Primolut n diye adet kesici Bi ilaç var doktorunuza danışarak alın eğer hormonlarla oynamayı göze alıyorsanız iki kullanımda kesiyor genelde adeti ama ialcı bırakınca daha yoğun olmuştum benKızlar adetimin son iki günü tatilinizin ilk iki gününe denk geliyor başka tarihte de gidemeyiz. Bı kaç gün erken adet olmak için ne yapabilirim acaba? Geciktirici ile işimi riske atmak istemiyorum ise yaramama ihtimali de var çünkü
Yok artıkVücudunun hormonlarıyla oynayıp dengeni bozma bence doğal akışına bırak hayırlısı böyleymiş demek kuzum
Aaa adet söktürücü mu var bı arastieayim zararı yoksa neden olmasın çok teşekkür ederimAdet söktürücü kullana bilirsin ama tavsiye etmem . Önce doktora git ve sor . En kötü ihtimal tampon kullanırsın .
Adet söktürücü kullana bilirsin ama tavsiye etmem . Önce doktora git ve sor . En kötü ihtimal tampon kullanırsın .
Tampon kullanin sık sık degistirmek şartıyla. Hic hissetmezsiniz bile regl oldugunuzu.
Tampon kullanabilirsin ben kullanmadım ama çevremde çok kullanan var çok rahat ediyolarmış
Hiç kullanmadım tampon rahat bir şey mi ki beceremem gibi geliyorTampon candır
Adet kesici mi geciktirici gibi mi yoksa kesiyor muuPrimolut n diye adet kesici Bi ilaç var doktorunuza danışarak alın eğer hormonlarla oynamayı göze alıyorsanız iki kullanımda kesiyor genelde adeti ama ialcı bırakınca daha yoğun olmuştum ben
Becerilmeyecek bisey değil. Ipi disarda birak. Sal kuyuya kovayi... Dolunca su ipi çek. Üc dort saatte dolar. Kovayı at.Hiç kullanmadım tampon rahat bir şey mi ki beceremem gibi geliyor
Cok kolay hic endise etmeyin uzerinde nasil kullanilacagi yaziyor. Ipe dikkat edin yeterHiç kullanmadım tampon rahat bir şey mi ki beceremem gibi geliyor
Adetliyken içerseniz adeti kesiyor adet zamanına yakın içerseniz de erteliyo yani ilacı içerken kanama olmuyoAdet kesici mi geciktirici gibi mi yoksa kesiyor muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?