Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YOKMU KİMSEMerhaba Arkadaşlar, Şu 3 modelden kullanananız varsa, memnuniyet derecenizi ve görüşlerinizi yazabilir misiniz?
*AR471 Galaxsi Arzum
*Arzum AR461 Cleanart Silent
*Fakir Heroıc
Merhaba Arkadaşlar, Şu 3 modelden kullanananız varsa, memnuniyet derecenizi ve görüşlerinizi yazabilir misiniz?
*AR471 Galaxsi Arzum
*Arzum AR461 Cleanart Silent
*Fakir Heroıc
aynen her duvara vurmuşumdurbeko alın sağa sola duvara vura vura ev süpürüyorum çıtı çıkmyıo canını yediğimsapasağlam
![]()
ben phılıps torbasız kullanıyorum cok memnunum![]()
Philips FC8475/01 1900 W PowerPro Compact Torbasız Elektrikli SüpürgeHangi modelini kullanıyorsunuz? Ben Power Pro Active almayı düşünüyorum ama gerçek kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.
süpürge torbası alma derdin yok en basitiBen de FC8632/01 düşünüyorum. Muhtemelen ben de iki üç kullanımda bir temizlerim, iyi bari memnuniyet yorumları duymak güzel
Ben roventa kullanıyorum tam modelini bilmiyorum ama toz torbasız ve müthiş sessiz. Süpürge yaparken normal ses tonumuzla konuşuyoruz. Tavsiye ederim :)YOKMU KİMSE(
Bende bunu aldım canım Arçelikten. Kaliteli, güzel bir ürün. Çeyiz olmadığı için henüz kullanmadım. Yetkili servis ve parça bulunabilirliği açısından hem de yerli üretim olduğu için benim tercihim arçelikten yana olduEki Görüntüle 1369157
ben phılıps torbasız kullanıyorum cok memnunum![]()
beko alın sağa sola duvara vura vura ev süpürüyorum çıtı çıkmyıo canını yediğimsapasağlam
![]()