- 17 Kasım 2024
- 195
- 65
- 13
- 31
- Konu Sahibi Umutsuzlukyokkk
Bu doktorda tedavi gören var mı kızlar sıfırdan başlayacağım kafam çok karışık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izmir’de misiniz. sanırım dünde başka bir konunuza yorum yapmıştım. baştan başlıyorsanız irenbe ümit inceboz ile başlayın derim. hem güvenilir hem çok başarılı bir profesör. burdan tanışıp onda tedavi gören ve pozitif olan çok fazla arkadaş oldu.Bu doktorda tedavi gören var mı kızlar sıfırdan başlayacağım kafam çok karışık
Manisadayım 4 kez transferim Manisa’da yaptırdım artık gerçekten iyi bir doktor ile başlamak istiyorumizmir’de misiniz. sanırım dünde başka bir konunuza yorum yapmıştım. baştan başlıyorsanız irenbe ümit inceboz ile başlayın derim. hem güvenilir hem çok başarılı bir profesör. burdan tanışıp onda tedavi gören ve pozitif olan çok fazla arkadaş oldu.
ümit hoca gerçekten maddi düşüncesi olmayan biri. bende burdan tavsiye ile gitmiştim hatta oda manisa da oturan biriydi. bende burdan birine tavsiye etmiştim oda ilk denemede pozitifi gördü.Manisadayım 4 kez transferim Manisa’da yaptırdım artık gerçekten iyi bir doktor ile başlamak istiyorum![]()
Ben de bugün ferruh bey de transfer oldum :) inşallah güzel sonuçlar alırızmerhabalar benimde doktorum kendisi bugun transfer oldum benide en yakım arkadaşım yönlendirmişti Ferruh hocaya ben ilgi alakasından sıcak kanlılığından çok memnunum :) Tavmergendeki ilgi alakayıda baya sevdim açıkcası ben mutluyum :)
Aaaa aynı gün Ferruh hocada transfer olmuşuz ben 9 da oldum belki birbirimizi görmüşüzdür bile güzel haberler alalım :) nasılsınız nasıl geçti ilk gününüz ?Ben de bugün ferruh bey de transfer oldum :) inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben 5 bçk gibi oldum. İnşallah güzel haberler alalım:) ilk günüm oksaparın acısı hariç güzel geçti sıkıntılı hissetmiyorum sizinAaaa aynı gün Ferruh hocada transfer olmuşuz ben 9 da oldum belki birbirimizi görmüşüzdür bile güzel haberler alalım :) nasılsınız nasıl geçti ilk gününüz ?
Alın benden de o kadar o ne yakmadır o ne acıdır ya sinir bozucuBen 5 bçk gibi oldum. İnşallah güzel haberler alalım:) ilk günüm oksaparın acısı hariç güzel geçti sıkıntılı hissetmiyorum sizin
Geçen sene özel ve şuan sosyal medyada baya aktif olan bir doktor bir tanı koymuş ve operasyon önermişti. Ferruh hoca sayesinde bir sıkıntım olmadığı tespit edildi. Ege deydi kendisi ben de onunla beraber Tavmergen e geçtim. İlk denemede pozitifi gördüm ve hala kendisinde takipliyim. Kafanız neden karışıkBu doktorda tedavi gören var mı kızlar sıfırdan başlayacağım kafam çok karışık