• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TATLI KRİZİ yardım :(

milka beyaz gofret
kinder çikolataa
yada nesquık beyaz cıkolataaaa:56:
ayyyy fenaaa çıkolata krızım costuuu sanırım ama roko fena kestıı hem cıkolata tadı hem metro gıbı uzaması hemde soguk olması ekstra ıyı oldu kıyamam kuzummm sana
tad vermıyodu ama kg almamı engellıyodu en azından 8 kg aldım toplamda doguma gıttım
arkadaşlarım 20-30kg aldılar sonrası kotu oluyoo:ssz:

ben daha kılo almadım yıyebılırım :) hatta veredm bıle hahaha onları cıkolatyla gerı alabılırım normalde cıkolata cok nadır eyrdım ıste bakkalda gorursem alırdım en son cıkolata ooo kım bılır ne zaman yedimmm
kınderın cıkolatasıda harbıden cok guzel

ben daha kılo almadım yıyebılırım :) hatta veredm bıle hahaha onları cıkolatyla gerı alabılırım normalde cıkolata cok nadır eyrdım ıste bakkalda gorursem alırdım en son cıkolata ooo kım bılır ne zaman yedimmm
kınderın cıkolatasıda harbıden cok guzel
ufff tek gecerım mılkanında oylee ınce kucuk paketlenmıslerıne hastayım ogluma alıyorum arada bende goturuyorum :16:
ben sutlu tatlı hastasıyımdır serbetlı tatlı lokma dısındakılerı sevmemm:23:

aferın sana daha erken ama 20.haftadan sonra kg almaya baslanıyo zaten :8:

bence 1 kereliğine mahsus hepsinden al ve patlayana kadar ye. sonra zaten bu fikir gelmez aklına yapmış olursun. onun dışında da vücudumuz şekere her zamn ihtiyaç duyuyor ama toz şeker ile meyveden alınan şekeri yakmada farklı hesaplamalar yapılıyor. mesela meyveden alınan şeker zaten ihtyiaç olduğundan daha kolay yakılıyor ama toz şeker daha uzun süre vücutta kalıyor ve yağ oluyor. tabi meyveninde fazlası zarar orası ayrı. ama bence şeker meyveden alınmalı.

Tatlı krizi diye birşey yok. Kadınların kdndi kendilerini ve birbirlerini gaza getirmelerinden başka birşey değil.

Böyle davranmayan hemcinslerim lütfen üstüne alınmasın ama gözlemlediğim kadarıyla özellikle yeni nesil bazı kızlarımız için adet öncesi dönemde olduğunu ulu orta ilan etmenin şekli olmuş "tatlı krizim tuttu" diye ortalarda gezinmek.

Ama bi kan şekerine baktırmakta fayda var tabii.

Bol antep fıstıklı ımmm :))
illa yıcen yani fıstıklı mıstıklı seylerı dısım agrır benım :) mılka ye sende
ufff tek gecerım mılkanında oylee ınce kucuk paketlenmıslerıne hastayım ogluma alıyorum arada bende goturuyorum :16:
ben sutlu tatlı hastasıyımdır serbetlı tatlı lokma dısındakılerı sevmemm:23:

aferın sana daha erken ama 20.haftadan sonra kg almaya baslanıyo zaten :8:

bızım topicte 8 kılo alan bıle var :) o y uzden ben nadır almayanlardanım :) onları yalnız bırakamam suanda gozumde degıl fızıkmıs kocammıs kılommus gobegımmı :)

ama varya benım canımın cektıgı mılka deıglmı ya benım yedıgım yumusaktı ben bunu yurt dısındada yemıs olabılırım mılkanınkı sert sankı :S yada guneste erımelı

illa yıcen yani fıstıklı mıstıklı seylerı dısım agrır benım :) mılka ye sende

bızım topicte 8 kılo alan bıle var :) o y uzden ben nadır almayanlardanım :) onları yalnız bırakamam suanda gozumde degıl fızıkmıs kocammıs kılommus gobegımmı :)

ama varya benım canımın cektıgı mılka deıglmı ya benım yedıgım yumusaktı ben bunu yurt dısındada yemıs olabılırım mılkanınkı sert sankı :S yada guneste erımelı
kızzz hamıle olasımmm varr bak heee oyle tatlı anlatıyosun kı agzımın sularını toparlayamadım oylemıı tabı sız bılırsınız her seyı yeyın anam be hamıleyken canım lımondan baska bısı cekmıyodu kg kg lımon yedım:27: dişlerim kamaşıyodu tansiyonum dusuyodu yınede yıyodum

O nasıl bır konu ya offffffff : benım bıle suanda canım asırı derece söbıyet, baklava cekti . Suanda olucak karsında yanında dondurma offf cıtır cıtır . Sus bı daha boyle konular acma ya :(((((

ama siz naaptınız yaaaaaa :( :19:

uzun zamandır tatlı turu bişey yemiyorum cayı falan da sekersiz içince insanın kanı cekiyo zaar :23:

bende dolapta puding buldum danette ne var :19::18:

eğer konu; çikolata ve meyveyse...
fondü nün üzerine tanımam
bu buluşun sahibi ulu bilgeye selam olsun
saygılar abim....:56::56:

$fondu-bayrami_427272.webp

dogumdan kalan 4 kılom var sureklı onu verme dusuncesı var kafamda ama dıyete felan yeltenemıyorum bırturlu nezaman az yıcem desem sureklı ıstah patlaması yasıyorum :1:canım sureklı tatlı ıstıyor cıkolatalı tatlıları cok sevıyorum spangule,brovnı.profıterol muhallebi,dondurma istıyor sureklı canım:30:bı oturusta 1kg dondurmayı yıyorum valla:43:
ama daha evvel 17 kg vermeyı basardım gene basarıcam :47:

ben ne zaman yedklerime dikkat edicem desem daha da cullanıyorum yemeğe :(

ay kendimi marketre atıp 5 6 tane browni ordanda pastaneden es ıslagından bi yas pasta almamak icin zor tuttum :18:

hala da tutuyorum :18:

içim gidiyo:18: evdede hiç şekerli bişey yok kafayı yemek üzereyim:3:

toz seker falan da yemem içim almaz hem işe yaramaz :18:

elim ayaağaam titriyo yeminle :37:

mesela surda hafif erimis bi paket beyaz cikolata olsa

veya en cıtırından söbiyet boaaklava :27:

of tatlıdan nefret etmeyi cok isterdim :19:

böyle sulu sulu serbetli bişey de olur:37:

çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:37: :125:

:83::83::83::83::83::83::83:

çaynın içine çubuk tarçın koy her içtiğinde şekerini dengeler krize girmezsin:34:

Ben resmen tatlı bağımlısıyım! Kendimden nefret ediyorum halbuki vermem gereken bir sürü kilo var of bu arada eti karam gurme ye sardım nasıl güzel bir şeydir o ya

Ben resmen tatlı bağımlısıyım! Kendimden nefret ediyorum halbuki vermem gereken bir sürü kilo var of bu arada eti karam gurme ye sardım nasıl güzel bir şeydir o ya

Bu resmi koymamalıydın :(((((((((

ayy inanmıyorum karamm serisine bayılıyorum ve de tatlı krizi denince aklıma sadece bitter cikolata geliyoooo:52:
sabah kalkar kalkmaz kizlar mutlaka bir tane minik cikolata yerim aliskanlik oldu. sonra oglen, sonra bi de gece yatarken..
oyle serbetli tatlilar, gofretler, kekler kurabiyeler,browniler vs ile aram yok ama gunde en az 50 gr cikolata tuketiyorum, o da en az..
buna bi care bulan olursa valla dua edicem.. kan sekerim gayet yerinde bu arada :31:

eğer konu; çikolata ve meyveyse...
fondü nün üzerine tanımam
bu buluşun sahibi ulu bilgeye selam olsun
saygılar abim....:56::56:

Eki Görüntüle 804829
sen napıyon ha napıyoğnn :117:

çaynın içine çubuk tarçın koy her içtiğinde şekerini dengeler krize girmezsin:34:
amaan kim ugrasır onla ama denerim bi ara :114:

deme öylee onu deme deme işte karam demeee :84:

konuya girince gene oldu. ölü adamı diriltir bu muhabbet. güncellemeyelimde unutulup gitsn :58::31:

keşke benimde canım istesee . hamiş olmasaydım yığardım önüme:14:

Back
X