Tavsiye Edebileceginiz bir tiyatro??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maybenow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

Maybenow

Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar
Son zamanlarda tiyatroya gittinizmi?Tavsiye edebileceginiz bir oyun varmi?:sm_confused :sm_confused:

Merhaba arkadaslar
Son zamanlarda tiyatroya gittinizmi?Tavsiye edebileceginiz bir oyun varmi?:sm_confused :sm_confused:

Ben tiyatroya hayran biriyim ve zaman buldukça gitmeye çalışıyorum. Sana bu yıl izlediğim oyunlardan tavsiye edeceklerimi yzayım. Devlet tiyatrosunda "Ful yaprakları" ve "Saatleri Ayarlama Enstitüsü" oyunlarını beğendim. Ne tarz seversin bilmiyorum, ben metne çok önem veririm. Devlet tiyatrosunun oyuncuları da çok iyidir ayrıca. Şehir tiyatrolarında her ay oyunlar değişiyor. Vişne Bahçesi'ne gittim ama beğenmedim pek. Orada Maskeliler ve Kırmızı Pazartesi'yi önerebilirim. Şimdilik aklıma gelen bunlar. Özel tiyatrolardaki oyunlar hakkında çok fazla fikrim yok, malum öğenci olunca onlara bütçe yetmiyor

Son düzenleme:
özel tiyatrolardan şişli cevahir sahnesinde oynanan 'leydiyiz centilmeniz'
devlet tiyatrolarından 'ne dersin azizim' (sanırım profiloda oynanıyordu)
gülmek eğlenmek istersen çok güzeldi tavsiye ederim.
'ful yaprakları'nıda seyrettim ama pek bana göre değildi açıkcası biraz psikolojik bir oyundu

ben psikolojik falan hoslanmiyorum,gulmek istiyorum .Cok tesekkur ederim

fofsforlu cevriye yi öneririm.
kanlı nigar,hüzzam bunlar çookk güzel.

Son düzenleme:
En son uçurtmanın kuyruğuna gittim ve süperdi... Tavsiye ediyorum ama bildiğim kadarıyla bugün sondu ama emin değilim hala gösterimdeyse kesinlikle görmelisin. Psikolojik ve güzel bi metni var.

Bende enson eşrefpaşalılara gittim.Bazı sahneleri eğlenceli ve komikti...Onun haricinde çok kahkaha atarak gülmedim...

Back
X