Tavır yapan nişanlım

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Arkadaslar nisanlimla nadiren tartisiriz.
Genel anlamda iyidir iliskimiz, dost gibi.

Aslında tartismalarimizin temel sebebi şu; ona göre o istediğinde yaninda olmamam. sonra vicdanimi rahatlatmak icin saatlerce telefonda konuşmak gibi algiliyor.

Bu nasıl oluyor peki?
Mesela ben istedigimde yada ihtiyacim oldugunda asla su isim var demez ilgilenir. Bu ara sıkıntılı bir süreç geciriyorlar ailecek. bende haliyle üzülüyorum ama yapacağım da bir sey yok. yanında olduğumu hissettirmekten baska.. ki oluyorum da yeri geliyor sabaha kadar konusuyoruz yeri geliyor sadece birlikte susuyoruz.. yeri geliyor kafa dagitiyoruz. ama yaninda oluyorum..

Uyku konusunda cok dayanıklı bir bünyem yok. bir de ilac içiyorum uykum asiri oluyor.

Dün gece..

Sabaha kadar konustuk dertlestik. sabah erkenden o ise bende islerimi halletmek icin çıktım. öğle arasinda bi sürpriz yapip yanina gittim. Biliyorum ki bana ihtiyaci var konustuk kahve ictik. Mesaisi baslayinca bende eve gectim. (Annemde kac gündür bana diyor gelsin bize diye) ayrilmadan önce davet ettim. bir sebep gösterdi gelemem dedi. daha fazla gorusebilmek adına söylemiştim aslinda ama isi olunca ne diyeyim..

Bu gece...

Sonra aksam yemek vakti gectikten sonra aradim telefonu kapalı..saatlerce ulasamadim. Annesiyle babasi da sehir dışında idi, tedirgin oldum açıkçası..kardesini aradim abla uyuyakaldi bende dışarıdayim dedi. öyle deyince icim rahatladi. benimde cok uykum var ölüyorum artik. vurdum kafayi yatağa tam uyuyacağım iletim raporlari gelmeye basladi. aradim. hal hatır sorduk. bende cok yorgunum tutamiyorum gözlerimi dedim. iyi uyu o zaman dedi. sesinden farkettim bozuldu ama dayanamayacak kadar cok uykusuzdum. 5 dakika sonra uyanmis olsaydi ben uyumus olacaktim muhtemelen..telefonu kapatır kapatmaz mesaj yazmis. onu bile duymadim.

Gece uyandim. aradim hala uyanik. konusalim dedim. kizdi yanimda olmani istiyorum ama yanlis zamanda oluyorsun hep söyle böyle..
gece 5e kadar kah konustuk kah sustuk.. genel olarak sustuk. kapattık. sabah uyandirdim. Hala tavırli hala tripli..
Anlatiyorum olduğu gibi bir degisiklik yok maalesef..

Arada yine buna benzer mevzulardan tartisiriz. hep bir kac günü alir duzelmemiz. benimde en sevmedigim seydir küs yada tripli uyumak uyanmak.. çözelim öylece uyanalim diye düşünürüm ama o hemen çozemiyorum der

İçinde bulunduğu durum itibariyle ise bir sey diyemem fakat her zaman böyle ise biraz bencillik yapıyor nişanlın.

Ya da çok şımarmış.

Kendisi uyuduğu için sen trip atsaydin ne yapacaktı? Haber vermeden yatmış. Merak ettin o kadar ama sorun da etmedin bunu, ya sende sorun etsen. O zaman tartışacaksınız işte.

İlgini biraz azaltmayi dene.
Ya da onun gibi davran. Mesela habersiz uyuya mi kaldı. Bir sürü trip atan cümleler kur.
Bakalım nasıl bir tavır sergiliyor. Ona göre davranırsın.

Erkekler bizim gibi değil.:110:

Bencil bir insanla nişanlısın farkında mısın.Herkesin yapısı,duruşu o anki zamanı farklıdır.Sıkıntıları varsa bunlar onun sıkıntısı.Sen dahil olmak zorunda değilsin.Daha nişanlılık dönemini onun sıkıntılarıyla en güzel şekilde geçirmekten uzak kalıyorsun.Kalkıp yanına gidiyorsun jest yapıyorsun bunları görmüyor hemen unutuyor yok akşam uyudun.Olamaz mı yaa.O uyurda sen uyuyamaz mısın.Hasta olamaz mısın.Halsiz olamaz mısın.O an canın konuşmak istemiyor olamaz mı.Senin de kendine göre sıkıntın olamaz mı.Herşeyi hemen çözme alışkanlığından vaz geç.Zmana bırakmak gerek.Bir de maşallah hemen çözülsün diye bayağı bi pohpohlamışsın.Bence ilişkini gözden geçir.

Nisanlının uykunun da yemek -icmek kadar bir ihtiyaç olduğunu öğrenmesi gerek:KK51:bu arada seni taktir ettim:nazar: ben uykumdan bu kadar feragat edemezdim :uykucu:

İnsanlar kötü zamanlarında nazının geçeceği birini ister yanında, her insanın bir kusuru bir eksiği vardır. Herkes fazlasıyla sever, önemli olan eksikleriyle sevmektir.
Kötü zamanları geçince normale dönecektir üstüne fazla gitme derim canım..

Bence zor günler geçiriyordur o yüzden böyle davranıyor olabilir. Siz de yeterince ilgi gösteriyorsunuz bence. Sorunlar düzelince nişanlınızın bu tripli durumunun da düzeleceğini düşünüyorum. Dert etmeyin elinizden geldiğince destek olun , zamana bırakın.

Normalden fazla,yüz vermişsiniz,herkesin sorunlari var,kendinizi unutup değersizleştirmişsiniz, o da buna alışmiş onun için yaptıklarınızda bir incelik gormuyor, bunu sizin gorevinizmiş gibi goruyor ,once siz ;kendinize gelin sonra onu bir silkeleyin.....

sürekli böyle mi yoksa sorunlarından dolayı mı bu aralar böyle ? sorunlardan dolayı böyleyse geçici bişeydir tabiki çok üzerine gitmemek lazım, sende elinden geldiği kadar yanında oluyorsun anladığım kadarıyla. ama sürekli böyleyse sıkıntı. o telefonu kapatıp uyurken iyi, sen yorgun olup uyumak isteyince mi sorun oluyor..

en geç 23 te uyurduk :)

Bencil bir nişanlın var. Hiç sevmem böyle karşısındakini düşünmeyen, boğan tipleri. İşe gidecek insanın sabaha kadar ayakta işi ne? Sabah dertleş. Dertleşecem diye karşındakini de öldürmeden tabii. Sen yeme içme, öl, geber ama ben ne dersem o olsun diyor senin nişanlın. Olmazsa günlerce trip. Saçma. Bir ömür çekilecek dert değil.

Back
X