Tatile denk gelen adet

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Kızlar adetimin son iki günü tatilinizin ilk iki gününe denk geliyor başka tarihte de gidemeyiz. Bı kaç gün erken adet olmak için ne yapabilirim acaba? Geciktirici ile işimi riske atmak istemiyorum ise yaramama ihtimali de var çünkü

Vücudunun hormonlarıyla oynayıp dengeni bozma bence doğal akışına bırak hayırlısı böyleymiş demek kuzum

Adet söktürücü kullana bilirsin ama tavsiye etmem . Önce doktora git ve sor . En kötü ihtimal tampon kullanırsın .

Tampon kullanabilirsin ben kullanmadım ama çevremde çok kullanan var çok rahat ediyolarmış

Primolut n diye adet kesici Bi ilaç var doktorunuza danışarak alın eğer hormonlarla oynamayı göze alıyorsanız iki kullanımda kesiyor genelde adeti ama ialcı bırakınca daha yoğun olmuştum ben

Tampon kullanin sık sık degistirmek şartıyla. Hic hissetmezsiniz bile regl oldugunuzu.

Tampon candır

Vücudunun hormonlarıyla oynayıp dengeni bozma bence doğal akışına bırak hayırlısı böyleymiş demek kuzum
Yok artık 8000 TL para verdim bütün bir yıl dinlenmeyi bekledim hayırlısı böyleymiş mi diyeyim şaka gibi

Adet söktürücü kullana bilirsin ama tavsiye etmem . Önce doktora git ve sor . En kötü ihtimal tampon kullanırsın .
Aaa adet söktürücü mu var bı arastieayim zararı yoksa neden olmasın çok teşekkür ederim

Tampon kullanin sık sık degistirmek şartıyla. Hic hissetmezsiniz bile regl oldugunuzu.
Tampon kullanabilirsin ben kullanmadım ama çevremde çok kullanan var çok rahat ediyolarmış
Hiç kullanmadım tampon rahat bir şey mi ki beceremem gibi geliyor

Primolut n diye adet kesici Bi ilaç var doktorunuza danışarak alın eğer hormonlarla oynamayı göze alıyorsanız iki kullanımda kesiyor genelde adeti ama ialcı bırakınca daha yoğun olmuştum ben
Adet kesici mi geciktirici gibi mi yoksa kesiyor muu

Hiç kullanmadım tampon rahat bir şey mi ki beceremem gibi geliyor
Becerilmeyecek bisey değil. Ipi disarda birak. Sal kuyuya kovayi... Dolunca su ipi çek. Üc dort saatte dolar. Kovayı at.

Adetin son 2 gününde yoğun kanama olmaz ki. Yani bende öyle gün içinde belki bir kez ufacık bir leke anca olur. Son güne kadar yoğun kanama yaşamıyorsanız hic ilac vs almayın. Tamponla idare edersiniz. Adetimin ilk gününde bile tamponla havuza girmişliğim var. Hiç sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…