Tatlı bir dert

2 tatil diyorum kesinlikle, 1 tatile çıkınca çok güzel de geçmiş olsa tadı damağımda kalıyor benim :) bi de aynı yere 2 yıl üst üste gitmek aynı tadı vermiyor.
bu arada bu sene otel fiyatları cidden uçmuş, ben de hala bakınmaktayım hem uygun olsun hem kaliteli olsun diye...
Kesinlikle bu sene uçuk. 2 hafta olana karar verdik bu akşam ya da yarın akşam gidip ödeme yaparız daha da artmadan. Genelde tavsiye edilen,yüksek oy alanları araştırıp 2 alternatife düşürdüm bakalım:110:

Kesinlikle bu sene uçuk. 2 hafta olana karar verdik bu akşam ya da yarın akşam gidip ödeme yaparız daha da artmadan. Genelde tavsiye edilen,yüksek oy alanları araştırıp 2 alternatife düşürdüm bakalım:110:

Alternatifleri paylassan super olurdu benim gibi kararsizlar icin :)
Biz gecen yaz otel tatili yapmayalim gezelim dedik, marmaris dalyan fethiye yaptik 10 gunde yaptigimiz harcamayla 2 hafta 5 yildizli otel tatili yapardik... bu yil daha dikkatli olmamiz şart oldu :)
Bizim icin deniz çok onemli degil nerdeyse butun yaz yazliktayiz zaten, guzel dinlenebilecegimiz, havuzu, kaydiraklari olan (bu kizimin ozel istegi) cocuklar icin eglenceli bir yer olmasi yeterli. Umarim ucuza kacip pisman olmayiz.

Ben daha oncede yazmıstım ıkıncı sınıf bı yere gıtmıstık ve oglum kocam hastalanmıs hastanede yatmıslardı , otele vermedıgımız parayı hastanelere vermıstık ayrıca zehır olmustu tatıl.
Bu senede belege gıtmeyı dusunuyoruz az olsun öz olsun dıyorum :)

Bende 2.şık diyorum .Bence bir sene önce gidilen otele tekrar gidilmemeli yeni yerler yeni sahiller görmeli.Yani girdiğiniz oda bile aynı dizaynda aynı renkte olacak

ben sevdiğim yerlere bağlanırım, o yüzden üst üste gidebilirim aynı yere.

ama bir hafta tatil mi 2 hafta mı dediğin anda konu benim için kapanmıştır.

diğeri bir gün bile fazla desen, onu tercih ederim :eğlence:

5 sene üst üste antalyaya gidip bu sene bodruma rotamizi cevirdik ama aklim antalyada yine :) umarim memnun kaliriz bu otelden yorumlari güzel ama kismet :)

2 tatil diyorum bende,yer adı versen bizimde aklimizda dursa ne iyi olur :)

Alternatifleri paylassan super olurdu benim gibi kararsizlar icin :)
Biz gecen yaz otel tatili yapmayalim gezelim dedik, marmaris dalyan fethiye yaptik 10 gunde yaptigimiz harcamayla 2 hafta 5 yildizli otel tatili yapardik... bu yil daha dikkatli olmamiz şart oldu :)
Bizim icin deniz çok onemli degil nerdeyse butun yaz yazliktayiz zaten, guzel dinlenebilecegimiz, havuzu, kaydiraklari olan (bu kizimin ozel istegi) cocuklar icin eglenceli bir yer olmasi yeterli. Umarim ucuza kacip pisman olmayiz.
Aşk yaşadığımız yer Club Megasaray Belek:KK36:
Diğer iki alternatif de Belek Beach Resort ile Ayaz Aqua Gümbet. Rezervasyon yaptırmaya gittiğimizde belki değiştirebiliriz de, o an adamın yönlendirmesiyle kafamız karışabilir :)

Radyolog, sizin hangisi? Oraya da bakayım. Antalya'ya bayram haftası için bakıyorum, Bodruma da Ağustos için

Diğer iki alternatif de Belek Beach Resort ile Ayaz Aqua Gümbet. Rezervasyon yaptırmaya gittiğimizde belki değiştirebiliriz de, o an adamın yönlendirmesiyle kafamız karışabilir :)

Radyolog, sizin hangisi? Oraya da bakayım.

Gecen yil belekte kaya palazzo da kalmistik bu yil bodrum voyage torbada konaklayacaz insallah

Gecen yil belekte kaya palazzo da kalmistik bu yil bodrum voyage torbada konaklayacaz insallah
Voyage otellerinin çok iyi olduğunu duydum ama bizi aşıyor fiyat bakımından.
Şimdiden iyi tatiller canım :)

Memnun kalma rıskı yoksa ıkı haftalıgı tercıh ederım ama ıkı haftalık tatılde benı ne beklyr bılmıyrsam ılkıne gıderım

Radyolog, sizin hangisi? Oraya da bakayım. Antalya'ya bayram haftası için bakıyorum, Bodruma da Ağustos için

Hemen bakiyorum onlara da, bizim seceneklerin basinda gelenler pegasos world ve novia dionis resort, ikisi de aquaparkiyla cazip geliyor :) normalde cocuktan sonra voyage ya da amara otellerini tercih ediyorduk ama cidden 2 kat fiyat farki var.

Antalya da wow otel için iyi diyordu arkadaşlar.
Bize pahalı geldi.
5 gece 6 gündüz düşünüyoruz her sey dahil 1800 geçmesin.
Çünkü balayında, balayi paketi ve ultra her sey dahil 1700 ödedik.

Sizin fiyat kriterleriniz nedir :)
Bizimki çok mu orta mi?

Antalya da wow otel için iyi diyordu arkadaşlar.
Bize pahalı geldi.
5 gece 6 gündüz düşünüyoruz her sey dahil 1800 geçmesin.
Çünkü balayında, balayi paketi ve ultra her sey dahil 1700 ödedik.

Sizin fiyat kriterleriniz nedir :)
Bizimki çok mu orta mi?
3 oteli de önceki mesajlarda yazdım canım. Geçen seneki yer 7 günlük tek başına 3800 küsür,diğer iki otel de 2 haftalık 4100 civarıydı.

Aynı yere gitmektense farklı yerler görmek isterim.
2 haftayı da 1 haftaya kesinlikle tercih ederdim :)

farklı bı yerı tercıh ederdım b şıkkı :)
ıyı tatıller

2 tatil tabiki daha cazip.hem.yeni yerler hem degisiklik. Ama ben de aynı otele defalarca gidebilen biriyim. Misal imkanım olsa adrasan Aslıhan otele her yıl gideyim. Benim gibi 5 yıldızlı ultra lux sevmeyen biriyseniz kesinlikle tavsiyem. Bu konuda bende topik açtım.bana da yorum yapar misiniz rica etsem.
Çocuklarla tatil önerisi ama... başlıgim

2 tatil tabiki daha cazip.hem.yeni yerler hem degisiklik. Ama ben de aynı otele defalarca gidebilen biriyim. Misal imkanım olsa adrasan Aslıhan otele her yıl gideyim. Benim gibi 5 yıldızlı ultra lux sevmeyen biriyseniz kesinlikle tavsiyem. Bu konuda bende topik açtım.bana da yorum yapar misiniz rica etsem.
Çocuklarla tatil önerisi ama... başlıgim
Yazdım canım :))

3 oteli de önceki mesajlarda yazdım canım. Geçen seneki yer 7 günlük tek başına 3800 küsür,diğer iki otel de 2 haftalık 4100 civarıydı.

Kuşadası ramada bizim fiyat citamizi düşürdü :)
Biz gittiğimizde açılalı 5 ay olmuştu demek ki fiyatlar o yüzden uygundu.

Çünkü herkes şaşırdı, balayi paketinin o kadar ucuz olmasına

Şimdi yine öyle her şeyi çok guzel ama uygun fiyatlı otel arar olduk :KK48:

Antalya da ramadanin fiyatları yine uygun geldi.
Tabi bu sefer 4 gece 5 gün bakıyoruz.
4 gece 5 güne 1600 çıkıyor.

Üzerine 2 gün daha koysak yine 2200 den aşağı olmaz.o_O

2 haftalık mantıklı geldi.

Diğer otel bir hafta için pahalı.

Çocuk için herhangi bir fiyat söz konusu oluyor mu?

Kuşadası ramada bizim fiyat citamizi düşürdü :)
Biz gittiğimizde açılalı 5 ay olmuştu demek ki fiyatlar o yüzden uygundu.

Çünkü herkes şaşırdı, balayi paketinin o kadar ucuz olmasına

Şimdi yine öyle her şeyi çok guzel ama uygun fiyatlı otel arar olduk :KK48:

Antalya da ramadanin fiyatları yine uygun geldi.
Tabi bu sefer 4 gece 5 gün bakıyoruz.
4 gece 5 güne 1600 çıkıyor.

Üzerine 2 gün daha koysak yine 2200 den aşağı olmaz.o_O

2 haftalık mantıklı geldi.

Diğer otel bir hafta için pahalı.

Çocuk için herhangi bir fiyat söz konusu oluyor mu?
Çocuk için ücret alınmıyor ufak olduğu için. Antalya'dakinin tam adı nedir? Uygunmuş oraya da bakayım. :)
Kuşadası Ramada'da çocuk kulübü/havuzu vb.var mıydı canım?

Ne güzel dertler.
BDV böyle dertlerle dolsun taşsın inş En Büyük KK

Back
X