merhaba hanımlar.. benim 1 muhabbet kuşum var, salı günü memlekete 2 haftalığına tatile gidecez sizce ne yapmalıyım işin içinden çıkamadım.
kafesin içini yemle doldursam birşey olurmuki sıkılırmı,birşey olurmuki evde. eşim yanımıza alalım dedi yol 6 saat ama otobüslerde izin vereceklerini sanmıyorum. emanet edecek komşumda yok burda. bu durumda sizler ne yapıyorsunuz kuşlarınızı ?
Yanınıza alın canm bence otobuslerde izin verıyorlar bagaja fln koyuyorlar. Yanı evde kapı pencere kapalı olcak bılemıyorum olmaz oyle.. 2 3 gun degılkı 2 hafta dıyosunuz evde kalırsa dedgnz gibi geldgnzde ölü bulursanız sasrmayn...
bagajda havasız kalırmıki çok eşya yüklüyorlar otobüslere. bide bayram haftası diye millet ne varsa alıyo bagajlar taşıyo bişey olursa çok üzülürüm kuşuma
O hayvancığı tek 2 hafta bırakacak değilsiniz heralde
Ayrıca yanınızda götürseniz de o garipcik hava değişimnden hastalanabilir..
Bi kuşçuya belli miktar karşılığında bıraksanız falan olmaz mı?
Benim de kuşum var, onu bırakıp da 2 hafta bi yere gidemem açıkçası..
En kötü ihtimal yanınızda götürün
Ama cereyanın çarpmayacağı bi yerde götürün klimanın altında falan olmaz yani..
Bi arkadaşı olsun ama he zaman için kuşunuzun ,,size tavsiyem
aslında dediğiniz süper bi fikir, petshopta bi bayan var çok iyi kabul eder gibi geliyor. arayıp söylemeyi teklif ettim eşime, olmaz diyor sinir oldum
Nıye olmazmıs? Ölse daha mı iyi eşinize cok sınır oldum !! Otobusler içeriye almıyorlar bagajda kabul edıyorlar ancak ama yanınıza almayı izin verırlerse ne ala.. Kuşunuzu bırakın bence en mantıklısı cnm.
üstüne de kaffesin tamamını kappatacak büyüklükte bez örtersen pek ciyaklamaz canım.
sanırım bu dediğini yapmak zorunda kalacam küçük bi kafes var eski ona koyarım poşet geçiririm inşallah ses çıkarmaz kuşum yaa bişey derlerse zaten suçlu olmuş olurum kavgada edemem
poşet geçirme rahatsız olur kuş. dediğim gibi kafesi kapatacak kadar ince bi bez örtsen yeterli. yere koyma kkucağında tut 6 saat bişey değil. kuş küsebilir de ondan diyorum.
öyle yapayım o zaman.. muavinler falan anlamazlar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?