Tatilim zehir oldu :(

cileeek

Liberté
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
139
81
103
Kızlar bir senedir bel ağrısı çekiyorum ve ara ara tekrar ediyor kaç doktora gittim hep aynı şeyler hiç bir şekilde düzelme olmadı.20 yaşındayım 1,80 boyum var ve 10 kilo fazlam var bu yüzdendir diye düşünüyorum, spor yapmaya çalışıyorum boş zamanımda. Hafifliyor sonra yine bana mısın demiyor. Hayalet gibi oldum Tatil programım çok yoğun ve gün içinde keskin ağrılarım oluyor sonra birden geçiyor. Böyle bir ağrısı olupta çözüm bulan var mı acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse bir şey demeyecek mi..

Benim de oluyor öyle ağrılarım. Doktor doktor gezdikten sonra en alt omurlarımdan birinin doğuştan olmadığını öğrendim. Bu da ara ara sinirlerin oraya sıkışmasına sebep oluyormuş. Bir nevi bel fıtığı gibi yani. Çok sık görülen bir şeymiş aslında. Film yada MR falan çekildi mi? Bel fıtığı başlangıcı da olabilir.

öncedlikle çok çok eçmiş olsun canım
bendede oluyo agrı ama ya çok yürüdügüm zaman yastık alabilirsin ortapedik yastıklar varya onlardan benim yürüdügüm zaman çok oluyo birde evde temizlik yaprken

Mr çekildi bir sorun gözükmedi.. Gecede uyurken bacak arama yastık alıyorum o rahat ettiriyor. Kilo alıp bu durumu yaşadınız mı acaba.Aklımı en çok bu karıştırıyor...

boyun kac?

10 kilo cok asiri bir fazlalik degil bana kalirsa...bendede cok oluyor bel omuz agrilari ama benim isim oturarak vs oldugu icin.

Boyum 1.80

kilodan olabilir ,duruş bozukluğundan olabilir. benim de boyum 176, duruş bozukluğum olduğu için belim çok ağrıyor egzersiz yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…