tatile çıkmak ve küçük bebeğim.

ladyoflife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
8
0
1
İstanbul
merhaba,
herşey dahil sistem bir otelde 1 hafta tatile gideceğiz. 1 yaşında bebeğim var. orada yemek yedirmek istemiyorum. sizce nasıl beslemeliyim bebeğimi? aynı durumda kalıp, farklı çözüm üretebilenler var mı ? hazır mamalardan almayı düşündüm ama yeterli olur mu bilemiyorum :18:

Bazı oteller küçük bebekler için mutfaklarını kullandırıyorlar. Belki böyle bir şansınız olursa bebeğinize özel yemek yapabilirsiniz. Olmazsa eğer hazır mamalarında oteldekinden çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum

aaaa, evet hiç düşünemedim ben bunu.
kahvaltıyı yaptırabilirsiniz. yumurta, peynir, tereyağ filan yer
meyve, süt te tamam ama acaba öğlen ve akşam yemekleri için ne yapılabilir ki? pilav, makarna, bulgur da herhalde sıkıntı olmaz. ızgaralar iyi olabilir ama sebze yemekleri, yemeklerin yağı filan...
ay tecrübeli anneler baksa buraya keşke :26::26::26:

evet bende kararsız kaldım. kavanoz mamalarına daha çok güvenicem sanırım. sabah kahvaltı sorun olmaz. meyvaları da iyice tekrardan yıkarım diyorum. akşam için kaşık maması almayı düşündüm. bir öğlen kalıyor. gözleme falan yedirebilir miyim acaba? gitmeden kek yapmayı düşündüm ama 5 gün dayanır mı o sıcakta en azından ara öğün yapabilirim . offf! ne zor çocukla tatil...

Eğer izin verirlerse kıymayı kendin alıp köfte yapabilirsin. Kekide gitmeden hemen önce yapıp hava almayan bi kapta 3 gün taze saklarsın. Sıkma mevye sular falan yapıyolar bide. Son olarak bunlara çok kafa yorup tatilini zehir etme kendine Elbet çaresi bulunur. Herşey dahil otellerde elbet yedirecek bir şeyler bulursun. Çok berbat olsa bi yemezdik sonuçta

evet uzun zmandır yapacağım ilk tatil olacak. onun için fazla takılmamaya çalışıcam. yanıma bol bol hazır kavanoz mamalardan alırım. kaşık maması falan. orada da yedirebileceğim bişeyler olursa onlardan da veririrm . emziriyorumda... sorun olmaz inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…