Tatlrya'nn eyizi : )

Ağız tadıyla kullan inş
hepsi de çok şık
İzmirde adet sanırım çeyiz serme, görmüştüm böyle

ama o yemek takımını filan çıkarmışsınız, kendim erindim burda, nasıl yerleşir onlar diye

burada hepsi çıkarılırzemuszemus...zaten akrabalar yardıma gelmişti.a.s. toplarkende gelecekler...:kedi:.

Son düzenleme:
canım son eklediklerini gördümde bide yorumları okudum valla dedikleri gibi 10 kıza çeyiz çıkar burdan ama çok güzel olmuş emeklerine sağlık herkesin ama düğün öncesinde iyi yorulcan be arkadaşım ama bi kere oluyor değer tekrardan iyi günlerde kullanman dileği ile...

güzel yorumlarınız için çok teşekkürler... yarın çeyizimi almaya geliyorlar.. çeyiz antalya ya gidecek..inşallah kırılmadan gider....

sabah nişanlım ve babası geldi..çeyiz paketlendi kutulandı..bir az önce çeyizim antalya yollarına düştü.. umarım kazasız belasız giderler....

maşşaallah güzelim ya ne kadar özenle hazırlamışsın allahım hayırlısıyla huzurlu mutlu bi şekilde kullanmak nasip etsin inşaallah
allahım ağzınızın tadını bozmasın

maşallah maşallah en zevkli taraflarını yaşıyorsunuz.
herşey mükemmel görünüyor.süper bir kız çeyizi olmuş:nazar:

maşşaallah güzelim ya ne kadar özenle hazırlamışsın allahım hayırlısıyla huzurlu mutlu bi şekilde kullanmak nasip etsin inşaallah
allahım ağzınızın tadını bozmasın

teşekkürler...a.s.amin....:Saruboceq: ileride darısı çocuğunun başına....:Saruboceq:

mutlulukla kullan canım..

teşekürler...Şeniz daha iyisi güzeli senin olur inşallah....:Saruboceq:

maşallah maşallah en zevkli taraflarını yaşıyorsunuz.
herşey mükemmel görünüyor.süper bir kız çeyizi olmuş:nazar:

teşekkür ederim..:lepi:

Maşallah :nazar:
Herşey çok hoş mutlulukla huzurla kullanın inşallah..

amin...:Saruboceq: teşekkürler...

canım hepsi çok güzel maşallah

teşekkürler....Şeniz
Hepsi tam süper...
ıı günlerde mutlu mesut kullan canım...

çok sağol...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back
X