tatile muhabbet kuşunu alan varmı ?

su67

aŞKıN aDı '' E♥Ş'im ''
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
122
0
26
İstanbul
merhaba hanımlar.. benim 1 muhabbet kuşum var, salı günü memlekete 2 haftalığına tatile gidecez sizce ne yapmalıyım işin içinden çıkamadım.
kafesin içini yemle doldursam birşey olurmuki sıkılırmı,birşey olurmuki evde. eşim yanımıza alalım dedi yol 6 saat ama otobüslerde izin vereceklerini sanmıyorum. emanet edecek komşumda yok burda. bu durumda sizler ne yapıyorsunuz kuşlarınızı ?

Yanınıza alın canm bence otobuslerde izin verıyorlar bagaja fln koyuyorlar. Yanı evde kapı pencere kapalı olcak bılemıyorum olmaz oyle.. 2 3 gun degılkı 2 hafta dıyosunuz evde kalırsa dedgnz gibi geldgnzde ölü bulursanız sasrmayn...

O hayvancığı tek 2 hafta bırakacak değilsiniz heralde
Ayrıca yanınızda götürseniz de o garipcik hava değişimnden hastalanabilir..
Bi kuşçuya belli miktar karşılığında bıraksanız falan olmaz mı?
Benim de kuşum var, onu bırakıp da 2 hafta bi yere gidemem açıkçası..
En kötü ihtimal yanınızda götürün
Ama cereyanın çarpmayacağı bi yerde götürün klimanın altında falan olmaz yani..
Bi arkadaşı olsun ama he zaman için kuşunuzun ,,size tavsiyem

bagajda havasız kalırmıki çok eşya yüklüyorlar otobüslere. bide bayram haftası diye millet ne varsa alıyo bagajlar taşıyo bişey olursa çok üzülürüm kuşuma

canım benmde cennet papağnm var her sene yanımızda götürüyorz tatile bu senede inş götürücez arabada sarsmadan kucağımızda tutuyorz yemide takılı oluyor suyunu falan herşeyini koyuyorz çok güneşte kalmasn aracın içnde fazla sarsılmasın sorun olmuyor yani

bagajda havasız kalırmıki çok eşya yüklüyorlar otobüslere. bide bayram haftası diye millet ne varsa alıyo bagajlar taşıyo bişey olursa çok üzülürüm kuşuma

Evde bırakmaktan daha iyidir canm ama arkaadsın dedıgı gibi bı kuscuya bırakabılırsınız.. benm arkaadsm bagajda goturmustu bse olmamstı ama ynede sor otobuse bı sen

Bagajda olmaz belki ama ayağının yanına koyabilirsin..
Klima açık olursa o kötü ama..
Bi hava alacağı poşete ya da ince bez çantaya koy kim anlayacak kafes olduğunu..
Hayvancık şaşkına döner zaten otobüste ötmez bile..

ben 5 yaşındayken bi muhabbet kuşum vardı adı çıtır, 1 haftalığına tatile gittik geldiğimizde ölü bulduk tabi ben öldüğünü 8-9 yaşlarındayken öğrenebildim, sarsılmayayım diye annemler söyleyememiş, çıtır annesinin yanına gitti dediler de nasıl sevinmiştim halbuki neyse konumuz bu değil öhömm evde kesinlikle bırakmayın o yavrucuklar çok hassas hemen küsüp ölebiliyolar, yolda da ölebilir, mutlaka birine bırakın, bi arkadaş kuşçuya para verin bırakın demiş mantıklı geldi hem kuşçu nasıl bakacağını bilir ama güvenilir biri olmalı :44:

aslında dediğiniz süper bi fikir, petshopta bi bayan var çok iyi kabul eder gibi geliyor. arayıp söylemeyi teklif ettim eşime, olmaz diyor sinir oldum

aslında dediğiniz süper bi fikir, petshopta bi bayan var çok iyi kabul eder gibi geliyor. arayıp söylemeyi teklif ettim eşime, olmaz diyor sinir oldum

Nıye olmazmıs? Ölse daha mı iyi eşinize cok sınır oldum !! Otobusler içeriye almıyorlar bagajda kabul edıyorlar ancak ama yanınıza almayı izin verırlerse ne ala.. Kuşunuzu bırakın bence en mantıklısı cnm.

kızlar kuşum çok çılgın ne yapacağı belli olmuyor öterse otobüste kavga çıkar bazı muavinler bagaj görevlileri çok asabi oluyorlar. petshop işine kafam yattı ama eşim istemiyor onuda. bagajada gönlüm razı değil. yanıma almayı deneyebilirim. klimadan korurum zaten gece 9da çıkacaz yolculuğa ötmesinden başka sorun olmaz ama ötebilirde. bazen kafese dokununca kızıyor cikliyor :/

küçük seyahat kafesleri var onlardan al. bagaja kesinlikle koydurma cnım.

bende kızdım eşime ama çok güldüm sebebini söyleyince. kuşlar karışır kadın beğenir kuşu diğer kuşlarla karıştırır birbirine benziyor kuşlar diyor. Allahım ne alem kocam var ikna edebilirsem ne mutlu bana ama takıntılı biri eşim. inat eder benle :S

üstüne de kaffesin tamamını kappatacak büyüklükte bez örtersen pek ciyaklamaz canım.

Kucuk kafesler oluyo pet shoplarda felan fiyati 15tl ankarada hamster kafesleri gibi bisey yemligi felan ustunde oluyo onlardan alin bi tane yaninizda goturun evde yalniz kalamaz ustelik hava cok sicak malum olur 2 haftada.. O kafesi ayaginizin dibine koyabilirsiniz bi sorun cikartmazlar bana gore

üstüne de kaffesin tamamını kappatacak büyüklükte bez örtersen pek ciyaklamaz canım.

sanırım bu dediğini yapmak zorunda kalacam küçük bi kafes var eski ona koyarım poşet geçiririm inşallah ses çıkarmaz kuşum yaa bişey derlerse zaten suçlu olmuş olurum kavgada edemem

sanırım bu dediğini yapmak zorunda kalacam küçük bi kafes var eski ona koyarım poşet geçiririm inşallah ses çıkarmaz kuşum yaa bişey derlerse zaten suçlu olmuş olurum kavgada edemem

poşet geçirme rahatsız olur kuş. dediğim gibi kafesi kapatacak kadar ince bi bez örtsen yeterli. yere koyma kkucağında tut 6 saat bişey değil. kuş küsebilir de ondan diyorum.

poşet geçirme rahatsız olur kuş. dediğim gibi kafesi kapatacak kadar ince bi bez örtsen yeterli. yere koyma kkucağında tut 6 saat bişey değil. kuş küsebilir de ondan diyorum.

öyle yapayım o zaman.. muavinler falan anlamazlar inşallah..

Bir de şu var : muhabbet kuşları çok dugusal hayvanlar
Uzun süreli ayrılıklarda üzüntüden ölebiliyorlar gerçekten
Duyduğum olaylar var arkadaşın bir de anlatınca söyleme gereği duydum
Çok üzücü olur sırf keyiften sebep güzelim kuşun ölmesi Allah korusun:18:
Ama kuşçuda başka hayvanlar da olacağından belki o kadar koymaz mı ki:44:
Ayağına ip falan bağlayın bi işaret olsun
Ama insan özler yaa 2 haftada

öyle yapayım o zaman.. muavinler falan anlamazlar inşallah..

bişey olmaz canım izin versinler bi zahmet.
yıllardır otobüsle uzun mesafe yolculuk yapıyorum en az 21 saatlik mesafe. neler neler görüyorum. küçücük kafesten bişey çıkarmasınlar bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…