- 30 Mart 2014
- 249
- 66
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dalan marka zeytinyağlı şampuandan acayip memnun kaldım. parapen içermiyor, mis gibi kokuyor. eskiden saçlarımın doğal haliyle çıkamazdım dışarı kabarır kururdu çok ama bu şampuan büyük oranda değiştirdi saçlarımı. tavsiye ederim aklınızda bulunsun![]()
kızlar dalan marka zeytinyağlı şampuandan acayip memnun kaldım. parapen içermiyor, mis gibi kokuyor. eskiden saçlarımın doğal haliyle çıkamazdım dışarı kabarır kururdu çok ama bu şampuan büyük oranda değiştirdi saçlarımı. tavsiye ederim aklınızda bulunsun![]()
Bu dalan şampuan nerelerde satılıyor acaba ? :26::26::26:
Hakmar ve Gratislerde gördüm. Bende kullandım memnundum fakat azıcık kepek yaptı.
Gratisten başka şampuan aldım çok pahalı gelmişti şişe miligramına göre bunun fiyatı makulmuş. Ama içinde SLS varmış :18::18::18:
Evet paraben yok fakat SLS var.
SLS de zararlı ama napalım. Siz kullandınız mı acaba bu şampuandan dalanı ?
Kullandım genel anlamda memnun kaldım, kardeşlerimde kullandı ama sadece bende kepek yaptı, e birde saçlarım yağlı bu biraz daha fazlalaştırıyor kışın biraz zor oluyor :)
Benim saçlarım ince telli, zayıf ve saç diplerimde kaşıntı var. Bu şampuan iyi gelir mi sizce alsam ? :18:
Benim saçlarım tam tersi kalın telli, kardeşlerimin de öyle. Aynı olsaydı bir fikir verirdim ama ne desem yalan olur. :44: Konu sahibine de sormak lazım belki onun bilgisi vardır.
Benim şu an kullandığım bunun turuncusu ama bu pembenin kokusu çok güzeldi. Ağırlaştırmıyor. Hoş ama kaşıntı aynı devam ediyor. Şampuan arayışındayım da :18:
İşte bu :
Eki Görüntüle 1107954
Hiç rastlamadım canım yorum yapamayacağım. Aslında sağlık ocağına gitsen hani kaşıntı var diyorsun ya aile hekiminle görüşmeni tavsiye ederim. Benim bacılardan biri yıpranmış saçları için diğeri cildinde her nevi sorunu için gidiyor ve faydalı oluyor. Kaşıntıya neden olan etkeni öğrenirsin hem.
Benim şu an kullandığım bunun turuncusu ama bu pembenin kokusu çok güzeldi. Ağırlaştırmıyor. Hoş ama kaşıntı aynı devam ediyor. Şampuan arayışındayım da :18:
İşte bu :
Eki Görüntüle 1107954
Cnm kaşıntıyı egzama yapıyor bnde de var tek iyi gelen sampuan eczanelerde satılıyo ceradolin diye bi marka ama biraz pahalı
Canım benimki egzama değil küçüklüğümden beri var bu hastalıkStresten falan oluyormuş genelde :26: Değiştirdim bugün şampuanımı. İyi geldi ilk denme için bakalım nasıl olacak
![]()
İşte stresten artar zaten bn cok doktor gezdim kaşınmaktan duramıyodum hergun banyo yapıyodum gene kasınıyodu artık kaşımaktan kabuk baglamıştı cok sampuan kortizonlu su kullandım bi süre geciyo geri başlıyo bnmde kendimi bildim bileli var cok doktor gezdim en sonunda birisi egzama dedi ömür boyu sürer dedi stres yapma dedi stres yaptıkca cıkacaktır dedi bu sampuanı önerdi gercekten iyi geldi bi dene derim
Benim saçlarım ince telli, zayıf ve saç diplerimde kaşıntı var. Bu şampuan iyi gelir mi sizce alsam ? :18:
Benim saçlarımda aynen öyle bide kuru,bahsi geçen şampuanı bilemiycem ama ben dalin kullanmaya başladımtv de bi doktordan duydum ve mantıklıda geldi yani sonuçta diğerlerinden daha az zararlı olduğu kesin.Pek köpürmüyor e bu da normal bebek cildiyle bizimki bir diil,şimdilik memnunum kaşıntım yok,güzel temizliyor,yumuşak yapıyor.Uzuuun yıllardan sonra yine bu şampuanı kullanınca bi tuhaf oldum ya tarih kokuyo bu şampuan tarih
![]()