Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bitanecik bebeğim :ecrin_bebek: Dolma' m.. cokacimcoook Onu o kadar seviyorum ki :asigim: Ona da artık biz bakamıyoruz maalesef çok küçük olduğundan annesini çok özlemişti geri vermek zorunda kaldık :a015: Ama onunla çooook güzel zamanlar geçirdim :sm_cool: Her fırsatta yanına gidiyorum alkisalkisalkis
ışte benim tatlım: :icecream:
Ne kadar tatlı uyuyor benim canımm opuyorumnanaktan
sibirya kurduyla golden kırması delikafadulden komşumuzdan aldık ama olmadı geri verdik yine baya durdu :çok üzgünüm: şimdi de hep gidiyorum yanına a.s çok seviyor kızım beni unutmamış hiçç :asigim:
kocaman teşekkürlerrr a.s. ben de kıyamadım aslında ama onun için :gitme: ne bir şey yiyodu ne içiyodu
depresyonda gibiydi son zamanlarda :1no2: :çok üzgünüm: durum böyle olunca.. şimdi o çook mutlu hihoyyyt ben de onun yanındayım zaten sürekli
arada alıyorum da yanımaa :sm_cool: o mutlu ben mutlu sırnaşık şey
kocaman teşekkürlerrr a.s. ben de kıyamadım aslında ama onun için :gitme: ne bir şey yiyodu ne içiyodu
depresyonda gibiydi son zamanlarda :1no2: :çok üzgünüm: durum böyle olunca.. şimdi o çook mutlu hihoyyyt ben de onun yanındayım zaten sürekli
arada alıyorum da yanımaa :sm_cool: o mutlu ben mutlu sırnaşık şey
evet evet o mutlu olsun :sm_cool: anneciği yanında büyüsünn :icecream: büyüdü bile şimdiden yerimseniben fotoğraflar üstünden baya zaman geçti iyice kocaman olcak sositososito güzel bir bayan olucak benim Dolma'm sonra o da annecik olucakk :CüvCüv: ne kadar büyürse büyüsün onu tanıyamam mümkün müü :asigim: siz de tanırsınız benim şekerimi opuyorumnanaktan golden ile sibirya kurdu her zaman çiftleşmez hem :roflol: