• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye / Başlamadan bitmesin

ciddi düşünmek için yaşın biraz küçük geldi bana. önce hayatını yaşa bi. arkadaşlarınla gez toz ve benden sana tavsiye uzun süren bir flört dönemin olmasın evleneceğin kimseyle. çünkü uzun olunca yaşanıyor çoğu şey ister istemez ve tükeniyor sonunda

ciddi düşünmek için yaşın biraz küçük geldi bana. önce hayatını yaşa bi. arkadaşlarınla gez toz ve benden sana tavsiye uzun süren bir flört dönemin olmasın evleneceğin kimseyle. çünkü uzun olunca yaşanıyor çoğu şey ister istemez ve tükeniyor sonunda

haklısınız ama 6 ay gibi bi sürede evleneceğim kişiyi tanımaya yeter mi ki yani mesela 6 ay.. ya biraz benden kaynaklanıyor hayatımı çok planlar içerisinde yürütüyorum akışına bırakmak yerine, yani hayatıma girecek olan kişiyle 2 yıl zaman geçirsem ardından evlilik planları falan kurulur gibi düşüncelere hapsediyorum. bide böyle hep tam olacak ya derken olmuyor ümitsizliğe kapılıyorum sanki evleneceğim kişiyi hiç bulamayacakmış gibi.. normal mi acaba bu yaşta bu tarz düşünmem onu da bilmiyorum..

ne zaman mezun oluyorsun? bir de okuduğun bölümde etkili. memuriyete mi özel sektöre mi geçeceksin?
iş hayatı özel hayatını öyle bir etkiliyor ki dengen allak bullak oluyor sana tavsiyem acele etme önce büyük taşlardan birini (mesleğini) oturt sonra diğerini halledersin.

ne zaman mezun oluyorsun? bir de okuduğun bölümde etkili. memuriyete mi özel sektöre mi geçeceksin?
iş hayatı özel hayatını öyle bir etkiliyor ki dengen allak bullak oluyor sana tavsiyem acele etme önce büyük taşlardan birini (mesleğini) oturt sonra diğerini halledersin.

inş. 2 seneye mezun olcam siyaset ve ulslararası ilşkiler okuyorum kpssyi denicem eğer orada istediğim olmazsa özel sektöre yönelicem. tabi yüksek lisans da düşünüyorum ama onu düşünmek için henuz erken diye düşünüyorum. yani belki de hayallerimde ki bu değildi böyle 2 - 3 sene bi flört dönemim olsun birlkte bi geçmişimiz olsun anılarımız olsun gibi düşünmüştüm hep, tabi ki daha 21 yaşındayım neyin telaşı sardı bilmiyorum ama sanırım son yaşadıklarım beni böyle düşünmeye sevk etti

Back
X