- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Biraz taktik ver yahu nasil yaptin
E verdim ya. Yapmasını istediğim şeyleri kendim yaparak.
Sevgiliyken aramasını isterdim mesela, o yüzden ben arardım. Belli saatleri vardı aramalarımın, işinde ne zaman mola verdiğini biliyordum ona göre ayarladım. Böylece bu molalarda benimle konuşmaya alıştı, konuşmadığı zaman eksiklik hisseder oldu. Hala sabah 10 öğlen 13.30 ve 16.30 da arar. Neredeyse 10 senedir.
Aklıma estikçe sarıldım, öptüm, mıncırdım. Cinsellikten uzak sarılmalar öpmeler bunlar ama, sonu oraya varmayacak. Uzun uzun sarılır (en az beş dakika) o arada komik hikayeler anlatırdım. Zamanla uzun sarılmalar rutine bindi, sarılmadığı zaman eksik hissetmeye başladı. Bol bol sarışıyoruz şimdi.
İlk evlilik yıldönümümüzde çiçek gönderdim iş yerine. Havaya uçtu, ben ne şanslı bir adamım dedi. Sonraki üç sene çiçekçi kapımı çaldı.
Şikayet etmedim, söylenmedim, sesimi yükseltmedim, trip yapmadım. Onda da olmadı bu tip şeyler. Tartışıyoruz tabi ki her çift gibi ama birbirimizi kırmadan. Konuşmayı seçtim. Kızdığımda neden kızdığımı anlattım, haklıysam özür diledi haksızsam kendini anlattı. O da kızınca konuşmaya başladı zamanla. Küsmedik hiç, ben kimseye küsemem zaten kolay kolay.
Öyle işte. Özet ve örnek olarak bunlar yaptıklarım. Çok zor olmadı inan ki. Ama karşımda anlayışlı bir adam vardı. Karısının üzerinde hakimiyet kurmak isteyen birine söker mi bilmem.