• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye Elektrik Süpürgesi

EsMeRCee

Üşengeç yapıma artık bir dur demeli !
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
3
2
286
Merhaba Arkadaşlar, Şu 3 modelden kullanananız varsa, memnuniyet derecenizi ve görüşlerinizi yazabilir misiniz?
*AR471 Galaxsi Arzum
*Arzum AR461 Cleanart Silent
*Fakir Heroıc

beko alın sağa sola duvara vura vura ev süpürüyorum çıtı çıkmyıo canını yediğim :D sapasağlam :D

ben de takip edeyim..
electrolux ile philipsten birkaç model beğendim kararsız kaldım
önceki bekoydu, sevmedim,bozuldu

ÇOK TŞKLER , BAKALIM BENİM YAZDIKLARIMI KULLANAN ÇIKACAK MI =) Bunları yazmamızın sebebi kredi kartı kullanmıyoruz, el taksiti yapan mağazada bu ürünler var. O sebeple bunları sordum mecburen :(

kızlar samsung eclipse toz torbasız aldım bit kadar birşey ama süper süpürüyor. bence bir bakabilirsiniz fiyatıda çok uygun

Bluehouse BH022PR Süper Silent Elektrikli Süpürge

HEM SESSİZ HEM GÜÇLÜ HEM SUSUZZZ...UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCU BULDUĞUM SÜPÜRGE..KULLANAN VAR MI?

Hangi modelini kullanıyorsunuz? Ben Power Pro Active almayı düşünüyorum ama gerçek kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.
Philips FC8475/01 1900 W PowerPro Compact Torbasız Elektrikli Süpürge

bu model benimki. cok memnunum valla.
2 süpürge yapmamda evi. içini boşaltıp yıkıyorum

Bende bunu aldım canım Arçelikten. Kaliteli, güzel bir ürün. Çeyiz olmadığı için henüz kullanmadım. Yetkili servis ve parça bulunabilirliği açısından hem de yerli üretim olduğu için benim tercihim arçelikten yana oldu ;)
dfgrth.webp

Ben de Electrolüx aldım; Ultra Captic Animal modeli. Dyson dan sonra çoklu siklona (10 tane) sahip olduğu için en iyilerden miş. Bakalım kullanınca göreceğiz...

Alman markası da denedim. 2 kopek sahibiyim. Arnica hayat kurtarıcı. Alerjik bünyelere Çok uygun
İnceleme videosuna bakabilirsiniz

Back
X