Saç Rengi ve Saç Boyama Tatlı, açık olmayan doğal sarı için

Nightophilia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
24
3
1
Saçlarımı bal köpüğü yapma adına koleston 9.3 ve vital 8.4'ü karıştırıyorum.Turunculuk gittikçe arttığından arada mavi boya da katıp biraz toparladım.Ama ilk boyadığım iki boya karışımındaki renk gibi olmuyo artık.İlk önceki soğal saçım da kumraldı.Sizce şimdi, önce açık küllü kumrala boyayıp sonra mı bu ikisiyle boyasam, yoksa bu açık küllü kumralı da ikisiyle karıştırıp mı boyasam? Yahut da önerebileceğiniz küllü tonu ve markası? Çok soru sordum kusura bakmayın kafam karışık.

Bak canım bende küllü kumralla boyadım resmen bal köpüğü oldu şuan yandaki boyaları aldım küllü sarı boyamaya başlıcam birazdan bakalım ne çıkcak şu turunculuğu alıp biraz sararsa yeter aslında bana

Eklentiler

• img1491811793410.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 244
Mavi boyayi boyaya katiyosun sanirim. Onun yerine cila yap

Onu da düşünmüştüm adam gibi seçenek bulamadım ben de boyama açık küllü kumral kattım ama bi değişiklik olmadı diyebilirim ha kötü de olmadı da.Saçımı daha açık sarı istiyorum ve ne yapabileceğim hakkında bi fikrim yok :d

Turunculuklardan sikayet ediyodun onun icin cila onerdim. Sac rengini acmak istiyosan renk acici vs anca

palette 9.0 vya 10.1
Palette aklımda olan bi boya aslında denemek istiyorum ama şu bitki özlülerini değil palette delüxlerden denemeyi istiyorum gerçi benim kolestondan hiiiç şikayetim yok memmunum hatta tek sorun koleston koyu tutuyo sizce benim saçlarıma palettenin dediğiniz boyaları tutar mı

sacllarınızın rengi gayet acık tabikide tutar ama küllü renk boyamayın yani 10.1 gibi yesillenme olabilir. koleston ben sevmıyorum baya koyu tutuyor palette deluxe ten bahsediyorum zaten palette deluxe iyi yıpratmıyor hemde kutunun üstündeki rengi veriyor

Teşekkür ederim bidahaki ay denicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…