merhaba kızlar sieyi epeydir takip ediyorum belki bana da bir çözüm buluruz diye bir danışmak istedim.. 178 boyunda 68 kiloyum..bikaç sene evvel 82 kiloya kadar çıkmış hipotrioid teşhisi konulduktan sonra da 56 kiloya kadar düştüm guatr olmam tatlı düşkünlüğüm yüzünden bu sene 68 e çıktım her akşam kardio yapıyorum 20:00 dan sonra hiçbirşey yemiyorum çok su içiyorum ama ııh 3 aydır tek gram veremedim çünkü çikolata isteğimi bastıramıyorum yemediğim gün çok sinirli mutsuz oluyorum..sonuc alamadığım için spora gidesim gelmiyor artık bacaklarım kollarım çok ince ama belim incelmiyo göbeğim gitmiyo

napsam ben fikirlerinizi bekliyorum..
Madem cikolataya dayanamiyorsunuz, o halde günde 40 gram bitter cikolata yiyin.
Vücut bazen kilo vermeye direnir,umutsuzluga kapilmayin, bu gecici bir durum.
Hic yemek yememek, herseyi kismak yerine, kendinize gercekci,cok hizli olmayan bir plan yapin.
Mesela her gün 1200-1300 kalori almak, haftada 500-700 gram vermek cok saglikli ve idealdir.
Caniniz cok tatli mi cekti, sütlü tatlilari, cikolata mi cekti kakao orani %70 olan ya da bitter
olani tercih edin.
Günlük cikolata alimini 40 gram, sütlü tatliyi ise bir kase (200 gr.) olarak düsünün.
Cikolata yediginiz gün tatli yemeyin, tatli yediginiz gün cikolata.
Kilo vermek beyinde baslayan ve beyinde biten bir sürectir, oturup bedeninizle bir konusma
yapin, kilo vermek istediginizi size yardim etmesini isteyin. Bu bazilarina komik gelebilir ama,
böyle bir konusmayi ciddiye alarak, samimiyetler yaptiginizda bedeniniz mutlaka size yardim edecektir.
Sabirli olmayi ve kalori saymayi ögrenin.