- 16 Aralık 2019
- 21.816
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.059
- 598
- 32
EvetOrada olsam çok yakınmışız

benim balkondan görünüyor didem evler . Hatta o siteyi griye boyadılar. Gri sarı
 benim balkondan görünüyor didem evler . Hatta o siteyi griye boyadılar. Gri sarı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetOrada olsam çok yakınmışız

Heheee sende değilsinBen dombiğim

Öyle amaKara Murat benim gibi oldu bu

Çok özledim oralarıEvetbenim balkondan görünüyor didem evler . Hatta o siteyi griye boyadılar. Gri sarı

Güzel olmuştur
Güzel olmuştur Gündüz resim at bakayım
Gündüz resim at bakayım
Değil miyimHeheee sende değilsin

Bence degilsinDeğil miyim

Duyan da gerçek sanacakÖyle ama

Bence degilsin
Tartı öyle demiyorDuyan da gerçek sanacak

Valla onu bilmiyorum görmedigim icinTartı öyle demiyor

Biraz fazlalık olabilir,hem tiroid,hem ameliyatlık rahatsızlık,hepsi etkenTartı öyle demiyor

Bencede artik inaniyorum haplarin etken oldugunaBiraz fazlalık olabilir,hem tiroid,hem ameliyatlık rahatsızlık,hepsi etken
TamamÇok özledim oralarıGüzel olmuştur
Gündüz resim at bakayım

qma ben beğenmedim renk çok kötü duruyor manzaramı bozdu . Yöneticinin numarası varsa at da bi kanuşuverem
 qma ben beğenmedim renk çok kötü duruyor manzaramı bozdu . Yöneticinin numarası varsa at da bi kanuşuveremAynen aşkomBiraz fazlalık olabilir,hem tiroid,hem ameliyatlık rahatsızlık,hepsi etken
 Bu sıra çok hareketliyim ama tık yok
Bu sıra çok hareketliyim ama tık yok
Nalet hormonlar bile bize karşıBencede artik inaniyorum haplarin etken olduguna

Eşimde vardırTamamqma ben beğenmedim renk çok kötü duruyor manzaramı bozdu . Yöneticinin numarası varsa at da bi kanuşuverem

Ayni dertten muzdaribiz aşkomAynen aşkomBu sıra çok hareketliyim ama tık yok

Geniş sanırım 2 cwpheli diye tahmin ediyorumEşimde vardır
Evlerin içi çok güzeldi.Severek oturuyordum
 eşimin bi arkadşı oturuyormuş bi kere antrenin halı ölçüsünü almaya gitmişti o beğenmiş
 eşimin bi arkadşı oturuyormuş bi kere antrenin halı ölçüsünü almaya gitmişti o beğenmiş 
Aynen çift cepheliGeniş sanırım 2 cwpheli diye tahmin ediyorumeşimin bi arkadşı oturuyormuş bi kere antrenin halı ölçüsünü almaya gitmişti o beğenmiş

Bir taraf size diğeri cergiye bakıyor
Bir taraf size diğeri cergiye bakıyor

Evin yeri ve içi uğruna 10 yıl oturdum
Evin yeri ve içi uğruna 10 yıl oturdum
Nasıl olacaksaAyni dertten muzdaribiz aşkom