• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatilde yaşadıklarımız :(

esrabeylice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
1
0
1
27
Lütfen okuyun tamamını !! haftasonu gittiğim tatilde bir adam gözüme takıldı birkaç kez baktım çünkü farklı bir duruşu vardı daha sonra o da bana bakmaya başladı bu sırada ben otel lobisinde oturuyordum daha sonra tuvalet için alt kata indim arkamdan geldi içimden allah allah dedim tekrar indim alt kata tekrar geldi en son bir kez daha emin olmak için alt kata indim ama bu kez arkadaşımı yanıma alarak arkama baktığımda o da arkadaşına alıp geldi arkadaşım yemek yiyordu o da arkadaşıyla oturdu ama tam beni görebileceği mesafede yan masaya geçti yemedi hiçbirşey ve sadece beni izledi oysa bende yemiyorum daha sonra aarkadaşım önden gitti ben meyve almak için geri döndüm tam çıkarken kapının yanından bana seslendi ama panik oldum o an duymamazlıktan geldim koşarak uzaklaştım bir sonraki akşam aşağıda oturuyordum yan sandalyede de o vardı arkadaşı girdi aramıza arkadaşına adını öğren dediğini duyuyordum bir şekilde muhabbete girdik beni dışarda yürüyüşe davet etti daha sonra oturduk sahil kenarına muhabbet etmeye başladık çok ilginç birşey oldu ve ben bunun tesadüf değil kader olduğuna inanıyorum hanımlar normalde ben istanbulluyum ama izmirde yaşıyorum o da istanbulluymuş ben İstanbul bebekte oturuyorum meğersem o da bebekte oturuyormuş cocukluğumun bir kısmı ankarada geçti onunda aynı şekilde ankarada geçmiş... kendimden bahsettikçe hem arkadaşı çok iyi anlamında ona kol atıyordu hem de o sakayla karışık kendinden bahsedip bunları unutma bak + puan diyordu yine ben kendimden bahsettikçe nikah memurunu çağır evleniyoruz tarzında şakalar yapıyordu ertesi gün bana mesaj attı ben numaramı vermiştim numaramı kaydet öğleden sonra müsaitsen birşeyler yapalım diye daha sonra biz bir kahve içtik sonra ben biraz kötü olunca gel odaya gidelim dinlen dedi odaya geçtik televizyon izledik biraz şarkı dinledik daha sonra omzuna yattım orada yakınlastık ve öpüştük bir kaç dakika sonra ben gideyim artık dediğimde tabi ki ne zaman istersen dedi ben kalktım odama geçtim ertesi günü ben otelden ayrılmıştım günün nasıldı diye mesaj attı akşamıda o ayrılmış o son konuşmamızdı sonra 1 ay kadar konuşmadık arkadaşlarıma anlattığımda tatilde kalmış birşey ger dönmez tarzı şeyler söylemişlerdi ardından bekledğim oldu sosyal medya da bir bahane ile msaj attı konuşmaya başladık beni bir gün Ankaraya geçtiğinde çok sevdiği bir şarkıcıyı dinleyeme davet etti eğer gelebilirsen beraber dinleriz dedi daha sonra İstanbul a gelmiyor musun diye sordu geliyorum diyince zamanını sordu belli değil dediğimde gelince haberleşiriz dedi sosyal medya da aktif ama sık sık beğeni yapan bir insan değil hatta hiç yapmıyor sürekli takip ediyorum ne bir kızın fotoğrafını beğeniyor ne birşey hiç bir şekilde kızların fotoğrafını beğenmiyor ama takip ediyor yeni kızlar takip etmeye başlıyor hergün geçenlerde bir fotoğraf paylaştım hiçbir kızın fotoğrafını beğenmeyen adam benim fotoğrafımı beğendi..ben aşık oldum sanırım bu adama ama ne düşünüyor benimle ilgili düşüncesi ne kestiremiyorum ben 18 o 24 yaşında

Baya da gencmissiniz. Ne isiniz var otellerde bakiim?

Ve bir ay boyunca aramamasinin ardinda bisiler olabilir. Belki de sevgilisi vardir

Böyle otel odalarında öpüşme falan diyince bi 25 30 varsınız sanmıştım. 18 ne ya, adam seni kolay lokma görmüş belliki.

Back
X