• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavrından ne çıkar sizce????

bendenizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
51
0
86
Adana
merhaba arkadaşlar nasıl anlatıcamı bilmiyorum ama anlatmaya calısıcam.liseden iyi bir arkadasımla yıllar sonra faceden tekrar görüştük.hatta kendisi istanbulda görev yapıyor ve beni görmeye adanaya geldi.yani işi vardı gelmişken benı de gormek ıstemış.neyse 2 defa görüştük burda bi yerlere oturduk.Çok değişmiş.bu zaman zarfında sürekli haberleştik msjlaştık.yalnız çok ilgili davranıyordu.msn den geç yazsam hemen kızıyordu.şaka sanıyordm ama ciddi kızıyrdu.daha sonraları bu bana artık kuzum demeye basladı.ben anaokulunda calısıyorum.benı arıyordu ılgılenıyordu.artık bana karşı bişeyler mı var dıyordum kı bu benı bır arkadasıyla tanıstırmak ıstedı facede gormus benı begenmıs guya.ama nasıl ısrar edıyor hatta tanımadan reddeıyorsun dıye bana sıtem bıle etti.bende çok kızdım.neyse ustunden bıraz gectı.o sırada konusmadık..Neyse bu olay geçti ama hiçbirşey olmamış gibi konusmaya devam ettık.İşte senı kacırıyım kahve sozum vardı buna onu hıc unutmuyor.Senı gormek ıcın bahanem olur ıste falan dıyor bu arada.Daha sonra aksamlları aradı.hatta msn den konusuyorduk bı ara baktım arıyor hayırdır dedım ya senın ınt dusup duruyo hem sesını duyayım dıye aramıs hatta beni ihmal ediyorsun sen ya ben ilgiyi severim falan dedi bana..uzun zaman önce ayrıldığım kişiden bile fazla ilgilendi benimle.ben ona hep arkadas gözüyle baktım bu zamana kadr hoşlanıyo olsa neden arkadasıyla tanıstırmalk ıstesın kı dimi???bazen de dıyorum onun karakterı boyle bana karşı bişeyi yok dıyorum ama kafam karısık ıste.zaten uzakta o.yani zor ama aklıma takılmıyor değil...sizce bu ınsanın tavırları ne anlama geliyor????

arkadasiniz sizinle (gercek veya oyun) ilgilenmis.
-ya size ilgili gozukup ask oyunlari yapip bir nevi egosunu tatmin ediyor, kizma larida hepsi oyunun parcasi.
-yada gercekten size karsi ilgili ve yani bos degilki bukadar ustunuze dusuyor ve bazi olaylarda cidii kiziyor.

arkadasiyla tanistirmak isteyisi erkeklerin deneme taktiginden biri olabilir, hatta buna eminimki senin azindan ne tur kelimeler cikacak ilgilenecekmisin yada kalbin bos mu ,erkekler ilgi gosterince onlara mi kayacak gonlun yada O cocuga karsi bisey hisediyosan ilgilenmiyeceksin ya, iste en buyuk ihtimal ona bakmis. zaten sanirim sadece o konu gelmis gecmis.. yanibirdaha arkadasi soz konusu oldumu? yani uzun zamandir arkadasin bahsi geciyromu? yada olay oldu bittimi? eger oyleyse dedigim gibi denemis apacik ortada yada kur yapmis da olur hani olurya su arkadas sana bakti diye gicikligina,derler insanlar oyle.
ama hangi tavrindan ne cikar diye sordun, onu anlamadim.

bı arkadasım da denemiş olabilir demişti bana.zaten olay oldu bitti.konu hiç açılmadı birdaha...hatta facede bi video yapmış olmazsa olmazlarım hayatımdaki insanlar diye ben de varım ve kuzu demiş adımın altına.tavırdan kastım da şu:arkadaşıyla tanıştırmak istemesi 1..bazen çok ilgilenip sonra bir süre ses çıkmıyor mesela 2.side bu.Aramasına da çok şaşırmıştım hatta.beni neden denesin ki(aklım gerçekten almadı ) sonuçta tanıdığım iyi bi arkadaşım hem de bana çok güvendiğini söylüyor.bilemedim walla ama çok da merak ettim..kafamçokkarıştı

niye mi denesin, sana ztn ilgi gosteriuyo asilio kabaca, ve kur yapiorflort ediyo sole bole diyerek,yada kendince seni kiskanarak..
seni seviyo ve deniyo olabilir ama sen bilmiosndur asik oldgunu solememistir sana
yada olesine sen neyapican diye denemistir..
yani bu yuzdendir

bzn ilgilenip bazen sesi cikmamasi su olur:
1)hep ilgilenecek degil isi vardir,
2)hep ilgi vermekten sikilmistir
3)oyun yapiordur bir ilgilenip bir kacmaktan
4) ilgilendigi vakit egosunu /boslugunu doldurup, gerekmedigindede aramiyor

öğretmensiniz

böyle oyunlarla ne uğraşıyorsunuz anlamadım

lise çağı çocukları gibi

ilgilense ne diye arkadaşı ile tanışmanı istesin

canı sıkılmış oyun oynuyor :kahve:

yorumları okuyunca erkekleri tiyatro oyuncusu gibi gördüm. :)))

bence ukalanın teki, erkekler onlara ilgi duyduğumuzu hemen hissederler ve o da hissettmiş senin ilgini. bi başkasını söyleyerek seni şaşırtıp eğlenmiş.

bi zamnalar bi kız bunu ona yapmıştır eminim. bizden öğreniyolar bunlar hep bizden. eskiden ne güzeldi direkt gelirlerdi iş biterdi, bütün foyalarımızı ortaya döktük öğrendiler her şeyi. :jeyyar:

bence ilgisiz davran kuzum da ne ya bu arada? sırnaşık şey

sevgili navb, haklı olabilirsin ama meslekle alakası yok bu durumun. ortada bi kereste olunca, öğretmenlik yetmiyor. CADIARZU

fiyonkcum

öğretmensiniz derken "belli bi süre eğitim almış ve yaşı başı aşmış" manası var altında...

koca koca insanların böyle oyunlarla kendini ezdirmesi normal değil bana görekafamçokkarıştı

oyun oynamayan bi erkek olsa, tercih nedenimdir... ama onlar koca bebekler gibiler. illa kötü niytli olmaları gerekmiyor, iyi niyetlide olsa bayanlarda şaşkınlık tedirginlik uyandırmak bence çok hoşlarına gidiyor..

ama fiyonka katılıyorum şu konuda: bunları erkeklere biz öğrettik bencede. bi kere o keyfi alan bi erkek de asla vazgeçmiyor bidaha.. zira bende oyuncu bitanesiyle mücadele vermekte ve beyin hücrelerimi hangi tavrı ne manaya geliyor diye zorlamaktayım :umursamaz:

ya bencede egosunu tatmin ediyor gibi geldi, sanki bir bosluk var onu bu ara dolduruyor gibi bana erkek arkadasimi tanistirayim demesi cok sacma sevgilisi olanlar bilir mutlaka yani insan sevdigi hoslandigi birine gel sana arkadasimi tanistirayim demesi mümkün degil gibi geliyor bana

fiyonkcum

öğretmensiniz derken "belli bi süre eğitim almış ve yaşı başı aşmış" manası var altında...

koca koca insanların böyle oyunlarla kendini ezdirmesi normal değil bana görekafamçokkarıştı

yaşını başını almış bir eğitimci olunca gönül istiyor ki ne istediğini bilen, dürüst olan ve saçmalıklarla kafa karıştırmayıp zaman kaybettirmeyen biri olsun karşındaki. ama adamlar öğretmeni de alt ettim mi diyor nedir, ya da öğretmenlerine zamanında duydukları hınç mı var acaba. sırnaşık şey onlara göre davranmak zorunda kalıyoruz kızlar bunu kabul etmek lazım. çünkü bi ilişkiyi kadın başlatıp kadın devam ettirmiyor buna inanıyorum artık. her şey erkekte bitiyor. işte bu yüzden de konuyu açan arkadaş gibi şunu mu demek istedilerle dolup taşan bi nesil olduk. bizden sonrakileri düşünemyorum bile.

oyun oynamayan bi erkek olsa, tercih nedenimdir... ama onlar koca bebekler gibiler. illa kötü niytli olmaları gerekmiyor, iyi niyetlide olsa bayanlarda şaşkınlık tedirginlik uyandırmak bence çok hoşlarına gidiyor..

ama fiyonka katılıyorum şu konuda: bunları erkeklere biz öğrettik bencede. bi kere o keyfi alan bi erkek de asla vazgeçmiyor bidaha.. zira bende oyuncu bitanesiyle mücadele vermekte ve beyin hücrelerimi hangi tavrı ne manaya geliyor diye zorlamaktayım :umursamaz:

sanırım kendine güvenlerini kaybetti çağımız erkekleri. zorluklar karşısında nasıl davranacaklarını bilemeyen, bireysel düşünemeyen ana kuzuları oldular. durum böyle olunca da oyun oynamayı sever oldular, e bi de oyuncak lazımdı onlara, biz de oyuncakları olduk. gamyoncuiremsu

fiyonk sana katılıyorum bunun meslekle ne alakası var ona bakarsan kendisi de gemi kaptanlıgı yapıyor ya benım umrumda değil zaten sadece yaptıklarına bı anlam veremedım hepsı bu su saattten sonra benım de oyun oynayacak halım yok elbette.Arkadaşlar galiba dediğiniz gibi boşlukta ve egosunu tatmin ediyor bence de en uygunu bu gıbı geldı bana da....ben neden hoslandıgm bırını arkadasımla tanıstırayım daha burdan anlaşılıyor aslında fakat yorumlarınız ıcın cok cok teşekkürler.insan aydınlanıyor bı sekılde..peki canlarım 2 gundur sesı cıkmıyor zaten en soın bı msj attım o atış ses yok...şimdi şu saatten sonra ne yapmamı önerirsiniz.ben biliyorum aslında ama gene de merak işte:kedi:

yapman gereken; hicbisey yapmaman, o cvp verirsede yapma, yani msj atma.. neden cvp yazmadin derse (eger cvp vermeni gerektiren bi mauil atarsa, soru gibi, ozaman ona gore bahaneuydurursun..ama cvp vermediginle ilgilenirse eger sorar tabi, yada sasirdgi icin de sorabilir)

birazda o kafa yorsun napio bu ya diye kafasi karissin.
bu hareketle bisey kaybetmezsinki hem tabiri caizse hadini bildirmis olur senin durumu hissetmesini saglarsin..hemde ikidebir onun pesinde olmadigini anlamasini saglarsin. (hemde ne tur hamle yapacak ogrenir onu ogle cozebilirsin) ne kaybedicen ztn, yani ztn o senin umrunda degil dimi.. yani

fiyonk sana katılıyorum bunun meslekle ne alakası var ona bakarsan kendisi de gemi kaptanlıgı yapıyor ya benım umrumda değil zaten sadece yaptıklarına bı anlam veremedım hepsı bu su saattten sonra benım de oyun oynayacak halım yok elbette.Arkadaşlar galiba dediğiniz gibi boşlukta ve egosunu tatmin ediyor bence de en uygunu bu gıbı geldı bana da....ben neden hoslandıgm bırını arkadasımla tanıstırayım daha burdan anlaşılıyor aslında fakat yorumlarınız ıcın cok cok teşekkürler.insan aydınlanıyor bı sekılde..peki canlarım 2 gundur sesı cıkmıyor zaten en soın bı msj attım o atış ses yok...şimdi şu saatten sonra ne yapmamı önerirsiniz.ben biliyorum aslında ama gene de merak işte:kedi:

aradığında ilk iş arkadaşınla tanışmak istiyorum, teklifin gçerli mi de. :roflol: :1rolleyes: bahsettiği kişi hayali biri mi yoksa var mı öyle biri arkadaşları arasında filan? sanki sana bulması gereken o hayret bi şey yaa... cevap vermemen lazım hele gemiciymiş, her limanda bi sevgili aman aman. :icecream:

Back
X