Tavmergen Ferruh acet ?

Bu doktorda tedavi gören var mı kızlar sıfırdan başlayacağım kafam çok karışık
izmir’de misiniz. sanırım dünde başka bir konunuza yorum yapmıştım. baştan başlıyorsanız irenbe ümit inceboz ile başlayın derim. hem güvenilir hem çok başarılı bir profesör. burdan tanışıp onda tedavi gören ve pozitif olan çok fazla arkadaş oldu.

izmir’de misiniz. sanırım dünde başka bir konunuza yorum yapmıştım. baştan başlıyorsanız irenbe ümit inceboz ile başlayın derim. hem güvenilir hem çok başarılı bir profesör. burdan tanışıp onda tedavi gören ve pozitif olan çok fazla arkadaş oldu.
Manisadayım 4 kez transferim Manisa’da yaptırdım artık gerçekten iyi bir doktor ile başlamak istiyorum 🙏

Manisadayım 4 kez transferim Manisa’da yaptırdım artık gerçekten iyi bir doktor ile başlamak istiyorum 🙏
ümit hoca gerçekten maddi düşüncesi olmayan biri. bende burdan tavsiye ile gitmiştim hatta oda manisa da oturan biriydi. bende burdan birine tavsiye etmiştim oda ilk denemede pozitifi gördü.

Ferruh Hocada iki kez transfer oldum geçen sene. O zaman Ege üniversitesindeydi. Devlette olmasına rağmen başarılı iyi bir doktor. Histereskopi ameliyatı yaptı bana başarılı geçti. Benim transferlerim negatif sonuçlandı bu bizdeki DNA hasarı gibi faktörlerle daha çok ilişkiliydi . İlk başlarda bunlar pek önemsenmiyor ama siz tedaviden önce bütün testlerinizi yaptırın ve emin olun, net olun. Genetik test, sperm DNA hasarı morfoloji, vsvsvsv.
Tavmergan merkez olarak biraz olumsuz bakılıyor ama doktor iyi bence. Hastane binası da saçmasapan bir yerde otopark yok. Bir de çok bekletiyorlar. Biz laboratuvarına test in gitmiştik ordan biliyorum.

merhabalar benimde doktorum kendisi bugun transfer oldum benide en yakım arkadaşım yönlendirmişti Ferruh hocaya ben ilgi alakasından sıcak kanlılığından çok memnunum :) Tavmergendeki ilgi alakayıda baya sevdim açıkcası ben mutluyum :)

merhabalar benimde doktorum kendisi bugun transfer oldum benide en yakım arkadaşım yönlendirmişti Ferruh hocaya ben ilgi alakasından sıcak kanlılığından çok memnunum :) Tavmergendeki ilgi alakayıda baya sevdim açıkcası ben mutluyum :)
Ben de bugün ferruh bey de transfer oldum :) inşallah güzel sonuçlar alırız

Aaaa aynı gün Ferruh hocada transfer olmuşuz ben 9 da oldum belki birbirimizi görmüşüzdür bile güzel haberler alalım :) nasılsınız nasıl geçti ilk gününüz ?
Ben 5 bçk gibi oldum. İnşallah güzel haberler alalım:) ilk günüm oksaparın acısı hariç güzel geçti sıkıntılı hissetmiyorum sizin

Ben 5 bçk gibi oldum. İnşallah güzel haberler alalım:) ilk günüm oksaparın acısı hariç güzel geçti sıkıntılı hissetmiyorum sizin
Alın benden de o kadar o ne yakmadır o ne acıdır ya sinir bozucu 🫣😅 göğüslerim şiş ve hassas birde dün baya gaz vardı ama bugun çok daha iyiyim uyku çok iyi geldi genelde ayaktayım kan akışı için yorulunca uzanıyorum. Bana 2 tane 4. Gün embriyosu koyuldu sizin nasıl ? Ayın 10 u test günü sizin ne zaman ? Ferruh hoca zaten hiç bişi hissetmiyceksin panik olma sakın dedi :)

Bu doktorda tedavi gören var mı kızlar sıfırdan başlayacağım kafam çok karışık
Geçen sene özel ve şuan sosyal medyada baya aktif olan bir doktor bir tanı koymuş ve operasyon önermişti. Ferruh hoca sayesinde bir sıkıntım olmadığı tespit edildi. Ege deydi kendisi ben de onunla beraber Tavmergen e geçtim. İlk denemede pozitifi gördüm ve hala kendisinde takipliyim. Kafanız neden karışık

Back
X