Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar
Hemen konuya giriyorum
Hafta sonu Antalya ya gidiyoruz ve tam tatil tarihimizle benim regl tarihi aynı
Adet geciktirici kullanmak istiyorum daha önce kullananlar bilgi verebilir mi?
Tampon kullanamam ki yaEn fazla 2-3 gun gecikti bende geldignde de normaldeki gibi gelmedi idare etti ama sonra iki ay duzenimi bozdu. Tampon kullanin bence
Teşekkür ederim bilgi içinben kullanmadım da kullananlar çok ciddi sorun yaşıyor adetleri ilgili. arkadaşım umreye giderken içmişti. hafif geciktirmiş. yine de adet oldum 1 yıl oldu dengem şaştı diyor. 10 günde bir ya da 15 günde bir adet görüyor ya da çok gecikiyor. ilaçsız bir yol deneyin bence. bol bol türk kahvesi için ara da çiğ olarak yiyin. biraz geciktiriyor.
Teşekkür ederim bilgi için
Ama bir yıl çalışıp tatili bekle sonra hasta ol..
İlaçsız olarak dediğiniz yolları deniycem:)
Aynen ya bende korkuyorumbenzer durumdayımacaba ped kurtarır mı diye düşünüyorum. haşema giyeceğim için kat kat giysem mi diyorum
evli barklı çocuk doğurmuş kadınım tampondan korkuyorum yuh bana
![]()
Yarından itibaren Microgine doğum kontrol hapı da kullanabilirsiniz.Selam kızlar
Hemen konuya giriyorum
Hafta sonu Antalya ya gidiyoruz ve tam tatil tarihimizle benim regl tarihi aynı
Adet geciktirici kullanmak istiyorum daha önce kullananlar bilgi verebilir mi?
Tampon kadar rahatsız edici birşey olamaz herhalde hayatım da bir kere kullandım ve kullandığıma pişman olmuştum.Kullanırken sıkıntı yok şayet aşırı derecede geliyorsa tamponu çıkardığınız anda dere gibi akıyor ve çok sinir bozucu oluyor. Birde tamponun varlığının verdiği rahatsızlık var onu hiç yazmayayım.benzer durumdayımacaba ped kurtarır mı diye düşünüyorum. haşema giyeceğim için kat kat giysem mi diyorum
evli barklı çocuk doğurmuş kadınım tampondan korkuyorum yuh bana
![]()
Ben tampon kullaniyorum arada cok temiz oluyor. Aman diyeyim supheniz varsa aplikatorsuz olanlardan almayin. Cok zorlanirsiniz. Tampax markasinin var aplikatorlu gayet kolay yerlestiriliyor. Bir de kotexin gordum ben onu da almistim deneyeyim diye aplikatorsuz o asla kullanamadim cok zorduNe Bileyim
Sanki yerleştiremem gibi geldi
Hiç bir fikrimde yok açıkçası tamponla ilgili
O zaman bu konuyu doktoruna sor canım.Burası senin için doğru bilgi yeri değil bence.Kızlar bide emziriyorum ya unutmuşum onu söylemeyi
Kızlar bide emziriyorum ya unutmuşum onu söylemeyi