Tatilde mağdur olmamız :( parayı yakıp eve mi dönmeli..

daha çok gazipaşa tarafında anamura doğru bir yerde sanki
oralar daha uygun çünkü?

ama bir de şöyle bakın

kız zaten y.dışında zırt pırt gelemiyor sanırsam
zor bela 3 gün bir denize girecekler ailece zaman geöirecekler vs. ya
e olmuş bi şanssızlık "neyse bu sefer çay kahve içip temiz hava alalım , dinlenelim, 2 ay sonra başka yere gideriz" ya da her neyse başka tatil yaparız gibi bir alternatifleri var mı?

konu sahibini tanımıyorum da konuda son mesajlarda gördüpüm kadarıyla yok

ben de kolay demoralize olan bir insanım -çok kötü bir huy.
içine ederim günün yani ama toplu ortamlarda böyle yapmamak için özel çaba gösteriyorum

burada aile var 3 gün bişey ayarlanmış o zaman çözüm odaklı olmak lazım gerekirse kredi kartıyla araba kiralarsın 2 gün hem de gezmiş olursun başka yerlere bakarsın, gibi.

Evet daha o taraflara doğru.

Bizim bütün aile aynı sizin anlattığınız gibi ben dahil :D ailecek demoralize olduk şansımıza tükürelim modundayız. Bir de birkaç senedir maddi durumlar nedeniyle bizimkiler tatil yapamıyordu çok şanssızlık oldu.

Yaşlı insanlar maalesef arabayla gezmek istemiyorlar, yıllardır aynı yere gelirler otelin karşısında deniz var uyanıp girer geri odaya dönerler.

En çok da doğaya üzülüyorum valla denize balıklar vurmuştu bugün.. Kim bilir kaç deniz canlısı etkilendi offf of..

İ
Üstüne gitmedik yahu anlamaya çalışıyoruz. Ben 78 yaşındaki annemi koy koy gezdirebiliyorsam konu sahibininkiler de gezebilir bence. O kadar yaşlı olduklarını sanmıyorum.

İşte zar zor denkleştirdilerse uzun tutmayıp kısa bir tatil yapsalar zar zor olmazdı. Gezmek için biraz daha paraları kalır, yeme içme derdine düşmezlerdi diyorum. Biz bu sene 4 gece planladık mesela. 6-7 geceyi de zorlasak giderdik ama sonrasında kendimizi sıkıştırmanın bir anlamı yok dedik.
Biz de bu sene maddiyatı iyice sıkıştırmamak için 5 gecede kaldık aynı şekilde. Yani oda kahvaltı pansiyonda belki bir hafta kalırdık ama rezil olmamak için az gitmeyi uygun gördük.

Evet daha o taraflara doğru.

Bizim bütün aile aynı sizin anlattığınız gibi ben dahil :D ailecek demoralize olduk şansımıza tükürelim modundayız. Bir de birkaç senedir maddi durumlar nedeniyle bizimkiler tatil yapamıyordu çok şanssızlık oldu.

Yaşlı insanlar maalesef arabayla gezmek istemiyorlar, yıllardır aynı yere gelirler otelin karşısında deniz var uyanıp girer geri odaya dönerler.

En çok da doğaya üzülüyorum valla denize balıklar vurmuştu bugün.. Kim bilir kaç deniz canlısı etkilendi offf of..
biz de normalde ailece uzun tatiller planlardık bayramda seyranda da hep bir arada olmaya çalışırız
neyse ki bizde herkes geziyor, sorun yok gezmede ama ( ki benimkiler 70e yakın yaşta)

bu sene kurbanda ben hasta oldum gidemedim
şimdi annem fizik tedaviye başladı gelemiyor

ve ben muğlada yaşıyorum daha denize 1 gün gittim, şu anda da başka yoğunluklar var dedim erteledim bikaç gün daha

babam emekli olmasına rağmen iş delisi olduğu için özel sektörde çalışıyor hala ve tatili az (o emekli olmadan devletteydi 30 gün izni vardı, emekli olduğu yaz da boştu rahat rahat gelmişti, şimdi yok bunlar)
bi kardeşimin de şu anda çalıştığı yerde yaz sezonu izinler sıkıntılı

biz bu sene kimseyi bir araya getirip tatil yapamıycaz gibi.

bir araya gelmişsiniz, moral bozmayın, alternatif bakın. hayat çok kısa üzülüp oturmak için.

Alanya da 4 plaj var. Kleopatra, Damlataş, Portakal,Keykubat. Hangisinde iseniz diğerlerini kullanabilirsiniz. Mahmutlar yakındır bir de size ama taşlı olduğu için ben sevmedim hiç orayı. Avsallar 25 km civarı orası da olabilir.

Back
X