Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba. Erkek arkadaşınızla babanızın tanışma faslını nasıl ayarladınız? Bu konuda bana yardımcı olabilr misiniz? Benimde ilk olduğu için babamdan çok çekiniyorum be nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Bu konuda sizce ne yapabilirim?
Kızlar merhaba. Erkek arkadaşınızla babanızın tanışma faslını nasıl ayarladınız? Bu konuda bana yardımcı olabilr misiniz? Benimde ilk olduğu için babamdan çok çekiniyorum be nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Bu konuda sizce ne yapabilirim?
şu anda nişan yada hemen düğün planınızmı var. yoksa sadece tanışma mı. eğer evlenme aşamasına gelmediyseniz henüz açmayın derim. eğer o aşamaya geldiyseniz de eğer e. arkadaşınızın annesi sizi biliyorsa onlar ya araya bir tanıdık koyarak, eğer tanıdık yoksa da yenge, hala gibi size yakın ve babanızın saygı duyduğu, kalbini kıramayacağı birilerinin yardımını alarak tanıştırabilirsin. ama evlilik aşamasın tam gelmeli ve kendi aranızda zamanı belirlediyseniz.