- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi ugurluozge
-
Merhababende senin gibi bu hazırlıklar içerisindeyim. Ben çift kişilikleri bitirdim tek kişiliklere geçtim,misafirin için tek kişilik nevresim akımı ve yorgan da alabilirsin.. Allah kolaylık versin tatlı heyecanlar :)
Merhababende senin gibi bu hazırlıklar içerisindeyim. Ben çift kişilikleri bitirdim tek kişiliklere geçtim,misafirin için tek kişilik nevresim akımı ve yorgan da alabilirsin.. Allah kolaylık versin tatlı heyecanlar :)
İlk önce kendime en güzelinden saten nevresim takımı aldım :) Hatta ismini vereyim modeline bakmak istersen Sarev marka 'walpaper' saten nevresim takımı. Sonra nette alışveriş sitelerinde nevresimler indirime giriyor ben hep takip ederim. Ordan da bir iki takım ranforce nevresim takımı aldım. Sık sık değiştiririm değişiklik olur diye bi kaç farklı tarz aldım çizgili faklı desenli vs .. Ha birde pike takımı aldım çift kişilik. Hem fransız güpürlü hem spor günlük kullanım için. Aslında şık ve güzel takımları çok severim. Ama çalışan biri olduğum için pratik kullanışlı şeylerede bakıyorum aynı zamanda. Hepsinden birer tane olsun içimde kalmasın diyeAnnemde yorgan yastık işlerine bakıyor sağolsun. Böyle yavaş yavaş alıyorum.. Umarım yardımcı olabilmişimdir
teşekkürler bende pamuk saten hastasıyım zaten bakiyim hemen o modele de :) her gördüğümü almak istiyorum pek bi hevesliyimBen de dün Trendyol'dan Sarev Pamuk Saten-Walpaper aldım, harika görünüyor bayılarak aldım açıkçasıSarev biraz pahalı ama kullananlar çok memnun. Bir kaç takım daha almayı düşünüyorum. Ben de bu işte yeniyim
Arkadaşlar Merhaba...
Benimde bir sene sonra düğünüm olacak ve hazırlık aşamasındayım. Bende nevresim alacağım ama nerden almam gerekiyor bilmiyorum. Bir tane internetten sipariş verdim yarın falan gelir iyi bişey çıkarsa bi kaç tane alacağım. Birde kaç tane nevresim almak gerek?
sımdıden hayrlı olsun cnm eger saten alıcaksan sarev den al derım pamuk saten özelıkkle
Arkadaşıma katılyıorum, Sarev Pamuk Saten harika
Arkadaşıma katılyıorum, Sarev Pamuk Saten harika
Biraz pahali geliyo ama ne kadar ki fiyatlari
Markafonide kampanyalar oluyor, 40 -50 tlye dusuyor, sarev, eponj home falan.Arkadaşlar Merhaba...
Benimde bir sene sonra düğünüm olacak ve hazırlık aşamasındayım. Bende nevresim alacağım ama nerden almam gerekiyor bilmiyorum. Bir tane internetten sipariş verdim yarın falan gelir iyi bişey çıkarsa bi kaç tane alacağım. Birde kaç tane nevresim almak gerek?
Eponj home da beğendim bi nevresimi bende n11 de daha uygun fiyata bulmuştum ordan aldım bakalım bugün gelecek. Çok merak ediyorum nasıl diye?Markafonide kampanyalar oluyor, 40 -50 tlye dusuyor, sarev, eponj home falan.
Ben ordan aldim bikac tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?