- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
yedim vallaHepsini sen mi yedin?
Evde yaptığımız 3 gün sonraya kalınca bayatlamış gibi hissediyoruz.Kimbilir hazır alınanlar ne zaman yapılmış,katkı maddeleri var bayatlamasın diye

ama cok hafifdi bide cikolata manyaklıgım var benim
ama cok hafifdi bide cikolata manyaklıgım var benim 
dısardan alınan herseyin icinde var katkı maddesi
 maalesef
maalesef 

bi çeşit korku galiba
 bi çeşit korku galiba 

Üyelik iptali yaptırmadım dondurdum,biraz ara verdim canım,biraz hava aldım geldim işte.Üzgün olunca etiketleme olmuyormuymuş aaa bunu bilmiyordum ben.
Üyelik iptali yaptırmadım dondurdum,biraz ara verdim canım,biraz hava aldım geldim işte.Üzgün olunca etiketleme olmuyormuymuş aaa bunu bilmiyordum ben.

Oğlun ne yapıyor,soksaydın gözüne gözüne ikinciliğini,benden daha çok o takıktı sana
Oğlun ne yapıyor,soksaydın gözüne gözüne ikinciliğini,benden daha çok o takıktı sana
 olsun ikincilikte güzeldir, birinciliğin yarısıdır diye avut kendini.Sanki biz hep birinci mi  olduk kuzum,sonuncuda olduk ,birincide,beşincide.Olacak hadi az kaldı yaklaşıyosun sanki birinciliğe.
olsun ikincilikte güzeldir, birinciliğin yarısıdır diye avut kendini.Sanki biz hep birinci mi  olduk kuzum,sonuncuda olduk ,birincide,beşincide.Olacak hadi az kaldı yaklaşıyosun sanki birinciliğe.