- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
Yok canım önemli değil yaz gönder sen anlarız bizTeşekkür ederim bazen cevaplaya basmadan yazıyorum idare edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım önemli değil yaz gönder sen anlarız bizTeşekkür ederim bazen cevaplaya basmadan yazıyorum idare edin![]()
TeşekkürlerYok canım önemli değil yaz gönder sen anlarız biz![]()
Tatlı tatlı diyordun al sana tatlıValla tanıyo bu kadın beni![]()
Hoş GeldinizTeşekkürler![]()
Canom birinci olmak istemiyorum hicAldın mı canım tarif![]()
HoşbuldumHoş Geldiniz![]()
Ne olmak istiyorsun pekiCanom birinci olmak istemiyorum hic![]()
Sahi ben ne olacamNe olmak istiyorsun pekisana o sıradan yer açalım
![]()
Sahi ben ne olacam![]()
İyi geceler canooooşuuumHayırlı geceler güzeller![]()
Tatlı yap bize:)Şimdi ben gidip labne alayım almasına ne olacak. Ee ne yapacam onunla ekmege sürer cekerim resminiBildirim geldi ama hiç olmayacak birine yolladın canım benim
![]()
Nevreste
Nerde o marifetTatlı yap bize:)
Ekmeğe sürmeyi başka bir arkadaş aldı ondan sana veremiyorumNerde o marifetİki çocukla sanmıyorum ama bi bakıyım tariflere ekmege Sürmeyi kabul etmedin sanırım
![]()
Geç kaldım demekki. Aslında ben labneli tiremusu yapmak istiyorum ama şartları okuyayı yarın yapıcam ilk defa. Ve ne zaman nereye atıcam resimEkmeğe sürmeyi başka bir arkadaş aldı ondan sana veremiyorum![]()
Canım tarifi özelden bende alman gerekiyor buradan yazmıyoruz ve ne yazık ki tiramisuyu başka bir arkadaş aldı:)Geç kaldım demekki. Aslında ben labneli tiremusu yapmak istiyorum ama şartları okuyayı yarın yapıcam ilk defa. Ve ne zaman nereye atıcam resim
Aa ee ben napim ama hep elimden almıslar. kolay bişey verirmisin bana daCanım tarifi özelden bende alman gerekiyor buradan yazmıyoruz ve ne yazık ki tiramisuyu başka bir arkadaş aldı:)