- Konu Sahibi bendenizzz
merhaba arkadaşlar nasıl anlatıcamı bilmiyorum ama anlatmaya calısıcam.liseden iyi bir arkadasımla yıllar sonra faceden tekrar görüştük.hatta kendisi istanbulda görev yapıyor ve beni görmeye adanaya geldi.yani işi vardı gelmişken benı de gormek ıstemış.neyse 2 defa görüştük burda bi yerlere oturduk.Çok değişmiş.bu zaman zarfında sürekli haberleştik msjlaştık.yalnız çok ilgili davranıyordu.msn den geç yazsam hemen kızıyordu.şaka sanıyordm ama ciddi kızıyrdu.daha sonraları bu bana artık kuzum demeye basladı.ben anaokulunda calısıyorum.benı arıyordu ılgılenıyordu.artık bana karşı bişeyler mı var dıyordum kı bu benı bır arkadasıyla tanıstırmak ıstedı facede gormus benı begenmıs guya.ama nasıl ısrar edıyor hatta tanımadan reddeıyorsun dıye bana sıtem bıle etti.bende çok kızdım.neyse ustunden bıraz gectı.o sırada konusmadık..Neyse bu olay geçti ama hiçbirşey olmamış gibi konusmaya devam ettık.İşte senı kacırıyım kahve sozum vardı buna onu hıc unutmuyor.Senı gormek ıcın bahanem olur ıste falan dıyor bu arada.Daha sonra aksamlları aradı.hatta msn den konusuyorduk bı ara baktım arıyor hayırdır dedım ya senın ınt dusup duruyo hem sesını duyayım dıye aramıs hatta beni ihmal ediyorsun sen ya ben ilgiyi severim falan dedi bana..uzun zaman önce ayrıldığım kişiden bile fazla ilgilendi benimle.ben ona hep arkadas gözüyle baktım bu zamana kadr hoşlanıyo olsa neden arkadasıyla tanıstırmalk ıstesın kı dimi???bazen de dıyorum onun karakterı boyle bana karşı bişeyi yok dıyorum ama kafam karısık ıste.zaten uzakta o.yani zor ama aklıma takılmıyor değil...sizce bu ınsanın tavırları ne anlama geliyor????