şimdi bazı forum üyeleri hemen doğal olun kendiniz olun taktik maktik yok falan diye itiraz edebilir, onları anlıyorum ve saygı duyuyorum, ama bence hayatta özellikle yeni olan ilişkilerde mutlaka kendi doğal halimizden farklı hareketler sergileriz ve bu önemlidir.mesela yeni bir işe başladığınızda hemen en doğal halinizle davranmanız olmaz, bir süre daha güler yüzlü, daha uyumlu, daha işi asılan bir tip olmalısınız ve kendinizi kabul ettirmelisiniz...bu tür şeyler doğal ve taktik adı altında hoş durmasa da belli durumlarda farklı davranışlar bizi daha mutlu kılabilir...her zaman aynı davranamayız ve davranmamalıyız da...
benim yaş 30, ve tecrübelerim neticesinde kesinlikle şudur önerilerim (karşınızdaki erkeğin beğendiği kadınlar kategorisindeyseniz geçerli bu, yoksa hard rock seven ve punk yaşayan bir erkek, tiki tabir edilen bir kadından kolay kolay hoşlanmayacaktır...tanımlamaları ifade etmek için kullandım ben öyle insanları tiki falan diye ayırmam)
1) hoş sohbet: sevdiğiniz bir arkadaşınızı, belki kardeşinizi aklınıza getirin ve sanki onla konuşuyormuş gibi bakın gözlerine ve sohbet edin, yani sevgiyle ve şefkatle gözlerine bakarak, sakin sakin tatlı tatlı onla konuşun, konuştuğu konular size ipucu versin, mesela yeni araba lastiği alacağından bahsettiyse konuyu ilginizi çekmediği için hemen kapatmayın, yaz lastiği mi kış lastiği mi, nerden alacaksın, internette indirimler oluyor bazen vs gibi detayları sorarak devam ettirin...
2) arkadaşça ilgi: ona hayran hayran bakmayın, sürekli muhabbet etmeye , buluşmaya çalışmayın, ama mesela iş yerinizdeyse, sürekli çok konuşmasanız da, mesela hasta olduğu bir gün yanına kadar gidin ve iyi misin, bir şeye ihtiyacın var mı gibi, ilgilenin, sizin zor zamanlarda insanın yanında olan biri olduğunuzu bilsin ve size güvensin
3) gizem: bütün bunlar olurken, kendinizi hayatınızı olduğu gibi döküp sermeyin...mesela kadın erkek ilişkileriyle ilgili bir geyik yapılıyorsa asla "ben şöyle erkeklerden hoşlanırım" vs gibi şeyler söylemeyin, eski ilişkilerinizden falan bahsetmeyin, sorarsa bu konuların özel kalmasını tercih ettiğinizi söyleyin,ilişkiniz olsa bile anlatmayın, merakından sizi hiçbir zaman tam olarak elde edememiş gibi hissedecek ve daha çok bağlanacak
4) naz: malesef bu gerekli
bu kötü muamele değil ama, mesela buluşmak için mesaj attı, siz de hemen evet demeyin ama güzel tatlı bir dille bir işiniz olduğunu, mesela çarşamba günü belli olacağını, o olmazsa buluşabileceğinizi, kendisine tekrar haber vereceğinizi söyleyin..bazı buluşma çağrılarına mantıklı bir sebeple olumsuz cevap verin...ama bir gerekçeniz olsun...her zaman sizin de işleriniz ve kendi hayatınız olduğunu bilsin, size saygı duysun...bu tür naz yapmak bana da zor gelse de, malesef hayatta herşey için geçerlidir ki uğraştığımız şey daha değerli oluyor...ilişkiniz olursa da cinsellik anlamında hızlı ilerlememeniz gerekli, malesef en kültürlüsü en okumuş etmişi bile çabuk ilişkiye giren kadınları basit olarak nitelendiriyor...istedikleri buysa kolay yani, bekletin!
5) güzellik: bunu sona mı yazıyosun diyeceksiniz ama bu başlık altında bakımdan bahsediyorum ben...her gün her gün kuaförden çıkma saçlarla çıkmayın karşısına ama bazı günler öyle bir bakımlı ve güzel görünün ki şaşırsın, sizin istediğinizde nasıl bir efsaneye dönüştüğünüzü görsün, ama ara sıra, ve uygun yerlerde...ve parfüm...erkekler bizden daha çok kapılıyor bir kadının kokusuna, onun mest olduğu bi koku seçmişseniz kaçarı yok peşinize düşer