• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TATLI KRİZİ yardım :(

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
ben ne zaman yedklerime dikkat edicem desem daha da cullanıyorum yemeğe :(

ay kendimi marketre atıp 5 6 tane browni ordanda pastaneden es ıslagından bi yas pasta almamak icin zor tuttum :18:

hala da tutuyorum :18:

içim gidiyo:18: evdede hiç şekerli bişey yok kafayı yemek üzereyim:3:

toz seker falan da yemem içim almaz hem işe yaramaz :18:

elim ayaağaam titriyo yeminle :37:

mesela surda hafif erimis bi paket beyaz cikolata olsa

veya en cıtırından söbiyet boaaklava :27:

of tatlıdan nefret etmeyi cok isterdim :19:

böyle sulu sulu serbetli bişey de olur:37:

çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:37: :125:

:83::83::83::83::83::83::83:

Son düzenleme:
bende şu an o durumdayım acaip açım diyetteyim zor tutuyorum kendimi ama resmen midem kazınıyo nolcek bizim bu halimiz

bende şu an o durumdayım acaip açım diyetteyim zor tutuyorum kendimi ama resmen midem kazınıyo nolcek bizim bu halimiz
ay ne bilim valla ovucla cukulata yutasım geliyorrr :23:
kız ders çalışsana sen:19:
kızıyorum ama:20:
doktor olamayacan sonra:20:

ay cok hosuma gitti :9:
bugunlerde iyi calısamıyorum ya niyeyse motive olamıyorum:14:

ben serbetlı tatlıları hıc sevmem cıkolatayıda nadır severım
ama oyle bı anlatmısınkııı :( agzım sulandı

Bende diyetteyim canım bu aralar tatlı istemiyordu ama bu konudan sonra nasıl çikolata yemeden duracağım bilmiyorum :18:

ımmmmmm :21::21: bunu yiyemedim albeni yedim

Eklentiler

• $cikolatali_kek.webp
    $cikolatali_kek.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Ah bir bitse bitmiyor ama...Ben bir kaç gündür bol su içiyorum.Oda hem tok tutuyo hem krizi önlemeye yardım ediyor.Tavsiye ederim.Zaten bu şekilde yeme isteği bazen susuzluktan olurmuş....

ben yıcem valla bırer tane metro alırım oglumla kendıme
yada ne yesem ne onerırsın
metroya benzer ulker golfun roko dondurmasını yedım az once yazını okuyup tatlı krızım geldıgını hıssettım...
ahahha hamıleyken hamıber google dan canımın cektıklerını yazık gorsellerı yalardım pc ekranından bızım topiğin gelenegi olmustu bu :1:

metroya benzer ulker golfun roko dondurmasını yedım az once yazını okuyup tatlı krızım geldıgını hıssettım...
ahahha hamıleyken hamıber google dan canımın cektıklerını yazık gorsellerı yalardım pc ekranından bızım topiğin gelenegi olmustu bu :1:

tad verıyormuydu ? :)
ısın kotusu benım etrafımda bakkal yok o yuzden bastırıp k.... oturmam lazım yakalsık 1 saat 15 dk sonra ıstanbulun ıslek yerlerınde olup bakkala ulasabılırım :)
ama ne yesem ne yesem ya
tadellada guzel
metroda
albenıde
sonracıma
nestle sarı paketlı cıkolatada guzel ama bırde ıcınden cıleklı parcaclıklar cıkan vardı adı neydı ya o cıkolatanın?

neydı o cıkolata ya hanı ıcınden pembe cıleklı kucuk top top seyler cıkıyordu sankı yıllardır yemedım onu yokmu acaba ?
bırde cınoda guzel

tad verıyormuydu ? :)
ısın kotusu benım etrafımda bakkal yok o yuzden bastırıp k.... oturmam lazım yakalsık 1 saat 15 dk sonra ıstanbulun ıslek yerlerınde olup bakkala ulasabılırım :)
ama ne yesem ne yesem ya
tadellada guzel
metroda
albenıde
sonracıma
nestle sarı paketlı cıkolatada guzel ama bırde ıcınden cıleklı parcaclıklar cıkan vardı adı neydı ya o cıkolatanın?
milka beyaz gofret
kinder çikolataa
yada nesquık beyaz cıkolataaaa:56:
ayyyy fenaaa çıkolata krızım costuuu sanırım ama roko fena kestıı hem cıkolata tadı hem metro gıbı uzaması hemde soguk olması ekstra ıyı oldu kıyamam kuzummm sana
tad vermıyodu ama kg almamı engellıyodu en azından 8 kg aldım toplamda doguma gıttım
arkadaşlarım 20-30kg aldılar sonrası kotu oluyoo:ssz:

buldumm buldum mılka lila pause adı cıkolatanın :)

Back
X