- 24 Ocak 2017
- 24
- 3
- 1
- Konu Sahibi Nightophilia
-
Bak canım bende küllü kumralla boyadım resmen bal köpüğü oldu şuan yandaki boyaları aldım küllü sarı boyamaya başlıcam birazdan bakalım ne çıkcak şu turunculuğu alıp biraz sararsa yeter aslında bana
Mavi boyayi boyaya katiyosun sanirim. Onun yerine cila yap
küllü kumralda en iyi rengi majirel boyalar veriyor, 8.1-9.1 gibi
İyi
İyi fikirmiş.Nası oldu acaba, hoşuna gitti mi?
Onu da düşünmüştüm adam gibi seçenek bulamadım ben de boyama açık küllü kumral kattım ama bi değişiklik olmadı diyebilirim ha kötü de olmadı da.Saçımı daha açık sarı istiyorum ve ne yapabileceğim hakkında bi fikrim yok :d
Siz hangi boyayı önerirsinizhanmla kolestonla boyamayın cok kotu oluyo sonuc
palette 9.0 vya 10.1Siz hangi boyayı önerirsiniz
Palette aklımda olan bi boya aslında denemek istiyorum ama şu bitki özlülerini değil palette delüxlerden denemeyi istiyorum gerçi benim kolestondan hiiiç şikayetim yok memmunum hatta tek sorun koleston koyu tutuyo sizce benim saçlarıma palettenin dediğiniz boyaları tutar mıpalette 9.0 vya 10.1
sacllarınızın rengi gayet acık tabikide tutar ama küllü renk boyamayın yani 10.1 gibi yesillenme olabilir. koleston ben sevmıyorum baya koyu tutuyor palette deluxe ten bahsediyorum zaten palette deluxe iyi yıpratmıyor hemde kutunun üstündeki rengi veriyorPalette aklımda olan bi boya aslında denemek istiyorum ama şu bitki özlülerini değil palette delüxlerden denemeyi istiyorum gerçi benim kolestondan hiiiç şikayetim yok memmunum hatta tek sorun koleston koyu tutuyo sizce benim saçlarıma palettenin dediğiniz boyaları tutar mıEki Görüntüle 1986929
Teşekkür ederim bidahaki ay denicem inşallahsacllarınızın rengi gayet acık tabikide tutar ama küllü renk boyamayın yani 10.1 gibi yesillenme olabilir. koleston ben sevmıyorum baya koyu tutuyor palette deluxe ten bahsediyorum zaten palette deluxe iyi yıpratmıyor hemde kutunun üstündeki rengi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?