- 11 Şubat 2012
- 994
- 42
- 73
aminnRabbim nice mutlu huzurlu yıllar göstersin sizlere İNŞALLAH![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnRabbim nice mutlu huzurlu yıllar göstersin sizlere İNŞALLAH![]()
butik bir pastane ile anlaşırsın mavi beyaz bir pasta cupcakeler makaronlar hazırlar..gidersin parti malzemesi diye set halinde uygun fiyata satılıyor alırsın balonları şişirip süsleri asarsın..güzel bir masa örtüsü..doğum gününe çağıracağın kişi adeti kadar oğlunun adı her ne ise Ahmet 1 yaşında magnetleri yaptırırsın mavi beyaz tüllü..gelenlere verirsin..sana ortalama maliyeti 175-225 tl arasında olur...muhasebeciliğimi konuşturdum birden ha..kişi sayısı artarsa cupcake ve makaronlar 150 tl tutar taş çatlasın masrafın 300 lira olur.merhaba hanımlar b konuyu iki yerde açtım fakat kimse ya görmüyor yda umursamıyor burası yoğun olduğundan son çare buraya açtım. böyle bir konuyu buraya açmam yanlışsa özür dilerim... eylülde oğlumun ilk doğum günü var. ayrıca hem eşimin hemde benim doğum günlerimiz de var. üçümüzü aynı gün kutlamayı düşünüyorum oğlumuzun gününde. ama neyi nasıl yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok. çok kararsızım. dekorasyondan süslemelere kadar her ayrıntıyla ilgili değişik fikirlere ihtiyacım var. temayı denizci düşünüyorum oğlumun kaptan kostümü var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Hepinizin doğum günü kutlu olsun. :) yalnız ben böyle bir şey ilk defa duyuyorum. :) sadece bebeğinizin ilk yalını kutlasanız eşinizle de birbirinizin doğum gününü kutlasanız daha uygun olur diye düşünüyorum : )
parti malzemelerini nerelerden bulabilirim peki bi fikrin varmı?butik bir pastane ile anlaşırsın mavi beyaz bir pasta cupcakeler makaronlar hazırlar..gidersin parti malzemesi diye set halinde uygun fiyata satılıyor alırsın balonları şişirip süsleri asarsın..güzel bir masa örtüsü..doğum gününe çağıracağın kişi adeti kadar oğlunun adı her ne ise Ahmet 1 yaşında magnetleri yaptırırsın mavi beyaz tüllü..gelenlere verirsin..sana ortalama maliyeti 175-225 tl arasında olur...muhasebeciliğimi konuşturdum birden ha..kişi sayısı artarsa cupcake ve makaronlar 150 tl tutar taş çatlasın masrafın 300 lira olur.
kırtasiyelerde var canım doğum günü için setler yeni yıl için setler dolu alırsın iki paket işini görür hayırlısı olsun..parti malzemelerini nerelerden bulabilirim peki bi fikrin varmı?
muhasebeciliğini de iyiki konuşturmuşsun saol![]()
saol teşekkür ederimkırtasiyelerde var canım doğum günü için setler yeni yıl için setler dolu alırsın iki paket işini görür hayırlısı olsun..
saol canım teşekkür ederimkırtasiyelerde var canım doğum günü için setler yeni yıl için setler dolu alırsın iki paket işini görür hayırlısı olsun..
ne demek her zaman bekleriz derdiniz böyle tatlı olsun yetersaol teşekkür ederim![]()
Hımm sizinkileri daha önce kutluyorduysanız tamam o halde. Ben araya sıvışıyorsunuz sandım.saol teşekkür ederizilk bende öyle düşündüm ama iki tarafta eşimle benimkini kutlamak isterler, hep öyle yapıyoduk biz eşimle benimkini aynı gün kutlardık şimdi oğlumunkini ayrı kutlasak bide bizim için isticekler ayrı iki gün organize etmektense üçümüzünkini aynı gün yapalım dedik. üçümüzde eylül doğumluyuz aramızda 3-5 gün var. aynı gün olacak ama günün gözdesi oğluşum olacak bize pek bakan olmaz arada kaynarız
![]()
canım dediğin gibi zaten biz oğlumuzun doğumgünü diye çağırıyoruz ama mesela kayınvalidemler ve annemler üçümüzü bir günde kutladığımızı biliyorlar zaten eşimle benim ayrı yapsakta onlar gelecek sadece. herkes zaten üçümüzün aynı tarihler olduğunu biliyor ekstra bi hatırlatma yapmicaz yaniSiz bilirsiniz ama bence kendi doğumgünlerinizi hiç dile getirmeyin. Hatırlayıp kutlayan olursa ya da hediye getirenlere tessekkur edersınız. Neden derseniz..... Ben üç yaşındaki oğlumun doğumgünlerini çok emek sarfederek her sene tema hazırlayarak kutladım. Kendi doğumgünümüzü de davetlilere hatırlatmak, gelmişken bize de hediye getirin demek gibi olur, bence hoş olmaz...
Diğer konularda zaten süsleme, pasta, hediyelikler kalıyor. Pastayı halletmişsiniz. Netten malzemelerini sipariş ederek minik cam şişeler içine mavi renkli kolonya doldurup, üstlerine birer gemici ya da korsan temalı sticker yapıştırırsınız. (Bununla ilgilenirseniz malzeme için detaylı bilgi verebilirim)
Süslemeler aşırı olursa göz yorucu olur. Balonlar, happy bırthday yazıları yeterli bence.
Masaya mavi boncuklar, minik deniz kabukları serpiştirebilirsiniz.
Hımm sizinkileri daha önce kutluyorduysanız tamam o halde. Ben araya sıvışıyorsunuz sandım.![]()
onların fiyatları hakkında bi bilgim yok. ortalama fiyat biliyormusunORGANİZASYON ŞİRKETLERİ VAR TEMAYI SÖLÜYORSUNUZ ONLAR HALLEDİYORLAR
UÇUK FİYATLAR DİİL CNM.BENİM BİR ARKADAŞIM GÖK KUŞAGI TEMALI HARİKA BİR PARTİ YAPMIŞTI KIZINA SORAR HABER VERİRİMonların fiyatları hakkında bi bilgim yok. ortalama fiyat biliyormusun
haber verirsen sevinirim canımUÇUK FİYATLAR DİİL CNM.BENİM BİR ARKADAŞIM GÖK KUŞAGI TEMALI HARİKA BİR PARTİ YAPMIŞTI KIZINA SORAR HABER VERİRİM