Tatlı bir dert

Çocuk için ücret alınmıyor ufak olduğu için. Antalya'dakinin tam adı nedir? Uygunmuş oraya da bakayım. :)
Kuşadası Ramada'da çocuk kulübü/havuzu vb.var mıydı canım?

Ramada Resort Lara canım.
Ama biz kurban bayramının 3. günü giriş yapıp pazar çıkmayı düşünüyoruz. O yüzden uygun olabilir.

Kuşadası ramada da çocuklar için bütün imkanlar vardı.
''Tesiste minik misafirler için; çocuk büfesi, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu ve mini club bulunuyor.''
yazıyor :)

golf&spa kuşadası diye geçiyor ismi canım

Ramada Resort Lara canım.
Ama biz kurban bayramının 3. günü giriş yapıp pazar çıkmayı düşünüyoruz. O yüzden uygun olabilir.

Kuşadası ramada da çocuklar için bütün imkanlar vardı.
''Tesiste minik misafirler için; çocuk büfesi, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu ve mini club bulunuyor.''
yazıyor :)

golf&spa kuşadası diye geçiyor ismi canım
Ben galiba en yüksek tarih aralığına bakıyorum ya, ramazan bayramını orada geçirecektik. 2570 TL Lara, 3423 tl de Kuşadası çıktı. Yalnız Kuşadasının resimleri süper görünüyor,çocukla ilgili baya imkanlar var :)

Ben galiba en yüksek tarih aralığına bakıyorum ya, ramazan bayramını orada geçirecektik. 2570 TL Lara, 3423 tl de Kuşadası çıktı. Yalnız Kuşadasının resimleri süper görünüyor,çocukla ilgili baya imkanlar var :)

Bayram da fiyatlar çok yüksek çıkar :)
Ki ramazan bayramı tam tatil dönemine geliyor. Bitisinde bile giriş yapsaniz yine fiyat düşmez :)

Kurban bayramı bile nerdeyse sezon sonu olmasına rağmen ilk günü ikinci günü giriş yapınca 400 500 fark atıyor.

Kuşadası gerçekten mükemmel bir yerdi.
Yemekleri, temizliği, otel çalışanlarının ilgisi, havuzları, odaları.. biz hayran kaldık :)

Biz gittigimizde bayağı çocuk vardı hepsi de güzelce egleniyordu :)

Yarışma falan yapıyorlar, şişme evler, şişme hayvanlar falan.
Akşamları animasyon oluyor. Cocuklara ve büyüklere ayrı olarak :)

Ben bile heveslendim şuan haha :KK48:

Bayram da fiyatlar çok yüksek çıkar :)
Ki ramazan bayramı tam tatil dönemine geliyor. Bitisinde bile giriş yapsaniz yine fiyat düşmez :)

Kurban bayramı bile nerdeyse sezon sonu olmasına rağmen ilk günü ikinci günü giriş yapınca 400 500 fark atıyor.

Kuşadası gerçekten mükemmel bir yerdi.
Yemekleri, temizliği, otel çalışanlarının ilgisi, havuzları, odaları.. biz hayran kaldık :)

Biz gittigimizde bayağı çocuk vardı hepsi de güzelce egleniyordu :)

Yarışma falan yapıyorlar, şişme evler, şişme hayvanlar falan.
Akşamları animasyon oluyor. Cocuklara ve büyüklere ayrı olarak :)

Ben bile heveslendim şuan haha :KK48:
Yav sabotaj gibi anlatmissin uzuuuuun uzun
Taaa kurban bayraminda gidicem ben tatile
Oglan 11 aylik olacak
Bakalim hayirlisi

Yav sabotaj gibi anlatmissin uzuuuuun uzun
Taaa kurban bayraminda gidicem ben tatile
Oglan 11 aylik olacak
Bakalim hayirlisi

Ayrıntılı bilgi verdim :KK48:

Oyy büyüyecek yani
Tam isirmalik olacak :KK37:

Nereyi düşünüyorsun peki

Ayrıntılı bilgi verdim :KK48:

Oyy büyüyecek yani
Tam isirmalik olacak :KK37:

Nereyi düşünüyorsun peki
Buyuyecek ablasi insallah saglikla
Biz yer ayirttik izmir seferihisardan
İlk kez gidicem o otele insallah memnun kalirim
Euphoria resort
Bi de biz teyzeler enisteler annem kuzenler torunlar falan gidiyoz

Buyuyecek ablasi insallah saglikla
Biz yer ayirttik izmir seferihisardan
İlk kez gidicem o otele insallah memnun kalirim
Euphoria resort
Bi de biz teyzeler enisteler annem kuzenler torunlar falan gidiyoz

Sağlıkla, huzurla büyüsün inşallah.

Oooo siz bayağı kalabaliksiniz iyi olmasa da bu kalabalığa eğlenceli geçer bence :halay:

Tatil ve gezme manyağı bi ailenin üyesi olarak 2 tatil diyorum.
Ben yaz boyu İzin kullanabildiğim sürece 3-4 tatile gitmek isterim. Tabi parası da önemli
5 yıldızlı otellere verdiğim paranın her kuruşuna da ayrı ayrı acırım. Amma oğlum istiyor diye yılda sadece 2 gece gidiyoruz. O kadar...
Bizim tatil anlayışımız biraz farklı butik otelde ya da Sparta kalalım Oray'ı doyasıya gezelim modundayız. Karnımızı yeri gelir lüx bi lokantada yeri gelir ekmek arası köfte ile doyuralım.
Bu sene 2 yurtdışı, 3 yurtiçi tatil rezervasyonumuz var. Bunun 2 gecesi sidede bi otel. Daha önce gitmiş ve memnun kalmıştık

Back
X