tavşancıl otu kullananlar kullanıp hamile kalanlar

kazazade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
587
6
46
Ankara
tavşancıl otunu yeni duydum pkolulara çok iyi geliyormuş.hem adet düzenleyip yumurta büyütüyormuş hemde birden çok yumurta olmasını sağlıyormuş. Ben şu anda hayıt tohumu kullanıyorum ama tavşancıl otu daha etkiliymiş gibi geldi bana.kullananlar adını duyanlar kullanıp hamile kalanlar lütfen yazın

Ben romanya'dan bir ilac getirtmistim, tavsancil otu icerigi, gecen ay kullandim, ama hamile
kalamadim, ama yumurtlamama cok faydali oldugunu fark ettim, bir ay bekleyip, önümüzdeki
ay yine kullanicam

Ben romanya'dan bir ilac getirtmistim, tavsancil otu icerigi, gecen ay kullandim, ama hamile
kalamadim, ama yumurtlamama cok faydali oldugunu fark ettim, bir ay bekleyip, önümüzdeki
ay yine kullanicam
Neden özellikle yurt dışından getirttin Burada yokmu adet düzenin nasıl peki düzeldiml

canım merhaba,bu tentürü bende kullandım,3 ay kadar devam ettim,kullandığım süre boyunca adetim düzeldi ama bırakınca yine aynı oldu,benim adet periodum çok uzun ve yumurta çatlama sorunu var,ben en son havuç+incir kürünü yaptım onunda faydasını gördüm,ilk kullandığım ay 32.günde adet oldum,sonraki ay hiç adet olmadım çünkü gebelik oluştu,keseyi gördük ama bebek için 2 hafta beklicem,yani diyeceğim o ki,bence aynı sonuca götüren kürler de var,kolay olanı seç.

canım merhaba,bu tentürü bende kullandım,3 ay kadar devam ettim,kullandığım süre boyunca adetim düzeldi ama bırakınca yine aynı oldu,benim adet periodum çok uzun ve yumurta çatlama sorunu var,ben en son havuç+incir kürünü yaptım onunda faydasını gördüm,ilk kullandığım ay 32.günde adet oldum,sonraki ay hiç adet olmadım çünkü gebelik oluştu,keseyi gördük ama bebek için 2 hafta beklicem,yani diyeceğim o ki,bence aynı sonuca götüren kürler de var,kolay olanı seç

merhaba,ben zaten bugün tavşancıl otunu araştırdım ama bulamadım,havuç inciri nasıl yaptın,benim adetimde seninki gibi nezaman isterse ozaman gelir 2ay 3 ay uzadığı olur,nezamanlar bağlanıyorsun ogün o saati bildir bende bağlanmaya çalışayım,konuşuruz.

Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç.Dr. Eda Karacan'nın yürüttüğü çalışma için yaklaşık 25 dakika süren ve anne baba olma isteği ve üretkenlikle ilgili aşağıdaki linkteki anketi doldurmanız rica edilmektedir.

Bu ankete aşağıdaki koşulları sağlayanlar katılabilecektir:
1- En az 2 yıllık evli olup çocuk sahibi olmayanlar
2- Evli olup, 5-25 yaş arasında en az 1 çocuk sahibi olanlar

Lütfen aşağıdaki linki uygun olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşınız.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvRl9VNlZieHUxR0hnaHotazdDcGc6MQ

Merhaba
Rica etsem bana bu bahsettiğin duayı mesaj atabilirmisin tşk ederim

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.

canım merhaba,bu tentürü bende kullandım,3 ay kadar devam ettim,kullandığım süre boyunca adetim düzeldi ama bırakınca yine aynı oldu,benim adet periodum çok uzun ve yumurta çatlama sorunu var,ben en son havuç+incir kürünü yaptım onunda faydasını gördüm,ilk kullandığım ay 32.günde adet oldum,sonraki ay hiç adet olmadım çünkü gebelik oluştu,keseyi gördük ama bebek için 2 hafta beklicem,yani diyeceğim o ki,bence aynı sonuca götüren kürler de var,kolay olanı seç.

Merhaba
Rica etsem bana bu bahsettiğin duayı mesaj atabilirmisin tşk ederim

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.

banada gönderebilirmisin duayı çok ihtiyacım var :((

Back
X