Üyelerin bazısı bildiği ve en sevdiği tatlara veriyorBen sadece tatlı olarak düşünüyorum hepsini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üyelerin bazısı bildiği ve en sevdiği tatlara veriyorBen sadece tatlı olarak düşünüyorum hepsini![]()
Aman ne olursa olsun beya ister sondan 1.ci olsun isterse oy almasinSosyal çok korkuyor sen cesaretlisin ama hemen olmaz diyorsun![]()
Ne kaybedersinBen düşmeye meyilliyim![]()
AynenAman ne olursa olsun beya ister sondan 1.ci olsun isterse oy almasin![]()
Tadını bildikleri için işte nevoşÜyelerin bazısı bildiği ve en sevdiği tatlara veriyor![]()
Insan işte üzülüyor, başka birşey yok nevoşNe kaybedersinDenemeden yapmadan nasıl gelişecek
![]()
Niye üzülüyoruzTadını bildikleri için işte nevoş
Insan işte üzülüyor, başka birşey yok nevoş![]()
Az oy alinca işte nevoşNiye üzülüyoruz![]()
Son oylamalarda o kadar aldığını hatırlamıyorumAz oy alinca işte nevoşhele 20 oy falan off
![]()
Yok nevoşum ben zirveyi 208 ile kapattimSon oylamalarda o kadar aldığını hatırlamıyorum![]()
Şimdi ki hedefim olsa olsa 209 olurSon oylamalarda o kadar aldığını hatırlamıyorum![]()
Benim 245 ti, 2. 234 te kaldı ne yapalımŞimdi ki hedefim olsa olsa 209 olur![]()
Benim en sonuncu ve rekorum 142. Ondan öncekileri söylememe gerek yoktur.Benim 245 ti, 2. 234 te kaldı ne yapalımOndan önce 56 var
![]()
3 oy aldığım kategori var yaBenim en sonuncu ve rekorum 142. Ondan öncekileri söylememe gerek yoktur.![]()
3 oy aldığım kategori var ya![]()
Neydi ki o? Püü yazıklağr olsun 3 oy nedir ya3 oy aldığım kategori var ya![]()

O dönem bildirim yoktuNeydi ki o? Püü yazıklağr olsun 3 oy nedir ya![]()