Tatlı Derdim bakım ve değişim

lovefairy

The Legend Of The Blue Sea
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.071
1.444
373
Herkese merhaba bu da benim küçük derdim olsun forumu bu konuda bayağı karıştırdım ama pek uygun konular bulamadım bu sebeple açmak istedim :)

Ben bu sene üniversite yolcusuyum. 1.60boylarında 45 kiloyum fiziğim orantılı düzgun dikkat çeken beğenilen bir kız olduğumu düşünüyorum. :) Bu aralar düşündüğüm şeyler giyim tarzım nasıl olmalı, makyaja başlamalı mıyım, cildime ne tarz bakımlar yapabilirim. Mesela kaslarim guzeldi ama altlarda daginik tuyler vardi onlari bile hayatimda ilk defa gecen hafta aldim :)Değişiklik istiyorum yani :) Çevremdeki üniversiteye giden insanlar gittikleri zaman çok degisiyorlar giyin kuşam, makyaj olarak. Hatta resmen dönüşüyolar diyebilirim :)

Herkesin bir çirkin ördekten kuguya ya da kugudan prensese dönüştüğü tarzının oturduğu bir dönem vardır. Siz ablalarım ne zaman nasıl değiştiniz? Yani kendinize gerçekten bakmaya ce guzelliginizi farkedip ön plana çıkarmaya buna uygun makyaj yapmaya, süslenmeye ne zaman başladınız? Kendimi tam anlatabildim mi bilmiyorum ama sizin süreçlerinizi dinlemek ve heveslenmek istiyorum bu konularda konuşmak insanları dinlemek beni mutlu ediyor:) herkese iyi forumlar

Kimyasaldan ne kadar uzak durursan o kadar iyi diyerek başlıyorum söze :)
Makyajı hep çook az yaparım.Rimel ve göz kalemi.Yüzüme sadece ve sadece nemlendirici sürerim.
Doğal ol.Abartıdan kaçın.
Saç şeklinden memnun değilsen değiştir.
Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin.
Spor ayakkabı ile rahat değilsen giymek zorunda değilsin,ya da topuklu ile.
Daha da örnekler uzaar gider.
Okulunu derslerini sakın es geçme ,en önemlisi de bu sanırım.

Yüzünü tuval gibi kullanma da ne yaparsan yap. Fondoteni hunharca yüzüne boca eden genç kizlara çok üzülüyorum. Sen oyle olma sakin.Her şeyin vakti var. Rimel,eyeliner,hafif bir ruj yeterlidir.

Bence cildine hiç bir makyaj malzemesi kullanma ama bol bol bakım yap..
Ha bide kendin ol..

Be o dönüşümleri ögretmen olunca yaptim genelde.çünkü unv.de kot pantolon spor ayakkabi takilirdim.ama giydigim tshortlere küpelere , bir de saçlarima cok dikkat ederdim.nerde bizim zamanimizda düzlestirici!!! Ütülersin fön cekersin offff ne dertti....saçlarim dalgali olunca genelde jölelerdim.spor ama şık olunmali.çimlere oturup uzaniyorsun arkadaşlarınla, kampüste kilometrelerce yürüyorsun.ne gerek var tikidik tikidik topuklara dimi ama:))) makyaj da zaten ileriki calışma hayatinda yeterince yapacaksin.bence gencecik güzel kizlara bir nemlendirici, kalem, dudak parlatici ,rimel yeter artar bile....bir de simdi skiny kotlar falan her yerde.cok ucuza cok şık olunabiliyor.

Bu günlerinin tadini cikar ne güzel.ayyyy bir daha gelmiyor .rahat ol.herkes ogrenci, sorumsuzlugun stressizligin, özgürlügün tadini cikar.tek derdin ,notlar,vize -finaller ,olacak 4 sene boyunca ohhhh mis.

Gözlerin ve dudağınla uğraş sadece. Bir eyeliner(ben dipliner daha rahat kullanıyorum), iyi bir rimel, ve bi kaç renk ruj( özellikle nude yani ten renkleri çok moda ve çok hoş, tenine göre pembe veya kırmızı, artık o sana kalmış)

Makyaj demek yüzünün her bölgesini boya badana yapmak sanılıyor, çok yanlış. Çok soluk benizliysen kaliteli hafif bi allık kullan bu dediklerime ek olarak.

Fondöteni günlük kullsnmamaya çalış, belki özel gecelerde.. Aydınlatıcı cart curt bu yaşlarda çok abes duruyor bence.

En önemlisi yüzünü çok iyi temizle ve düzeli bakım yap. Mesela dermokozmetik bir markadan yüz yıkama jelin ve toniğin olsun, ve mutlaka nemlendirici kullan. Ve bol su iç...... Cilde en iyi gelen şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…