Tatilde kızımla nasıl başa çıkabilirim. Ve gidilecek yerle ilgili önerileriniz nelerdir.

Kucuk cocukla yapilmasi mantikli bir plan degil bence ama siz bilirsiniz. Cocugu gectim insan kendisi hasta olur ya. Sofor kac tane? Tek soforle zaten asla cikmamalisiniz bu yola, benim oglum 11 aylik olacak tatile ciktigimda ve hersey dahil bir oteli tercih edecegim. Elbette ki karar sizin. Birkac sene erteleyip cocugunuzun buyumesini bekleseniz de o da gittigi gordugu yerlerden birseyler anlasa daha hos olur. Tabii takdir sizin, iyi tatiller simdiden insallah guzel gecer
Ya aslında ben de öyle düşünüyorum korkularım var. Kardeşim yurtdışından geldi ve bu geziyi çok istiyor diye kırmak istemiyorum. Aslında ya biraz ertelemeli ya da herşey dahil tercih etmeliyiz ama sabit bir yer istemiyolar. Çoğunluğa ayak uyduruyorum ben de.

Araçta klima falan vardır zaten, hasta olmaz bence ama bunalabilir.

Sinop şehir merkezine de uğrayabilirsiniz. Tarihi Sinop Cezaevi, Sinop Kalesi, yat limanı gerçekten çok güzel. He bir de Aşıklar Caddesi'nden yürüyüp Teyzenin Yeri'nde mantı yiyin. Böyle bir mantı sanırım dünya üzerinde yoktur. Ben yediğimde inanamamıştım. Zaten ödüllü ve meşhur bir yer ;)

Ya aslında ben de öyle düşünüyorum korkularım var. Kardeşim yurtdışından geldi ve bu geziyi çok istiyor diye kırmak istemiyorum. Aslında ya biraz ertelemeli ya da herşey dahil tercih etmeliyiz ama sabit bir yer istemiyolar. Çoğunluğa ayak uyduruyorum ben de.

Benim kardeşim de bebeğiyle yaptı Karadeniz gezisi
Hatta 3 aile, 3 araba şeklinde.
Yeğenim kaç aylıktı hatırlamıyorum, 4-5 filan herhalde.
Bi sorun olmadı.
Bence relaks olun, tatilin tadını çıkarmaya bakın.
Dağ başına gitmiyorsunuz sonuçta, lazım olan şey alınır. Turla da gitmiyorsunuz, istediğiniz zaman istediğiniz yerde durursunuz, istediğinizi yer içersiniz.
Size de iyi gelir değişik yerler görmek.

Çok gereksiz bi yorum. Bence biraz da saygısızca. Her neyse konuşmuş oldunuz en azından:KK9:
Neden saygısızca bu tempoya sızde hastalanırsınız yorumlarını tekrar yazmaktansa sıze daha temız bır onerıde bulundum en azından dınlenebılecegınız

Onlar bu planla gitsinler canim
Siz de esinle beraber hersey dahil bir otele yerlesin
Ailen sonradan o otele gelsin bir sure de birlikte kalinsin
Daha hos ve rahat bir plan olur

:KK9::KK73:Valla çok iyi fikir.
Sure genisse tatilinizi iki tane otele bolebilirsiniz, ailenizin guzergahina uygun olacak sekilde
Mesela 1 hafta +1 hafta iki otele gidin, aileniz de geze geze gelsinler
Inan senin tatilin daha cazip kalir onlarinki full yorgunluk

Sure genisse tatilinizi iki tane otele bolebilirsiniz, ailenizin guzergahina uygun olacak sekilde
Mesela 1 hafta +1 hafta iki otele gidin, aileniz de geze geze gelsinler
Inan senin tatilin daha cazip kalir onlarinki full yorgunluk
ya varya beynimde nasıl ampüller yandı bilemezsin. Şimdi bu kaytarma işini bizimkilere uygun bir dille aktarmanın yollarını düşünmeliyim:KK53::KK17:

Bence kardeşinizi razı edin mesela bir yerde konaklayın akdeniz de ege kıyısında vs olabilir sonra o bulunduğunuz yerde ne varsa ayrıntılı gezin. Mesela Çanakkale de konaklayın etrafta ne varsa ayrıntılı gezin. Bebekle yol çok çok sıkıcı.. Bu dediğiniz tatil planı genç ve orta yaşlı enerjik ve ayak bağı olmayan insanlar için geçerli.

Mesela kızım 1 yaşındayken biz 5 günlük tatilde Safranbolu Karabük Cide ve İnegöl yaptık.. Bi başka tatilde Abant tarafına gittik Mudanya vs gibi gezdik.. Antalyaya gittik mesela yakında görülmesi gereken yerlere gittik bi gün bir şelale ertesi gün bir koy ertesi gün şehir merkezi gibi...

Geniş bir alana değil daha küçük bir alana yoğunlşıp daha ayrıntılı gezmek işleri kolaylaştırıyor. Sıkılınca konaklama mekanına dönüyorsunuz.

Back
X