Ben olsam denize girmezdim. Ama eve de dönmezdim. Havuzu spası falan yok mu otelin? Onlarla meşgul olsanız ya da doğa yürüyüşü falan yapardım ben olsam.
Ne bileyim 4-5 gün havuz başında da olsa içeceğimi alır kitap okur, müzik dinler azıcık kafa dinlerim ben olsam. Madem para ödendi, hiç değilse açık büfenin falan tadını çıkarırdım.
Olsun, eve gidince ne olacak ki? 4-5 gün yemek hazırlamazsınız hiç değilse.Otelin havuzu yok maalesefzaten çok küçük bi yerdeyiz
Sahil kenarında oturuyoruz kahve içiyoruz başka yapacak bir şey yok…
Çok çok üzüldümHerkese merhaba
Valla tek derdim bu olsun belki ama canım cok sıkkın. Ailemle tatile geldik bu pahalılıkta bir şekilde zorlayıp ayalayıp. Otelin parası vs çoktan ödendi ama geldiğimiz gün annemin ayağının altına bir şey simsiyah yapıştı. Yıkadı dakikalarca zorla çıkardık ama ne olduğunu da anlamadık siyah bi boya gibi iz bıraktı. Sonra sahilde konuşan halktan duyduk ki açık denizde allahın belası geminin biri mazot bırakmış o da sahile vurmuş. Dün bunu duyunca denize giremedik bugün baktık bir tık daha temiz gibi, ama denizin içinde ufak ufak katı siyah parçalar yüzüyor sahil şeridinde de annemin ayağına yapışan o siyah parçalardan var.
Millet yüzüyo ama sağlık riski oluşturur mu bilemiyoruz belediyeye ve cimere şikayet ettim sinirden. Yılda bir kere 4-5 gün anca gelebiliyoruz tatile zaten her şey ateş pahası. Bu ülkede neden kıymet verilmiyor hiçbir şeye neden çevrenin doğanın insanın bi önemi yok
Canım sıkkın kızlar sizce girsek sıkıntı olur mu? Yoksa parayı yakıp dönsek mi
Çok üzücü bir durum bu. Size üzüldüm, denizlere üzüldüm, oradaki canlılara üzüldüm.. yazık hepimize yazık. Nereden tutsak elimizde kalıyor. Kalın gitmeyin dinlenin en azındanHerkese merhaba
Valla tek derdim bu olsun belki ama canım cok sıkkın. Ailemle tatile geldik bu pahalılıkta bir şekilde zorlayıp ayalayıp. Otelin parası vs çoktan ödendi ama geldiğimiz gün annemin ayağının altına bir şey simsiyah yapıştı. Yıkadı dakikalarca zorla çıkardık ama ne olduğunu da anlamadık siyah bi boya gibi iz bıraktı. Sonra sahilde konuşan halktan duyduk ki açık denizde allahın belası geminin biri mazot bırakmış o da sahile vurmuş. Dün bunu duyunca denize giremedik bugün baktık bir tık daha temiz gibi, ama denizin içinde ufak ufak katı siyah parçalar yüzüyor sahil şeridinde de annemin ayağına yapışan o siyah parçalardan var.
Millet yüzüyo ama sağlık riski oluşturur mu bilemiyoruz belediyeye ve cimere şikayet ettim sinirden. Yılda bir kere 4-5 gün anca gelebiliyoruz tatile zaten her şey ateş pahası. Bu ülkede neden kıymet verilmiyor hiçbir şeye neden çevrenin doğanın insanın bi önemi yok
İnsan canının değeri yok ki denizdeki canlının olsun, suyun olsun...Çok üzücü bir durum bu. Size üzüldüm, denizlere üzüldüm, oradaki canlılara üzüldüm.. yazık hepimize yazık. Nereden tutsak elimizde kalıyor. Kalın gitmeyin dinlenin en azından
Denize girmeyin bence dönmenin de bir anlamı yok. Havuzu nasıl yok otelin çok ilginç.
Çok çok üzüldüm
Otel sahibi ya da çalışanlarıyla bu konuyu konuştunuz mu? Belki size başka bir şey önerirler. Ne bileyim cüzi bir miktarla başka bir otelin havuzunu kullanabilirsiniz belki ya da yakınlarda denizi güzel bu olaydan etkilenmemiş başka bir koy önerirler belki.
Ama ben olsam dönmezdim. Ne taraflarda olduğunuzu söylerseniz belki alternatif önerecek üyeler vardır burda da
neresi burası ? lokasyon ? tur firması ile mi aldınız ?
Yakında Alanya istiyordum iyi oldu öğrendiğimizAlanya civarı
Neresi burası acaba? Bilemimde gideceğimiz varsa da gitmeyiz.Herkese merhaba
Alanya koskoca ilçe, devasa sahil şeridi var. Her yer kirli değildir. Binin arabanıza, yoksa da minibüse falan gidin bir iki saat temiz bir yerde denize girip dönün. Çözüm basit, ailece basiretiniz mi bağlandı?Alanya civarı
2-3 güne maksimum 1 haftaya deniz temizler kendini.Yakında Alanya istiyordum iyi oldu öğrendiğimiz
Alanya koskoca ilçe, devasa sahil şeridi var. Her yer kirli değildir. Binin arabanıza, yoksa da minibüse falan gidin bir iki saat temiz bir yerde denize girip dönün. Çözüm basit, ailece basiretiniz mi bağlandı?
2-3 güne maksimum 1 haftaya deniz temizler kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?