Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz neden destek çıkmıyorsunuz o zaman? 30 yaşında bir hukukçu iyi para kazanıyordur diye tahmin ediyorum eğer bilgileriniz doğruysa.
O zaman tatil siz ve aileniz için lüks. 1 hafta 10 gün değil 2-3 gün falan planlamanız gerek. Neyse konu bu değildiBen kendimi zor geçindiriyorum![]()
Bu arada ozelden yazdim ama kemer, demre, kalkan taraflarinda da guzel pansiyonlar var uygun fiyatli, olmadi fethiye ovacik mevkisine bakin bir de yani tabi bu onerilerim seneye :)Ben kendimi zor geçindiriyorum![]()
O zaman tatil siz ve aileniz için lüks. 1 hafta 10 gün değil 2-3 gün falan planlamanız gerek. Neyse konu bu değildi![]()
Üstüne gitmedik yahu anlamaya çalışıyoruz. Ben 78 yaşındaki annemi koy koy gezdirebiliyorsam konu sahibininkiler de gezebilir bence. O kadar yaşlı olduklarını sanmıyorum.Konu sahibi de onu demiş işte, parayı zar zor ayarladık demiş, üstelik anne babası o koy benim şu koy senin gezecek enerjide ve yaşta değiller belki. Arabaları da olmayabilir. Niye üstüne gidildi ki konu sahibinin bu kadar. Antalya boydan boya deniz evet başka yerlere gidecekler mecburen. Ama ben olsam benim de moralim bozulurdu, yol gidecek olmaktan değil de belki diğer koylar da petrolden etkilenmiştir diye takıntı yapabilirdim, çünkü belki tonlarca m3 petrol döküldü o gemiler muazzam büyüklükte. Doğaya verilen her türlü zarar o kadar üzücü ki
Yahu ne kadar ayıp seyler yazıyorsunuz hic mi utanmiyorsunuz şunları yazarken? Ahlaksızlık mi yapmışlar yani ne var bütçelerine gore pansiyona gitmişler işte? Ne biçim insanlarsınız siz? Hic mi yaşlı anne babalarını imkan dahilinde mutlu etmesinler ne olsun istiyorsunuz it gibi geberip gitsinler mi sadece?Hukukcusun, iskocyadasin, kiytirik bi yere neden tatile gidiyorsunuz ya? Nasil oluyor yani? Maddi durum nasi anca bu kadarina yetebilir?
Ayrica hic gitmeseydiniz madem? Valla aklim almiyor boyle dandik yerlere gidip bir iki suya gireriz mantigini. Param yoksa gitmem. gercekten de her yaz tatil yapmam ben. Butce ayirdiysam da en iyisini yaparim. Tatil her seyin onune geldigi, minimum eforla gecirilen, konforlu bi odanin oldugu bi seydir, oyle olmalidir. Bak su an yapacak baska sey bulamiyorsunuz o gittiginiz pansiyonda..
Bence parayi yakin donun. Alanyaya 1 saat mesafede koy gibi bi yerdesiniz sanirim.
Tatil anlayisi meselesi.... seninle tartismaya girmeyecegim, banlanmaya hic niyetim yok. Ayrica kendimi de yoramayacagim sana laf anlatabilmek adina. Ama senin gibi boyle uslup sahiplerinden de biktim!Yahu ne kadar ayıp seyler yazıyorsunuz hic mi utanmiyorsunuz şunları yazarken? Ahlaksızlık mi yapmışlar yani ne var bütçelerine gore pansiyona gitmişler işte? Ne kadar terbiyesiz insan var şurada ya ne biçim insanlarsınız siz? Hic mi yaşlı anne babanızı imkan dahilinde mutlu etmesinler ne olsun istiyorsunuz it gibi geberip gitsinler ki sadece?
Ben olsam paramı geri ister orada da durmazdım. Bu ülkede bilinç ve insan değeri sıfır.Herkese merhaba
Valla tek derdim bu olsun belki ama canım cok sıkkın. Ailemle tatile geldik bu pahalılıkta bir şekilde zorlayıp ayalayıp. Otelin parası vs çoktan ödendi ama geldiğimiz gün annemin ayağının altına bir şey simsiyah yapıştı. Yıkadı dakikalarca zorla çıkardık ama ne olduğunu da anlamadık siyah bi boya gibi iz bıraktı. Sonra sahilde konuşan halktan duyduk ki açık denizde allahın belası geminin biri mazot bırakmış o da sahile vurmuş. Dün bunu duyunca denize giremedik bugün baktık bir tık daha temiz gibi, ama denizin içinde ufak ufak katı siyah parçalar yüzüyor sahil şeridinde de annemin ayağına yapışan o siyah parçalardan var.
Millet yüzüyo ama sağlık riski oluşturur mu bilemiyoruz belediyeye ve cimere şikayet ettim sinirden. Yılda bir kere 4-5 gün anca gelebiliyoruz tatile zaten her şey ateş pahası. Bu ülkede neden kıymet verilmiyor hiçbir şeye neden çevrenin doğanın insanın bi önemi yok
Canım sıkkın kızlar sizce girsek sıkıntı olur mu? Yoksa parayı yakıp dönsek mi
Millete hakaret edip anasının babasının iki gün tatiliyle dalga geçip de burada rahat rahat konuşmaya devam edeceğinizi mi düşünüyorsunuz gerçekten? Karsida insan yok diye de namusuyla iki gun tatile çıkan insana su lafları edemezsiniz kendinize gelin.Tatil anlayisi meselesi.... seninle tartismaya girmeyecegim, banlanmaya hic niyetim yok. Ayrica kendimi de yoramayacagim sana laf anlatabilmek adina. Ama senin gibi boyle uslup sahiplerinden de biktim!Mune arkadasin "terbiyesini" dikkate alir misin lutfen. Sikayet butonuna da bastim.
Lara Halk plajı mı?çevre şehirciliği aradım bugün numune almışlar ama sonuç henüz çıkmamış. Bu katran dediğiniz şey sağlık riski olulşturmuyor mu? Bize test sonucu henüz çıkmadı dediler resmi bi açıklama da yok.
Çiş falan organik madde en azından ya
Tam Alanya değil aslında Alanyaya bile biraz sürüyor bizim burdan. Alanya temizmiş sanırım içiniz rahat olsun ama gelmeden soruşturun yine de
Alanya lara arası 150 km falan değil mi ya? Antalyadayız derdi o zaman sankiLara Halk plajı mı?
Hukukcusun, iskocyadasin, kiytirik bi yere neden tatile gidiyorsunuz ya? Nasil oluyor yani? Maddi durum nasi anca bu kadarina yetebilir?
Ayrica hic gitmeseydiniz madem? Valla aklim almiyor boyle dandik yerlere gidip bir iki suya gireriz mantigini. Param yoksa gitmem. gercekten de her yaz tatil yapmam ben. Butce ayirdiysam da en iyisini yaparim. Tatil her seyin onune geldigi, minimum eforla gecirilen, konforlu bi odanin oldugu bi seydir, oyle olmalidir. Bak su an yapacak baska sey bulamiyorsunuz o gittiginiz pansiyonda..
Bence parayi yakin donun. Alanyaya 1 saat mesafede koy gibi bi yerdesiniz sanirim.
Aynen de şimdi konu sahibi Alanya demiş geçmiş de. Bildiğimiz gibi sahili çok büyük her yerde plaj var. Lara'da pansiyon çok olduğu için (uygunsa) acaba orası mi dedimAlanya lara arası 150 km falan değil mi ya? Antalyadayız derdi o zaman sanki
Lara Halk plajı mı?
Tatil anlayisi meselesi.... seninle tartismaya girmeyecegim, banlanmaya hic niyetim yok. Ayrica kendimi de yoramayacagim sana laf anlatabilmek adina. Ama senin gibi boyle uslup sahiplerinden de biktim!Mune arkadasin "terbiyesini" dikkate alir misin lutfen. Sikayet butonuna da bastim.
daha çok gazipaşa tarafında anamura doğru bir yerde sankiAlanya lara arası 150 km falan değil mi ya? Antalyadayız derdi o zaman sanki
ama bir de şöyle bakınKonu sahibi de onu demiş işte, parayı zar zor ayarladık demiş, üstelik anne babası o koy benim şu koy senin gezecek enerjide ve yaşta değiller belki. Arabaları da olmayabilir. Niye üstüne gidildi ki konu sahibinin bu kadar. Antalya boydan boya deniz evet başka yerlere gidecekler mecburen. Ama ben olsam benim de moralim bozulurdu, yol gidecek olmaktan değil de belki diğer koylar da petrolden etkilenmiştir diye takıntı yapabilirdim, çünkü belki tonlarca m3 petrol döküldü o gemiler muazzam büyüklükte. Doğaya verilen her türlü zarar o kadar üzücü ki
Ay bana gazipaşa deme. Türkiyede gittiğim sahil beldelerinin tamamında tek nefret ettiğim yer olabilir. Gazipaşalılar linç etmez umarımdaha çok gazipaşa tarafında anamura doğru bir yerde sanki
oralar daha uygun çünkü?
daha çok gazipaşa tarafında anamura doğru bir yerde sanki
oralar daha uygun çünkü?
ama bir de şöyle bakın
kız zaten y.dışında zırt pırt gelemiyor sanırsam
zor bela 3 gün bir denize girecekler ailece zaman geöirecekler vs. ya
e olmuş bi şanssızlık "neyse bu sefer çay kahve içip temiz hava alalım , dinlenelim, 2 ay sonra başka yere gideriz" ya da her neyse başka tatil yaparız gibi bir alternatifleri var mı?
konu sahibini tanımıyorum da konuda son mesajlarda gördüpüm kadarıyla yok
ben de kolay demoralize olan bir insanım -çok kötü bir huy.
içine ederim günün yani ama toplu ortamlarda böyle yapmamak için özel çaba gösteriyorum
burada aile var 3 gün bişey ayarlanmış o zaman çözüm odaklı olmak lazım gerekirse kredi kartıyla araba kiralarsın 2 gün hem de gezmiş olursun başka yerlere bakarsın, gibi.