Tatlı Kızım LİLYA (pekinez cinsi ) Eş Aranıyorrr

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
373
40
kızlar mrb 6 yasında pekinez cinsi lilya adında bir köpeğim varr hamile olduğum için annemlere vermistim ve simdi geri aldım oğlum 22 aylık olucakk ve evde bakmak istiyoum fakat tüyü dökülür ve tuvaleti acısından sıkıntılıyım napmalıyım sizcee?

kızım için erkek arıyoruz kızlar aklınızda olsunn

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde pekinez cinsi 4 yaşında yakışıklı bir oğlum var çiftleştirmek için arayıştaydık ki tatlı kızınızı gördük şöyle söyleyeyim eğer istanbulda yaşıyorsanız cvp beklerim sizden tuvalet konusuna gelince benim köpeğim eğitimli asla eve tuvaletini yapmaz alıştırmanın yollarından biri veterinerlerde alıştırma bezleri var onu serdiğiniz yere yapar sadece aslında en güzel alıştırma köpekler 3 ila 4 saatte bir tuvalete cıkar dışarı cıkarma imkanınız olsa eve hiç yapmaz sadece dışarı alışır tüylerinin daha az dökülmesi içinde büyük marketlerde bitkisel ilaçlar var köpekler için onlardan kullanırsanız daha az döküleceğine emin olun lütfen bana olumlu yada olumsuz cvp verirseniz mutlu olurum adım aslı ist sefaköyde oturuyorum..

Merhaba..
Başlık sahibi, sitede çok aktif değil görebildiğim kadarıyla..
Hem konuyu Aralık ayında açmış.. Belki eş bulmuştur bunca süredir..
Bir de siteye en son 23 Ocak tarihinde giriş yapmış.
İsterseniz direkt profiline mesaj yapın, böylece kısa süreli de gelse, ya da aklından bu başlık çıktıysa da mesajınızı görecektir.
Ha-a bu arada başlık sahibi, profil bilgilerinde görüldüğü kadarıyla Afyon'da yaşıyor..
İyilikler dilerim.

canım mrb kusura bakma sıteye gıremıyorddurdum ne zamandır ızındeydık esımle anca gelebıldıkkkk canım ben afyondayımmm aslında bendeyken egıtımlıydı tuvaletını yapmazdı asla kumu vardı kumuna yapardı yada kapıyı tırmalardı anlardım gotururdummm ama evlenınce hamılede olunca annemlere verım onlarda evın bahcesında baktılarr orda unutmus tuvaletını ondan sordum tatlkımmm tsk ede3rım

kızlar bugun lılyamı kızımı kaybettım cok kotuyum cok uzgunum aglamaktan mahvoldum arttık yokk nasıl alsıcam benn her sbah onun sesıne uyanırdım oglumla oynasırlardı of offff

canım kızım senı cok ama cok sevıyorumm senı hıc ama hıc unutmayacagımmmm rahat uyu yerınde

Off canım çok üzüldüm, görmemişim gözden kaçmış başlığın acına destek olamamışız :1hug:, allah sabır versin canım zor oluyor bilirim...

Ben de görmemişim..
Başınız sağ olsun..

Zamanın yaralarınızı iyileştirecek biçimde geçmesini dilemekten başka bir şey gelmez elimden..

elden bısey gelmıyo malesefff keske gerıye donebılsek

ayy okurken agladım jnm yha ck uzuldum allah sabır wersın benım de 2 sene ewwel oglum comar wefat etı ck ıı anlıorum senı acını tum kalbınle paylasıorumsenağlamasenağlamasenağlama

canım benım tsk ederımm ınan bunu yasamayan anlayamaz cogu kısı emınım bana guluyoo bunun ıcın aglanırmı dıyo ama o benımm kızımdıı kac senedır yanımdaydı hepppp

• Merhaba arkadaşlar evde birtane pekinez yakışıklım var 3 yaşında eş arıyorum yanlız tek bir isteğim var antalya içi olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…