursunuz.
Eşiniz de 3 hafta kalmış olur işte.
Bu yıl yurt dışına Yerleşme gibi bir durumda olabilir eşimin işi nedeniyle bu Yüzden daha bir istekli biz hep bir aradayız zaten benim için vs diyor ama bir ay boyunca orada yaşama fikri hemde bütün ailesiyle beni yoruyor bunu anlattığımda abartıyorsun diyor gitmesem mi acaba

sen gelmeden ben giderim mantığını ben anlamıyorum ya bizimki ya benle gider ya gitmez,niye gelmedi deseler cevap veremez çünkü :63:ama zaten en fazla 1 hafta dayanır o da. ama yurtdışına çıkma durumu kesinse bence de gidin sonuçta göremeyeceksniz eskisi gibi

Bir insan nasil karisi ya da kocasi olmadan tatile gider aklim almiyor. Sevdiğin olmadan nasil zevk alirsin?
Bence gidin. Yapacak bir sey yok. Esiniz kararli gorunuyor..

Keşke imkan olsa da biz de dağ başında bir köyde bir ay zaman geçirebilsek... Sırf eşinizin ailesi diye böyle fırsatı tepmeyin derim.

sen gelmeden ben giderim mantığını ben anlamıyorum ya bizimki ya benle gider ya gitmez,niye gelmedi deseler cevap veremez çünkü :63:ama zaten en fazla 1 hafta dayanır o da. ama yurtdışına çıkma durumu kesinse bence de gidin sonuçta göremeyeceksniz eskisi gibi
Biraz inada bindi bizimkisi zaten ya onun dediği ya benim dediğim olacak

Gidin, 2 hafta kalip bir bahaneyle donun bence. Hem esiniz ve ailesi kirilmamis olur hem de kafa dinlersiniz.

Bir insan nasil karisi ya da kocasi olmadan tatile gider aklim almiyor. Sevdiğin olmadan nasil zevk alirsin?
Bence gidin. Yapacak bir sey yok. Esiniz kararli gorunuyor..
Karalı baya oda HAKLI çok yoğun Çalışıyor ama ben çok kasıyorum kendimi onun ailesinin yanında bu da eşime benim abartmammış gibi geliyor

X