tavşanım beni görmüyor mu :(

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
çoook şirin bir tavşanım var daha yavru. Kafama çok takılıyor
mesela elimde havuç oluyor bazen veriyorum ama etrafı kokluyor önüne koyuyorum görmüyor :KK43:((
Bi problem mi var tavşan besleyen varmı hiç aramızda :KK43:

bende tavsanım cok olsun isterim balkonum cok kücük büyük olsa cam kaplatır alırdım bi tavsancık hatta 2 alırdım canı sıkılmasın

mesela elimde havuç oluyor bazen veriyorum ama etrafı kokluyor önüne koyuyorum görmüyor :KK43:((

Besliyoruz biz evimizde, aç olsa öyle bir yer ki demek ki aç değil. Tavşanınız küçükse havuç vermeniz pek doğru olmaz ama bu mesajdan yeni besleiğinizi algıladım ben çünkü.

Ayy kıyamam yaa. Veterinere neden götürmüyorsunuz? İmkanınız yoksa ışık tutun gözüne tavşan tutulup kalır ışıkta.

evde bakmak zormu peki bakan arkadasla rne gibi bi önlem aldıız ner besliyosunuz alanı büyük olması gereklimi bide cok koku yapıyo diyolar tavssnının oldugu oda yada balkon bide bebek ken mi almak gerek yani kac gunluk

Evet yeni besliyor uz

Havuça geçmek için daha uzun bi yol var önünüzde sakın bu tarz şeyleri vermeyin 6 aydan önce. Yem vericeksiniz, gidin alın bi petshoptan tavşan yemi diye marketlerde de satılıyor veya. Onlara sorun ne sıklıkta vereceğinizi size açıklarlar, çok yememesi lazım çünkü ölebiliyorlar fazla yiyince.

evde bakmak zormu peki bakan arkadasla rne gibi bi önlem aldıız ner besliyosunuz alanı büyük olması gereklimi bide cok koku yapıyo diyolar tavssnının oldugu oda yada balkon bide bebek ken mi almak gerek yani kac gunluk

Bebekken almıştık biz arkadaşlarımızla. Çok koku yapmıyor ama yine de bi koku oluyor, çişi çok kokuyor açıkçası kakası top top böyle kokusuz ama o. Yavru oldugu zaman sıkıntı yok sakinler ama biraz büyüyünce kafesinde tutamıyorsunuz hep gezmek istiyor gezince de etrafı dağıtıyor kemiriyor ve etrafa yapıyor tuvaletini ev kirleniyor :KK43:

Bebekken almıştık biz arkadaşlarımızla. Çok koku yapmıyor ama yine de bi koku oluyor, çişi çok kokuyor açıkçası kakası top top böyle kokusuz ama o. Yavru oldugu zaman sıkıntı yok sakinler ama biraz büyüyünce kafesinde tutamıyorsunuz hep gezmek istiyor gezince de etrafı dağıtıyor kemiriyor ve etrafa yapıyor tuvaletini ev kirleniyor :KK43:
tuvalet egitiini ögretebildiniz mipeki mesela nasıl yıkıyosunuz

tuvalet egitiini ögretebildiniz mipeki mesela nasıl yıkıyosunuz

Yıkamıyoruz suyla temas yasak, onlar kendi kendini temizliyor bizim cins tavşan öyle yani. Öğrendi zamanla evin hep köşelerine yapıyor tuvaletini ama yine de koku oluyor evde. Minikken güzeller ama büyüynce bakımı çok zor, ele gelmiyor hep kaçıyor zaten :KK43:

Zamanında ben de tavşan beslemiştim. Küçükse eğer havuç,marul gibi gıdalar vermeyin. Mama ile beslenmesi daha iyi olur. Yıllar önce tavşan havuçla beslenir düşüncesiyle tavşanım ishal olmuştu ve ölmüştü :KK43:

Kızlarrr tavşan isteyen varsa yardımcı olalım biz bu işi yapıyoruz petshop İStanbuldaki arkadaşlara yardımcı olabilirizz:-)

Canım eşime sordum daha çok yavruysa havuç verme onların kendi yemleri var ve otları var...

görmeseydi yürürken felan öte beri çarpardı görüyordur eğer önünü göremiyorsa çarpıyorsa kıyıya köşeye göremiyor demektir, yürüyebiliyormu yavruymuş gerçi bilemiyorum.

X