- Konu Sahibi bendenizzz
-
valla ben bi anlam veremedim canım seni denemiş olabilirmi
öğretmensiniz
böyle oyunlarla ne uğraşıyorsunuz anlamadım
lise çağı çocukları gibi
öğretmensiniz
böyle oyunlarla ne uğraşıyorsunuz anlamadım
lise çağı çocukları gibi
ilgilense ne diye arkadaşı ile tanışmanı istesin
canı sıkılmış oyun oynuyor
sevgili navb, haklı olabilirsin ama meslekle alakası yok bu durumun. ortada bi kereste olunca, öğretmenlik yetmiyor. CADIARZU
fiyonkcum
öğretmensiniz derken "belli bi süre eğitim almış ve yaşı başı aşmış" manası var altında...
koca koca insanların böyle oyunlarla kendini ezdirmesi normal değil bana görekafamçokkarıştı
oyun oynamayan bi erkek olsa, tercih nedenimdir... ama onlar koca bebekler gibiler. illa kötü niytli olmaları gerekmiyor, iyi niyetlide olsa bayanlarda şaşkınlık tedirginlik uyandırmak bence çok hoşlarına gidiyor..
ama fiyonka katılıyorum şu konuda: bunları erkeklere biz öğrettik bencede. bi kere o keyfi alan bi erkek de asla vazgeçmiyor bidaha.. zira bende oyuncu bitanesiyle mücadele vermekte ve beyin hücrelerimi hangi tavrı ne manaya geliyor diye zorlamaktayım :umursamaz:
fiyonk sana katılıyorum bunun meslekle ne alakası var ona bakarsan kendisi de gemi kaptanlıgı yapıyor ya benım umrumda değil zaten sadece yaptıklarına bı anlam veremedım hepsı bu su saattten sonra benım de oyun oynayacak halım yok elbette.Arkadaşlar galiba dediğiniz gibi boşlukta ve egosunu tatmin ediyor bence de en uygunu bu gıbı geldı bana da....ben neden hoslandıgm bırını arkadasımla tanıstırayım daha burdan anlaşılıyor aslında fakat yorumlarınız ıcın cok cok teşekkürler.insan aydınlanıyor bı sekılde..peki canlarım 2 gundur sesı cıkmıyor zaten en soın bı msj attım o atış ses yok...şimdi şu saatten sonra ne yapmamı önerirsiniz.ben biliyorum aslında ama gene de merak işte:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?