Tatlı telaşım başladı......

kızlar bugün esse den kırmızı bulaşık sepeti,ekmeklik,bıçak seti,oktay usta nın limon sıkacağı ,rende ,amerikan servis(beyaz),tuzluk biberlik,günlük kullanım için kaşık çatak bıçak seti,bi e bikaç küçük bişey daha aldım ama internete baktım resimleri yok:(ama esse yi biliyorsanız nasılsa görmüşsünüzdür.. bu arada hepsi kırmızı beyaz:69:çok tatlı oldular bi de % 50 indirimle alınca daha da tatlı oldular...:66::66::66:

tencerene bayıldım.mudoya baktım stokta yok diyor şuan için.Güle güle kullan sen,ben kıskandım:26:

canım güle güle kullan hepsini..
tost makineni kaca aldın ?
birde o damacana sürahiyi nerden aldın bende istiyom:27:

canım güle güle kullan hepsini..
tost makineni kaca aldın ?
birde o damacana sürahiyi nerden aldın bende istiyom:27:

sağol canım..tost makinam çok yguna geldi 108 tl ye aldım.heryerde 169 filan diyorlar..internetten aldım düşünürsen adresini verebilirim..damacana sürahimi de paşabahçe mağazasından aldım denk geldi...:52:

sağol canım..tost makinam çok yguna geldi 108 tl ye aldım.heryerde 169 filan diyorlar..internetten aldım düşünürsen adresini verebilirim..damacana sürahimi de paşabahçe mağazasından aldım denk geldi...:52:

bende bu tost makinesini 160 tl aldım yaw :(:(güle güle kullan canım çok uyguna almışsın

Back
X