Tüp Bebek Merkezleri Tavsiye edermisiniz

Hayalsiz yasanmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
42
31
3
32
Merhaba hanımlar bayanlar tup bebek yaptıracağız 2 yerle görüştük medicana ve bahçeci tup bebek merkezi ve birde kolan hospotilde görüşecez tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim bu üç yerde yaptiranlar cevaplarsa sevinirim

Merhaba hanımlar bayanlar tup bebek yaptıracağız 2 yerle görüştük medicana ve bahçeci tup bebek merkezi ve birde kolan hospotilde görüşecez tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim bu üç yerde yaptiranlar cevaplarsa sevinirim
Canım merhaba ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım tedavimi Allaha şükür ordaki ilk denemem de gebe kaldım daha önce 2 olumsuz denemem olmustu başka yerde . Ben gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim sana işinin ehli biyer kesinlikle zaten dünyanın en iyi 3 tane merkezinden biri seçilmiş . Allah gönlüne göre versin inşallah

Back
X